Sådan øger LifeWave-plastre din fleksibilitet og balance

1
483

Inden jeg lærte LifeWave af kende, må jeg ærlig indrømme, at min viden om kroppens bioelektriske energier, meridianbaner og lysfrekvenser var meget lille.

Jeg havde på det tidspunkt arbejdet i fem år på en fabrik, der fremstillede EKG-elektroder, som jo aflæser hjertets elektriske impulser, men egentligt aldrig tænkt over, at vi udover det biokemiske system også har et bioelektrisk.

Først efter at have set, hvad LifeWaves energiplastre kan gøre for de fleste (hydrerede) menneskers balance, smidighed og styrke på ganske kort tid, gik det først for alvor op for mig.

Derfor vil jeg gerne fortælle et par af de oplevelser, som fik mig til at forstå, at vores energier i kroppen kan øges med to små plaster (indeholdende aminosyre, luft og vand). Plastre, som bruger kroppens infrarøde varme til at reflektere lys tilbage til kroppen og dermed styrker os, så man helt uden kemi, der trænger ind i kroppen, blandt andet kan styrke kroppens energier, øge antioxidanter og søvnhormonet melatonin.

Test af Energy Enhancer for sportsfolk

I mit forrige blogindlæg skrev jeg om bodybuilderen Birger Hejlsborgs gode resultaler med WinFit. Jeg møder Birger Hejlsborg første gang til en fest hos nogen venner – og som altid har jeg mine plaster på mig. Birger ser, at jeg hjælper en kammerat med skuldersmerter. Kort efter spørger han mig: ”Kan de plaster bruges til folk, der ikke har ondt – altså kan de bruges til at træning?”

Jeg forklarer, at LifeWave har mange forskellige plastre, og at de første plastre faktisk blev udviklet til at give bedre energi, smidighed og udholdenhed. Jeg spørger selvfølgelig også, om han er interesseret i at prøve en lille test med Energy Enhancer, så han selv kan mærke effekten på egen krop.

Det vil han meget gerne. Én af de test, jeg bedst kan lide at lave med folk, er en smidighedstest, som foregår sådan her:

  1. Man beder personen om at samle benene og bukke sig ned og dermed se, hvor langt personen kan nå ned til jorden med fingerspidserne – uden at bøje knæene.
  2. Efter personen har strukket ud nogen gange, og man har testet, hvor langt personen kan nå ned (for at sikre sig, at det ikke bare er snak om, at personen nu har strukket ud), sætter man plastrene oven (eller under fødderne) på personen og prøver igen for at se, hvor langt personen nu kan nå. Næsten alle jeg har prøvet den test på, har kunne nå meget længere ned – og jeg har lavet RIGTIG mange test på rigtig mange mennesker

Denne test kan jeg ikke lave med Birger, da han er meget smidig, og derfor sagtens kan nå gulvet med flad hånd.

Bodybuilder går (næsten) i split efter 30 minutter

Jeg spørger ham i stedet, om der er nogen steder, han ikke føler sig så smidig? ”Jeg har altid ønsket mig at kunne gå i spildt,” svarer han. ”Jamen, så lad os prøve det,” siger jeg.

Birger strækker ud og varmer op og viser mig derefter, hvor langt han kan nå ned i split. Jeg sætter plastrene oven på hans fødder med tape og beder ham gøre det igen. Denne gang kommer han 10 centimeter længere ned: ”Ej det vildt det her. Jeg føler ikke det trækker lige så meget som før, og jeg kommer jo længere ned.”

Han er meget imponeret (Det er jeg faktisk også), og Birger er også en smule i tvivl om, om det er hans udstrækning, der måske gør forskellen, så vi aftaler at lade plastrene sidde ca. 30 minutter for at se, hvor langt han så kan komme ned derefter – uden på nogen måder at strække ud i mellemtiden.

Da der er gået en halv time, må Birger ud på gulvet igen. Vi kigger spændt. Birger er nu omkring 30 centimeter længere nede mod gulvet end før, og han er nu kun lige en 5-10 centimeter fra gulvet med skridtet. Han er fuldstændig overrasket: ”Jamen min balance og styrke er også meget bedre,” siger han, alt imens han balancerer hele sin bodybuilder vægt på en arm og ingen fødder på jorden.

Jeg er målløs. Fantastisk dejligt, at se sådan en sportsmand som Birger, der i den grad kender sine begrænsninger, med det samme reagere så positive på den effekt plastrene har på vores energier i kroppen.

TRODS fodboldskade: Bukker sig pludselig helt ned

For godt to år siden da jeg er på besøg i Danmark, skal jeg hjælpe min barndomsveninde Pernille med smerter i ryg og nakke. Hun har sin kæreste Mikkel med. Han er meget skeptisk, og da jeg har lindret Pernilles øvre nakkesmerter, kan jeg godt se på ham, at han er 100 procent sikker på, at det er placeboeffekten, der er årsag til lindringen.

Så jeg spørger ham, om han kan nå gulvet, når han står med samlet ben og bukker sig ned? ”Nej, det kan jeg absolut ikke,” svarer han og tilføjer: ”Jeg har haft en fodboldskade i ryggen, siden jeg var omkring en 14 år. Det gør, at jeg kun kan bukke mig meget lidt ned”.

Han kan kun lige nå ned til knæene. Det er jo meget spændende. Jeg beder ham bukke sig et par gange mere, så han er helt sikker på, hvor langt han kan nå. Det er også for at sikre, at han er varmet op i kroppen.

Jeg sætter nu plastrene oven på hans fødder, og inden der er gået et minut, beder jeg ham bukke sig ned igen. Denne gang går han et godt stykke ned over knæene. Både Mikkel og Pernille er begge meget overraskede over det, men jeg synes dog stadig, vi skal se, hvad der vil ske, hvis han har dem på lidt længere tid, så jeg sætter dem på med tape (så de ikke falder af) Mikkel sætter sig igen og ca. 20 minutter senere, da jeg har hjulpet Pernille til næsten at blive 90 procent smertefri både i nakke og skuldre, spørger jeg, om vi skal prøve at se, hvor langt han nu kan komme ned.
Til ALLES overraskelse kan han nu pludselig ramme jorden – uden på nogen måder at føle overbelastning. Det er mit sidste sæt Energy Enhancer, så jeg tager det af ham, da de skal hjem. Dagen efter kan han dog stadig bukke sig helt ned – det aftager dog hen af dagen.

Jeg er sikker på at han at der er opstået nogle ubalancer eller blokeringer i Mikkels energiflow i kroppen, da han blev skadet. Plastrene har været med til at styrke den energi og dermed skabe en balance i kroppen, som han ikke har haft før. Hvordan alt det her hænger sammen, vil jeg prøve at forklare så godt, som jeg nu har fundet ud af det hænger sammen, i et andet blogindlæg. Der vil jeg også se, om jeg ikke kan få lavet nogle videoer med lidt forskellige mennesker, der bliver testet.

1 KOMMENTAR

  1. Fantastisk og dejlig nærværende skøn historie, som igen og igen cementere, at LifeWaves produkter kan noget særligt. Her kan vi også for bekræftet…… Gå aldrig i byen uden dine plaster…. you never know… 😉

    De der energi-test – er altså bare super gode. Elsker når “kæben” falder ned og folk siger…. WHAT!!….

    Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here