Sådan hjælper du din hund til en rolig nytårsaften

0
1008
Foto: Mink Mingle, Unsplash

I dagene op til nytåret 2018 faldt jeg over et opslag på en hundegruppe på Facebook. Det handlede om de stakkels hunde, der er rystende bange nytårsaften – ikke mindst i dagene før og efter.

Jeg anbefalede i en kommentar under opslaget at prøve at bruge LifeWave-plastre, som kan hjælpe hundene med at få ro på og stresse ned. Rigtig mange reagerede og ville gerne have plastre. Da rigtig mange skrev til mig lige op til nytår, måtte jeg også henvise til andre distributører for at købe plastre. Jeg kunne simpelthen ikke nå at sende plastre til alle, så de ville få dem inden nytårsaften.

Nu er nytår ovre, men pørgsmålet er jo så nu, om plastene havde effekt på de hunde, som nåede at få dem på.

Det er ca. 8-9 ud af 10, der melder tilbage, at deres hunde fik en fantastisk rolig nytårsaften. Jeg tror, at hos nogle af dem, hvor det ikke virkede optimalt, var nogle, hvor de måske kun havde købt 2 plastre og ikke fik plastret tidligt nok op til nytåret, så hunden måske havde nået at stresse op.

3 gode råd til plastring

Så herfra skal mit råd lyde:

  1. Husk at starte i god tid før nytår, så hunden ikke når at blive stresset og dermed bliver sværere at få ned i stressniveau.
  2. Jeg vil anbefale, at du i hvert fald starter d. 27/12, hvor loven tillader, at vi må skyde fyrværkeri af, og kør frem til 1/1, hvor man ikke må skyde af mere.
  3. Hvis du har et dyr, der stresser rigtig meget, så brug et Aeon-plaster oven på hovedet og måske et Silent Nights ved haleroden. Så hvis din hund stresser meget så køb 6 Aeon-plaster og 6 Silent Nights. Hvis det ikke er lige så voldsomt, så kan du nøjes med 6 Aeon-plastre.

Plastrene koster hos distributører normalt ca. 25,- kr. så det er en pris på imellem 150,- kr. og 300,- kr. for at dit kæledyr får nogle rolige dage. Dem kan du nok spare på krudtet.

Her er nogle af de tilbagemeldinger jeg fik:

DEL
Tidligere artikelEr du klar til forandring? Kickstart et sundt og aktivt liv
Næste artikelFarvel til hedeture og uregelmæssig menstruation
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here