Jeg har testet det nye stamcelleplaster fra LifeWave

0
2206
Foto: Julia Caesar, Unsplash

X39. Det lyder nærmest som en hemmelig agent, og det pirkede til min nysgerrighed. Hvad mon det er?

Der har været gang i den i laboratoriet hos LifeWave igennem de seneste 10 år, hvor David Schmidt og hans team har arbejdet på at finde metoder til at hele kroppen markant hurtigere efter skader. Deres arbejde har medført over 70 patenter på verdensplan inden for regenerativ videnskab.

Resultatet er nu offentliggjort. X39 er det nye fototerapiplaster, som aktiverer kroppens stamceller til en sundere og yngre tilstand.

I kroppen findes naturligt en X39 peptid GHK-Cu, som nedbrydes med alderen således at den efter 60 års alderen er nedbrudt med over 60%. I midten af 70’erne er der stort set ingen stamcelleaktivitet længere.

Der er igennem mange år arbejdet med stamceller, hvor stamceller fra yngre sprøjtes ind i ældre, men det er dyrt, risikabelt (pga. mulig ukontrolleret celledeling) og derudover ikke lovligt de fleste steder.

7 fordele med X39 plaster

Med X39-plastret aktiveres ovennævnte kobber peptid fra første dag plastret bruges. Studierne viser mange fordele (hentet fra LifeWaves hjemmeside):

1. Hurtig smertelindring

De fleste oplever en formindskelse af smerte og betændelse inden for minutter efter anvendelse.

2. Større energi

Kliniske studier udført af LifeWave viser, at X39-plastret forbedrer energiniveauer i kroppens generelle energi, organbalance og L/R-symmetrifordeling af energi ift. udgangspunktet

3. Søvnfordele

Kliniske studier fra LifeWave viser, at X39 forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre GABA-niveauer, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring i ens søvnkvalitet og -varighed.

4. Forbedret udseende af hud

En vigtig del af at aktivere stamceller er forøgelse af produktionen af collagen. Resultatet er, at blot nogle få uger efter anvendelsen af X39 vil din hud begynde at opleve en vigtig reduktion af tilsynekomsten af linjer og rynker.

5. Dramatisk anti-aldring

Det første, kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart har vist, at når GHK-Cu styrkes i kroppen, kan vi se, at cellerne begynder at opføre sig som yngre, sundere celler. I det væsentlige hjælper det med at genoprette vore celler til en yngre tilstand.

6. Hurtigere restitution efter træning

Brugere af X39 rapporterer om betydelige forbedringer i deres sportspræstationer og restitution. Dette er ikke overraskende, da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler.

7. Reduktion i ars udseende

Mange brugere af X39 rapporterer om, at de bemærker en formindskelse i tilsynekomsten af ar efter flere ugers brug af produktet. Dette er en velkendt egenskab ved at styrke kobberpeptiden.

På LifeWaves hjemmeside findes de kliniske studier ligesom der findes flere gode historier fra brugere af X39 – flere af dem understøttet med fotos.

Med X39 sover jeg som en baby alle steder. Foto: Zohre Nemati, Unsplash

30 dage med X39 og jeg sover meget bedre

“Det skal jeg simpelthen prøve”, tænkte jeg. Alene ud fra ovennævnte fordele. Så jeg bestilte og brugte X39 dagligt på en af de to anbefalede placeringer:

Jeg fik desværre ikke taget fotos af ar eller rynker inden opstart, men gik bare i gang. Jeg tænkte egentlig ikke så meget over det i starten, indtil jeg blev bevidst om, at min søvn var markant bedre (og ja, jeg har døjet mange år med dårlig søvn). Nu sov jeg mange sammenhængende timer og drømte oven i købet. Og jeg kunne også mærke en lethed og glæde i kroppen. Alt var godt, men en dag var pakken tom (der var til 30 dage). Jeg havde ikke bestilt nye plastre hjem, da de jo gik meget godt.

En dag blev jeg opmærksom på, at jeg igen sov dårligt, og at kroppen var træt og øm. Hov, da blev jeg opmærksom på at under brugen af X39 var mine leddegigt symptomer da også reduceret.

Nu blev jeg for alvor interesseret, og da der kort efter kom tilbud på 3 pakker – altså til 3 måneder – så bestilte jeg det hjem. Nu skulle det altså testes i længere tid. Samtidig bestilte min mor, svigermor og kæreste også hjem – de var nysgerrige på at teste.

Pragtfuld ferie uden smerter

Nu er der gået lidt over 2 måneder, siden jeg startede på X39 igen. Denne gang har jeg brug plastre dagligt på min lænd. Den har været en udfordring meget længe og med store smerter, men de forsvinder når plastret sidder på. Jeg har enkelte dage glemt det og har tænkt ”pokkers hvor gør den ondt i dag” for så at opdage, at plastret er glemt. På med det og efter få minutter letter smerten.

Den ultimative test kom i marts, da jeg skulle 16 dage til Afrika med lange flyvninger, safari i ukomfortable jeeps, safari på hesteryg og overnatning i forskellige senge af forskellig kvalitet. Jeg havde en pragtfuld ferie uden nogle smerter overhovedet, og jeg sov som en baby alle steder.

Jeg havde naturligvis også resten af plasterapoteket med fra LifeWave, så jeg fik klaret kløende insektbid, hovedpine og hjulpet rejseledsager med hård mave, menstruationssmerter og begyndende halsbetændelse med Aeon, Energy Enhancer, Glutathione og IceWave.

Flere andre gode erfaringer

Vel hjemme igen fik jeg også hørt lidt til de andres oplevelser med X39.

Min svigermor er meget begejstret for det generelle velvære, hun oplever samt bedring i ubehag i den albue, hun knuste sidste år.

Min kæreste er begejstret i forhold til hudirritation, sportspræstation og udfordringer med knæ ved løb.

Min mor synes ikke, hun oplever den store effekt. Hun synes, at hun oplever forværring i gamle skader. Det er der imidlertid flere, der oplever, men det kan også skyldes, at kroppen er i gang med at rydde op. Vi må vente at se.

X39 er bestilt hjem igen

Nu er der bestilt hjem igen, da vi ikke vil risikere at løbe tør, når den igangværende pakke er brugt. Denne gang springer min mor over, da hun gerne vil holde pause og se om hun mærker negativ forandring. Det synes jeg jo er en god måde at gribe tingene an på – altså at forsøge igennem en længere periode (så man giver produktet en chance) og så tager pause, hvis man ikke synes effekten er der.

Personligt er jeg ikke i tvivl – X39 er blevet en ny fast del af min plasterkuffert.

Mai-Britt Bækgaard er forhandler af LifeWave, men er ikke sponsoreret af LifeWave. Mai-Britt Bækgaard tester og forhandler produkterne, fordi hun selv bruger udvalgte produkter. Mai-Britt lever ikke af at være forhandler, men er det af personlig interesse, fordi hun selv har fundet hjælp i produkterne.

DEL
Tidligere artikelSådan slipper du fri af dine begrænsende overbevisninger
Næste artikelBekymret? Hjælp din teenager til at være i balance
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here