Sådan kan du gøre dit vand naturligt – Del 3

0
1062

Vand er ikke bare vand! – Del 1
Lidt nørderi om vand og hvad du selv kan gøre – Del 2

Så er vi kommet frem til del nummer 3 i min miniserie om, at vand ikke bare er vand. I denne del vil jeg se på nærmere på Grander-teknologien og deres produkter.

Men først en lille betroelse vedrørende min skriveproces. Sagen er nemlig den, at jeg kastes rundt i et konfliktfyldt univers af meninger angående vand.

Hvad kan vandet – og hvad kan det ikke? Det minder om den konflikt, der igennem historien har været og stadig er mellem religionen/troen og den ”såkaldte” videnskab med alle dens ”fakta”.

Skræmmende læsning

Hvor om alting er, så er vandet altså kommet på dagsorden. Fx fandt jeg en henvisning til Dansk Vand- og Spildevandsforening. Ja, sådan en forening findes der faktisk.

Denne forening har lavet et særligt temanummer, som handler om, hvordan vand sættes på dagsorden i EU. På side 28 vil man kunne se, at en række danske Europarlamentarikere vil kæmpe for en skrappere vandkontrol. Vi må så satse på, at det betyder en bedre sundhed for os generelt.

Vil vi se lidt bredere på det med udfordringerne i forhold til vand, så kunne denne rapport fra THE GEOGRAPHY OFFUTURE WATER CHALLENGES være et godt ud. På side 39 tages temaet med beskidt drikkevand op. Det er illustreret på en måde, så jeg oplever, at sammenhængen mellem industrien og vores udfordringer fremstår temmelig klart. Så klart og tydeligt, at jeg faktisk finder det skræmmende.

Mikroplast i vandet

Der dukker bare så mange ting op i dette univers af vand, at dette her sagtens kunne udvikle sig til en længere serie.

Undervejs støtte jeg også på hele problematikken om forurening af vandet via plastik. Det gælder ikke kun vores verdens have, men desværre også vores drikkevand.

Det er i særdeleshed det, som kaldes for mikroplastik. Ikke kun det, men også i mange af de kosmetiske produkter, som vi bruger. Det er yderst relevant for vores sundhed at blive opmærksom på dette tema.

I forhold til problemstillingen med mikroplast, så er foreningen Plastik Change det helt rigtige sted at søge info. Jeg vælger i sagens natur selv at støtte foreningen med et årligt medlemskab.

Hvilke teknologier bruger jeg så selv i dag?

De to teknologier, som jeg selv har mest erfaring med er dels Grander-teknologien og dels ioniseringsteknologien fra Chanson.

Grander er let at overskue, men når det handler om ioniseringsmaskiner, så er der efterhånden rigtig mange firmaer, som har udviklet maskiner, der kan ionisere vandet.

Jeg har valgt en maskine fra et firma, der hedder Chanson. Det må du dog vente med at lære mere om, indtil jeg når frem til del 4 af denne miniserie her.

Lad mig kaste mig over Grander-teknologien

Der er forskellige enheder at vælge i mellem. Et af dem er en Grander Vitaliseringsplade.

Når du har tappet noget vand i en glaskande, så stiller du den på pladen. I løbet af kort tid, så ændres vibrationer i kandevandet sig, så det bliver mere naturligt.

En Granderplade findes i to størrelser. Ud over vandkander, så kan du med fordel også stille en skål med frugt. Frugt indeholder en del vand, og denne del af vand bliver således vitaliseret.

Jeg har også en Granderpen. Eller rettere en Grander Vitaliseringsstav. Den kan være meget praktisk af have med i tasken. Så kan du give vandglasset en tur på restauranten. Hold gerne øje med sidemanden, som typisk vil tro, at nu sidder der en og rører rundt i glasset med en kuglepen.

Grander har også lavet mekaniske anordninger, som kan monteres på hovedvandforsyningen.

