Forside LifeWave Myter og fakta

Myter og fakta

LifeWave succesen fortsætter – trods skeptikere

LifeWave har de senere år oplevet en markant stigende interesse. LifeWave har aldrig været mere populær, og i Danmark er interessen steget eksplosivt.

Det er exceptionelt, da LifeWave gennem en række år har været udsat for mange skeptiske holdninger. Nogle angriber LifeWave for at være en pengemaskine, og at produkterne er det rene hokuspokus. Men hvad er fakta om LifeWave egentligt?

To Human blog er en blog for og til LifeWave-brugere og ambassadører, hvoraf mange var skeptiske i starten. Og netop her er der mange som gerne selv vil være med til at rydde misforståelser og fejlagtige konklusioner af vejen. Vi kigger her på forskellen mellem pyramidespil og multi-level marketing, og hvordan LifeWave arbejder for at imødegå angreb om snyd og fup.

Fakta er, at LifeWave giver mennesker i hele verden en bedre livskvalitet hver eneste dag. Læs de personlige erfaringer her på bloggen og se forhandlernes egen vej til LifeWave, tal med dem, og prøv produkterne af på egen krop.

Er LifeWave fup, svindel og snyd?

Mirakelmiddel og hokuspokus. LifeWave hjælper hvert år et stigende antal mennesker og sportsudøvere til en bedre livskvalitet.

Er LifeWave pyramidespil?

LifeWave er baseret på multi-level marketing. Læs hvorfor LifeWave handler mere om passion end om at være en pengemaskine.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...