Forside LifeWave WinFit Body Shaping System – kropstoning og forbedret BMI

WinFit Body Shaping System – kropstoning og forbedret BMI

Bliv fit med WinFit – et unikt kropstoningssystem fra LifeWave

Hvor mange gange har du været på slankekur UDEN at tabe dig? Hvor mange gange har du meldt dig ind i fitnesscenteret for at komme i form UDEN at kunne holde planen? Hvor mange gange har du været på diæt og prøvet slankeprodukter i form af pulver eller lignende UDEN succes? Du føler dig måske sulten, har mindre energi og kan ikke tænke på andet end den mad, du ikke må spise. Det går ud over dit humør, familien og er hårdt psykisk.

Vi har i mange år fået at vide, at den eneste vej til en varigt vægttab er at spise mindre og dyrke motion. For nogle virker det, men for RIGTIG mange af os er det en rutsjetur af dårligt selvværd og mislykkede forsøg, siger LifeWaves grundlægger David Schmidt. Intentionerne er rigtig gode, men det er svært at ændre rutiner og vaner i en travl hverdag, hvor du hele tiden støder på udfordringer.

LifeWave har udviklet en banebrydende metode til at opnå varigt vægttab – uden diæt, uden kalorierestriktioner og uden ekstrem motion. Med et nyt, fantastisk fedttabs- og kropstoningskoncept gør LifeWave op med forestillingen om, at diæter, færre kalorier og mere motion er den ENESTE vej til et vægttab. Ja, faktisk har David Schmidt lavet en slags dogmeregel med 3 vigtige regler for den optimale slankekur, som ALLE kan være med på, når man gerne vil være mere fit og have en mere tonet krop:

# 1 Ingen kalorierestriktioner
# 2 Ingen ekstrem motion
# 3 Ingen diætpiller.

Og hvad kan du så opnå?

6 unikke fordele med WinFit fedttabs- og kropstoningskoncept

Se de seks særlige fordele her, som gør fedttabs- og kropstoningskoncetet WinFit Body Shaping System fra LifeWave helt unik:

1. Mindre kropsfedt/forbedret BMI
2. Færre centimeter, når du måler dig om talje, hofte, lår og arme
3. Fastere, mere tonet og stærkere
4. Øget muskelmasse (større muskler)
5. Mere energi
6. Højere stofskifte – du kan spise flere kalorier.

Tab kropsfedt – WinFit øger din forbrænding

Både i Danmark, i Europa og i særdeleshed USA er overvægt et stigende problem for den generelle sundhed. Vi ved, at overvægtige har en større risiko for at få hjertesygdomme, kræft og diabetes. Samtidig viser fakta, at svær overvægt kan reducere ens livskvalitet og ens liv væsentligt.

 • 47 procent af den voksne danske befolkning er overvægtig.
 • Omkring 13 procent er svært overvægtige.
  Kilde: Sundhedsstyrelsen

I USA er tallene endnu mere skræmmende:

 • Mere end to ud af tre voksne anses for at være overvægtige
 • Mere end en ud af tre voksne anses for at være fede
 • Mere end en ud af 20 voksne anses for at være ekstremt fede
 • Omkring en tredjedel af børn og unge i alderen 6-19 år anses for at være overvægtige eller fede
 • Mere end en i seks børn og unge i alderen 6-19 år anses for at være fede.
  Kilde: National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases

Den største forhindring for et vægttab er et lavt stofskifte. Er din forbrænding lav, resulterer det hurtigt i øget kropsfedt. Stofskiftet ændrer sig med alderen og pludselig opdager vi at vi ikke kan spise, som da vi var unge – uden at vi tager på.

Mange af os har også ødelagt dit stofskifte ved at indtage for meget sukker, drikke for meget kaffe, ikke motionere nok eller få nok søvn eller været for stresset. WinFit er derfor designet til fikse vores stofskifte-problem, så vi kan øge forbrændingen.

Få ny livsstil – se flotte resultater på 7 uger

LifeWaves nye fedttabskoncept indeholder således hele opskriften på et varigt vægttab. Vægttabs-konceptet består derfor at både produktet og et træningsprogram. Følger du det, så garanterer CEO i LifeWave, David Schmidt, at du får optimale resultater.

Ja, David Schmidt selv testet WinFit-konceptet på egen krop. Han har derfor spist mere og dyrker mindre motion. Alligevel har han opnået fantastiske resultater: Han tabte sig hele 4 kg på en måned, på trods af at han indtog 4.000 kcal dagligt. Samtidig opbyggede han 6 kg muskelmasse på 7 uger.

Et livsændrende produkt, siger dem som har testet WinFit. Hele 86 procent er glade for deres resultater.

5 ting som gør en forskel i WinFit-konceptet
WinFit-plastret

WinFit er et unikt koncept til fedttab. Her er de 5 elementer, som gør hele forskellen:
.

WinFit-plastret

Det nye patenterede fototerapiplaster, WinFit-plastret, som hjælper med at reducere fedt. Det anvendes om dagen og fjernes om aftenen, før du sætter Y-age Carnosine-plastret på om natten.

Y-age Carnosine-plastret

Forbedrer din styrke og fleksibilitet, og øger din udholdenhed. Anvendes om natten, når du sover. Fjern det før du sætter WinFit-plastret på om morgenen.

Theta Nutrition

WinFit indeholder LifeWaves anerkendte produkter Theta One og Theta Activate. Theta One forbedrer væksthormonernes reaktion. Undersøgelser viser at væksthormonerne hjælper med at opbygge slanke muskler og forbrænde fedt. Theta Activate skal tilføjes Theta One og hjælper dermed til at øge mængden af næringsstoffer fra Theta One, der kommer ind i cellerne samtidig med cellernes forbrænding øges for hurtige resultater. Theta One og to dråber med Theta Activate til en halv liter vand indtages om aftenen.

WinFit spisetider og hydrering

Med WinFit anbefales en otte timers spiseperiode pr døgn. I stedet for at tælle kalorier, bør du spise morgenmad, middagsmad og aftensmad samt alle mellemmåltider inden for otte timer. Det holder din krop i en fast fedtforbrændende form og maksimerer muskelvækst. Drik vand allerede fra morgenstunden. Undersøgelser viser, at en halv liter vand kan øge dit stofskifte med 30 procent.

WinFit træningsprogram

Undersøgelser viser, at bare lidt motion hver uge gør en forskel. WinFit træningsprogram hjælper dig til at tabe fedt og opnå et stærkere krop. Bruger du produkterne og træner blot 10 minutter – bare to gange om ugen med LifeWaves træningsprogram (HIIT/TABATA træning og isometrisk træning), så vil du snart opleve forandringerne i kroppen. Træningsprogrammet følger med i startpakken.

Læs blogindlæg om WinFit på TOHUMAN blog

Vil du gerne følge nogle af dem, som har testet WinFit, så læs med her på TOHUMAN blog under kategorien Sundhed & Ernæring.

Overvejer du at afprøve WinFit, så tag fat i en af skribenterne som blogger om WinFit. De er LifeWave-forhandlere og kan rådgive dig om køb af WinFit, og hvordan du kommer i gang. Blandt vores skribenter kan du også finde nogle, der yder personlig rådgivning. Du kan få lavet et personligt program med Inbodytest, træning og kost og få hjælp til at måle og analysere dine resultater. Bliv holdt i hånden hele vejen.

Læs mere om WinFit fedttabskoncept på LifeWaves officielle site – klik her

Historien om WinFit fortalt af David Schmidt

LifeWave grundlægger og CEO David Schmidt fortæller historien bag WinFit i denne lille e-bog.
Download her

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...