OBS! Maveric er p.t. ikke på markedet – kommer på markedet igen i 2018. Vi venter spændt!

KUN TIL MÆND! Få din ungdom tilbage med Maveric

Allerede når mænd er fyldt 30 år falder testosteron-niveauet i kroppen. Kroppen ændrer sig. Fysisk og kognitivt går det ned ad bakke. Men det behøver ikke være sådan.

Maveric er et tilskud, der hjælper mænd til at genvinde følelsen af at være ung igen – helt uden koffein og stimulanser.

Maveric – det nye innovative Viagra

Mænd over 30 år får topmave og bryster. Samtidig falder libidoen. Det kan Maveric nu lave ændre på. Maveric øger kroppens produktion af testosteron, regulerer produktionen af østrogen, styrker sundhed i prostata og den seksuelle præstation.

Her er blot nogle af de mange fordele, mændene kan opnå:

  • Øget styrke og muskelmasse
  • Bedre udholdenhed
  • Større mentalt fokus
  • Mindre inflammation af prostata
  • Forbedret sexdrive.

Forskningen viser, at 25 procent af mænd har et lavt testosteron-niveau. Styrk din mandighed. Genvind ungdommens styrke og vitalitet.

”Jeg tror, at det bedste ved det her produkt – hvilket er fantastisk – er, at dit humør bliver meget bedre, og du føler dig som en knægt på 18 år igen. Du begynder at foretage dig ting, som du ikke har gjort i lang tid.”

Gregorz B. – se video ovenfor

LifeWaves tilskud til mænd – derfor mærker du forskellen

Maveric indeholder elementer, som gør hele forskellen for oplevelsen af at være yngre igen. Der findes ingen lignende produkter på markedet i dag.

  • Zink (10 mg): Er med til at opretholde normale testosteron-niveauer i blodet. Fremmer også fertiliteten og reproduktion.
  • Selenium (50 mg): Fremmer sædcelledannelsen.
  • Sumarod (500 mg): Med ekstraks fra Sumarod opnår man flere positive effekter i kroppen, der styrker sundheden
  • Rød gineseng (600 mg)
  • Og meget mere …

Maveric indeholder hverken medicin eller kemikalier. Det er 100 procent naturligt, og der er ingen bivirkninger ved brugen af produktet.

Kender du til LifeWave energiplastre, Alavida og Corsentials

Sportsfolk, atleter, sundhedspersonale og helt almindelige mennesker har i den grad taget LifeWave produkterne til sig.

LifeWave er kendt for sin unikke og innovative plasterteknologi i hele verden. LifeWave har udviklet Corsentials sundhedssystem med Theta One, Theta Activate og Y-age Aeon plastret. Og nyeste skud på LifeWave stammen er Alavida hudplejesystem med ansigtsnektar, natcreme og Alavida plaster.

Læs mere om LifeWaves spændende teknologi nedenfor. Lige meget hvilken alder du har, kan du forebygge og styrke kroppen og dermed øge din livskvalitet og styrke din generelle sundhedstilstand.

LifeWave plastre

Har du søvnproblemer? Ønsker du at dæmpe din sukkertrang? Har du brug for naturlig smertelindring? Se mulighederne i plastrene fra LifeWave.

Alavida hudpleje

Drømmer du om silkeblød hud? Vil du gerne se frisk ud og have en smuk glød i ansigtet? Så læs mere om Alavidas nye banebrydende hudplejeserie.

Corsentials

Vil du gerne finde et godt helseprodukt, som kan reducere stress og styrke dit immunforsvar? Så se her. Corsentials styrker din sundhed.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...