Forside Om TOHUMAN

Om TOHUMAN

TOHUMAN – din vej til et sundt liv med høj livskvalitet

Du har netop checket in på Danmarks nye sundhedsportal – et community og en blogportal for det sunde liv – human to human – med høj livskvalitet og velvære.

Danskerne vil gerne være evigt unge og samtidig blive 100 år. Vi vil gerne have karriere, familie og dyrke os selv i fritiden – det kræver, at vi er i god form fysisk og mentalt oven på. TOHUMAN vil være et 360 graders blik på sundhed på en naturlig måde. Vi sætter fokus på forebyggelse – frem for helbredelse.

På TOHUMAN er disse 5 områder vigtige for det gode liv.

1. Træning

Vi sætter fokus på alle typer af motionsformer som f.eks. fitness, løb, cykling, havsvømning eller nye og anderledes måder at få motion på. Du kan også få træningstips, tips til det sunde vægttab eller ideer til sjov og effektiv træning med dine børn.

2. Kost

Vi sætter fokus på sund kost og kommer bl.a. rundt om emner som raw food, sukker, nødder, fiskeolie, vitaminer, sunde snacks m.m. Vi sætter også fokus på veganer- og vegetarkost.

3. Work-life balance

Work-life balance er essentielt for det gode liv. Her retter vi bl.a. blikket mod stress og depression, og hvad du kan gøre for at forebygge og bevare en høj livskvalitet. Artiklerne handler bl.a. om din søvn og tips til et mindre stressfyldt liv med større livsglæde. Her kigger vi bl.a. nærmere på lysterapi, yoga, meditation og mindfulness. Artiklerne er tænkt som en hjælp til selv-hjælp for den travle børnefamilie, mennesker med en travl karriere eller andre, som har en alt for travl og hektisk hverdag.

4. Kemi-fri livsstil

Hvor meget kemi er der i din hverdag? Det ved de færreste af os. Vi ved dog, at der er kemi i mad, uhensigtsmæssige stoffer i legetøj, tøj, møbler og produkter, som vi benytter i hverdagen f.eks. sæber, shampoo, cremer osv. Vi sætter fokus på et liv uden kemi – eller i det mindste, hvordan du kan begrænse kemi i hverdagen. Du kan her se guides, tests og få gode råd til shoppingturen.

5. Alternativ behandling

Mange mennesker oplever at få skavanker og smerter allerede i en tidlig alder. Men hvad kan vi selv gøre for at forebygge sygdom og smerte? Hvilke alternative behandlingsformer kan vi måske få glæde af, så vi så vidt muligt kan undgå medicinering og smertestillende piller? Vi skriver artikler om alternative behandlingsformer, fysioterapi, helsekost-produkter, smerteplastre m.m.

Blogportal af specialister som behandlere, sportsfolk …

TOHUMAN blog er et visionært forum for den sunde livsstil – human to human. Derfor inviterer vi også dig inden for på bloggen – enten som skribent eller som en del af dialogen på sitet.

Vi er altid på jagt efter influencers, så se listen her over de mennesker, vi søger, eller kontakt os, hvis du mener du passer ind – feedback@tohuman.dk

  • Alternativ behandler
  • Personlig træner, tidligere professionel sportsudøver, træner, folk som dyrker en sport med et mål for øje f.eks. marathon, ironman eller vægttab.
  • Kostekspert, dedikeret vegetar, prof. kok, diætist, kogebogsforfatter, ernæringsekspert m.fl.
  • Stressekspert, psykolog, coach eller en dygtig coach, som træner ledere eller mennesker i at lede sig selv
  • Helsekost-eksperter, den bevidste og kritiske forbruger, forbrugereksperter
  • Fysioterapeuter m.fl.

Retningslinjer

TOHUMANs formål er at dele den gode historie på baggrund af erfaring og oplevelser samt dele fakta og viden. Indlæg, som ikke understøtter formålet, bliver ikke optaget. Det beror på en subjektiv vurdering på et objektivt grundlag.

Redaktionen forbeholder sig retten til at redigere og slette indlæg og links, der eksempelvis indeholder spam, kommer med injurier, er stødende i sprogbrug eller lignende, eller som ikke overholder dansk lov.

Det er dit eget ansvar selv at overholde gældende lov i det land, du befinder dig i og til den målgruppe, du skriver til. TOHUMAN forbeholder sig retten til at tage kontakt til folk, som indgår i dialog på Blog.tohuman.dk.

Ansvarsfraskrivelse:

TOHUMAN blog indeholder mange anbefalinger og egne oplevelser fra brugere og distributører af LifeWave produkterne eller andet. TOHUMAN blog videregiver blot de mange oplevelser, anbefalinger, meninger og erfaringer med produkterne. Anbefalingerne er ikke repræsentative for alles erfaringer med produkterne. Derfor skal indlæg og eventuelle kommentarer under indlæg på TOHUMAN blog ses som den enkeltes historie, erfaringer og anbefalinger.

Hvem er vi

42 INDLÆG0 KOMMENTARER
42 INDLÆG0 KOMMENTARER
33 INDLÆG0 KOMMENTARER
28 INDLÆG0 KOMMENTARER
28 INDLÆG0 KOMMENTARER
24 INDLÆG0 KOMMENTARER
17 INDLÆG4 KOMMENTARER
15 INDLÆG0 KOMMENTARER
12 INDLÆG0 KOMMENTARER
10 INDLÆG0 KOMMENTARER
9 INDLÆG0 KOMMENTARER
7 INDLÆG0 KOMMENTARER
7 INDLÆG0 KOMMENTARER
5 INDLÆG0 KOMMENTARER
4 INDLÆG0 KOMMENTARER
4 INDLÆG0 KOMMENTARER
3 INDLÆG0 KOMMENTARER
3 INDLÆG0 KOMMENTARER
3 INDLÆG0 KOMMENTARER
3 INDLÆG0 KOMMENTARER
2 INDLÆG0 KOMMENTARER
2 INDLÆG0 KOMMENTARER
2 INDLÆG0 KOMMENTARER
2 INDLÆG0 KOMMENTARER
2 INDLÆG0 KOMMENTARER
2 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
1 INDLÆG0 KOMMENTARER
0 INDLÆG0 KOMMENTARER