Sådan hjælper BARS-behandling Katja efter en stressende og hård oplevelse

2
259

En meget god veninde kommer til mig, fordi hun har det rigtig skidt. Jeg tilbyder hende en BARS-behandling, som hun tager i mod med ”kyshånd”.

Katjas forhistorie er en meget stressende og hård oplevelse. Hun har kæmpet med væggelus. Det har betydet, at hun har været nødt til at smide rigtig mange personlige ejendele ud. Bare det i sig selv har været traumatisk, da tingene har været forbundet med store dele af hendes liv bl.a. billeder, tøj og mange genstande med affektionsværdi.

Katja er inden behandlingen nærmest forstenet og orker ikke at mærke efter eller føle noget. Jeg berører blidt de punkter, som man benytter sig af i en BARS-behandling.
Midtvejs i behandlingen begynder Katjas tårer at løbe lige så stille ned af hendes kinder. Det er ikke en unormal reaktion, når noget bliver forløst. Nogle begynder også at grine nærmest hysterisk, så der er meget forskel på, hvordan klienter reagerer.

Da jeg er færdig med at behandle Katja, føler hun sig svimmel og har småkvalme. Det er heller ikke helt unormalt. Man skal tænke på, at der er rigtig mange ting, der sker, når ’sandheder’ og begrænsninger giver slip.

Katjas begrænsninger har ligget i, at hun har lukket af for følelserne, blevet forstenet, som hun selv udtrykker det. Hun har oplevet, at det har været så svært at skille sig af med de personlige ejendele, hun har været nødt til at få brændt, da væggelus ikke er så nemme lige at komme af med.

Katja ringer til mig dagen efter. Hun oplever, at nu kan føle noget og være til stede i sig selv. Hun har grædt meget, men føler sig klar til at tage fat på sit liv igen. Den ene behandling har været en forløsning. Hun fortsætter med at få BARS-behandlinger i et stykke tid. Det giver hende energi til at tage fat på det oprydningsarbejde, der er, efter hendes hus er blevet renset.

Det er altid svært at afsætte tid til en BARS-behandling, da man på forhånd ikke ved, hvor meget energierne arbejder, men som behandler kan man mærke, hvornår man skal flytte til et andet sted. For Katja varede den 1. behandling ca. en time.

BARS – Hvad er det?

Access Bars er 32 forskellige energipunkter som løber igennem og rundt om hovedet. En Bar er en energibane mellem to punkter, som er forbundet med nogle centre i vores hjerne, som gemmer/lagrer på forskellige områder af livet. Ved meget let og blid berøring aktiveres disse punkter (lagre). Derved løber der energi igennem dem, som frigør begrænsende tankemønstre og overbevisninger, og som står i vejen for det liv, du ønsker dig.

Access BARS er en meget enkelt behandlingsteknik. BARS relaterer til områder af dit liv. I gennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange ’sandheder’, som vi har integreret naturligt som værende vores egen sandhed. Men disse ’sandheder’ kan være forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de ’sandheder’ som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og sandhed. Det gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder samt at udfolde dit fulde potentiale.

DEL
Tidligere artikelSådan øger LifeWave-plastre din fleksibilitet og balance
Næste artikelJeg har kastet min kærlighed på Chia!
Lysterapi åbnede en helt ny verden, da Linda nu i 2012 kom til at arbejde med meridianbaner – akupunktur uden nåle. Siden har Linda brugt meget tid på at lære mere om alternative behandlinger bl.a. kranio-sakral terapi. Kontaktinfo: linda.holmberg@city.dk

2 KOMMENTARER

 1. Skønt skriv kære Linda…
  Så pragtfuldt, når man kan hjælpe andre mennesker til en bedre livskvalitet.
  Glæder mig til at flere af den slags skriv fra dig….. ( og andre for den sags skyld) 🙂

  Dejligt, at du har valgt at blive en del af “To Human – familien”.

 2. Fantastisk dejlig læsning ☺

  Jeg giver også BARS behandlinger og ja… det opleves forskelligt og nogle synes måske ikke der sker meget undet selve behandlingen, men bagefter mærkes alligevel en anden følelse i krop og hoved.

  Fantastisk at få “renset” harddisken og hjælpe andre til det samme

  Tak for at dele historien

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here