Helseplastre

Guide til plastrene fra LifeWave.com

De tre helseplastre Y-Age Glutathione, Y-Age Carnosine og Y-Age Aeon  er din vej til et bedre livskvalitet og et sundere helbred. Med helseplastrene kan du udskyde alderdommen, reducere stress, forbedre helbredet, fremme udskillelsen af ophobede toksiner, reducere forekomsten af rynker m.m.

Husk at du kan udforske anvendelsen af helseplastrene i fotoguiden To Human app på din mobil.

Y-Age Aeon™

Reducer stress i kroppen og bekæmp inflammation. Y-Age Aeon er et populært helseplaster. Brugt sammen med plastre i Y-Ageserien bidrager det  til at reducere rynker.

Y-Age Carnosine™

Helseplastret Y-Age Carnosine hjælper kroppen med at beskytte og genopbygge celler. Godt før sport, da det øger udholdenheden med op til 125 procent.

Y-Age Glutathione™

Y-Age Glutathione er kroppens hovedantioxidant. Den både beskytter, afgifter og understøtter vores immunsystem. Ved brug af Glutathione-platret kan du styrke immunforsvaret. Helseplastret udskiller nemlig kroppens giftstoffer (toksiner).

1. Antiældning med Y-Age Aeon

35.000 er sygemeldte på grund af stress – hver dag. 430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag, og 250.000-300.000 lider af alvorlig stress. Stress påvirker i høj grad, hvordan vi ældes. Folk, der udsættes for en stor stressbelastning ældes ofte hurtigere end andre. Stress er med til at øge antallet af skadelige frie radikaler og biokemikalier, som ødelægger vores væv og DNA.

Y-Age Aeon er et nyt revolutionerende plaster, som reducerer stressniveauet i kroppen og dermed er en ny æra i antiældning skabt. Aeon sættes på akupunkturpunkter, der stimulerer immunsystemet. Det giver dig optimale fordele.

Fordele ved Y-Age Aeon

 • Videnskabelige undersøgelser viser, at Aeon reducerer stress i kroppen
 • Begrænser inflammation
 • Praktisk og nemt i en fart
 • Ingen kemikalier – 100 procent naturligt produkt.

2. Styrk helbredet med Y-Age Glutathione

Med aldren falder glutathioneniveauet i kroppen, som er hovedantioxidant og giver en række helbredsmæssige fordele. Glutathione kan bl.a. beskytte dig mod de giftangreb, som du bliver udsat for i kroppen.

Med Y-Age Glutathione øges niveauet af glutathione i blodet helt naturligt. Opnå markante ændringer i glutathioneniveauerne på bare én dag.

Fordele ved Y-Age Glutathione

 • Forbedret helbred
 • Styrkelse af immunsystemet
 • Udskiller nemmere ophobede toksiner (giftstoffer)
 • Reducerer linjer og rynker, når det bruges sammen med Y-Age Aeon og Y-Age Carnosine regelmæssigt.

3. Stærkt og vitalt helbred med Y-Age Carnosine

Opnå et stærkt helbred med Y-Age Carnosine. Kliniske undersøgelser viser, at helseplastret kan frembringe bemærkelsesværdige resultater for at modarbejde ældning.

Carnosine findes i hjernen, muskler og andre væv, men reduceres i takt med at vi bliver ældre. Netop her har Y-Age Carnosine en positiv virkning på kroppens biolelektriske egenskaber.

Fordele ved Y-Age Carnosine

 • Forbedrer helbredet
 • Forbedrer organers bioelektriske egenskaber
 • Behagelig og nemt at bruge
 • Hjælper med at reducere linjer og rynker, når det bruges sammen med Y-Age Aeon og Y-Age Glutathione på regelmæssig basis.

 

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...