Fælles for alle er, at anordningerne indeholder ”robust” vand eller ”informationsvand”. Denne robuste energi er så stærk, at den har en afsmittende energi på det ellers energimæssige døde vandværksvand. Vi siger, at vandet bliver revitaliseret.

Se eventuelt denne video her. Johann “John” Grander – The Waterman of Tirol – Inventor of Revitalized Water

Trods tusindvis af brugere verden over, så er DTU-professor Per Møller ikke begejstret for Grander-vand – se artikel. I dette tilfælde her er det virksomheder, som Topsøe og Danisco, der gør sig selv til grin, mener professoren.

Hokus-pokus vand (Grander Water) – TV Syd 13-09-2010
Lytter vi til denne herre her, så er han lidt ligeglad med videnskabelige beviser, bare det virker. Og det gør det.

Her møder vi direktøren fra DYKON, som er vild med Grandervand. Hvad jeg også finder spændende er, at videoklippet omtaler flere andre firmaer, som har valgt at installere Grandersystemer.

Da jeg surfede lidt rundt for tjekke firmaet, så fandt jeg, at DYKON har en dedikeret omtale af Grandervand på deres egen hjemmeside. Når du kommer frem til siden, så skal du rulle lidt ned til området, hvor de skriver om Grandervand.

Han er dog ikke den eneste, som ikke køber det budskab med vand, og hvad vi kan gøre ved det. Søren Rud Keiding professor ved Institut for Kemi giver i slutningen af sit skriv sin uforbeholdende mening om både Homøopati og Grander. Artiklen hedder Vand, vand og atter vand.

På den danske Grandervands egen hjemmeside kan man se denne introduktionsvideo.

Og selv om den teknisk ikke er noget at råbe hurra for, så er der en masse gode fif, som du kan udnytte eller drage fordel af derhjemme.

En Grander overraskelse

Normalt tænker jeg kun vandvitalisering, når jeg har Granderteknologi i min bevidsthed. Jeg fik dog en overraskelse, da jeg i forbindelse med min forberedelse til dette afsnit her om Grander, lagde vejen for ovenstående hjemmeside. I den forbindelse må jeg lidt pinligt indrømme, at jeg ikke havde hæftet mig ved dette produkt her (afsløringen kommer om et øjeblik).

Og ja, jeg ved godt, at det ikke har noget med vand at gøre – og dog.

For at få enderne til at hænge sammen, så må vi lige forbi den forurening, som kalder ”EMS”: Elektromagnetisk smog. Det er en samle betegnelse for alle de forskellige stråler og frekvenser, der udsendes af vores elektriske apparater. Mange ”tror” / oplever konkret, hvordan disse påvirker deres krop destruktivt.

Spol således tilbage til tiden, hvor advarslerne om brugen af mikrobølger var højst. Mikrobølgeovnen virker ved at påvirke vandet i fødeemnet. Vil det således ikke være naturligt at tro eller frygte, at alle disse stråler og frekvenser ville kunne påvirke den del af vores krop, som består af vand? Bare en tanke.

Nu er vi i Danmark i gang med at udrulle 5G teknologien, og det har i den grad sat yderligere fokus på det tema med stråling. Fx har jeg lige læst det nyeste nummer af Nyt Aspekt, og på side 33 har Steen Landsy skrevet en yderst læseværdig artikel, som hedder ”Du bliver bestrålet”. Konsekvenser?

”Hver dag døgnet rundt udsættes du for stråling af alle mulige slags. Læs her om, hvordan stråling påvirker din krop og dit livsenergilegeme – info du ikke får i mainstreammedierne”.

Nå, tilbage til den Granderenhed, som overraskede mig. Den hedder SANOMAG. Sanomagen virker i en radius på op til 20 meter og kompenserer altså for skadelige stråler fra WiFi, mobiltelefoner, vandårer med mere ved at etablere et naturligt magnetisk felt.

Personligt slukker jeg altid det trådløse, når jeg ikke er hjemme, eller når jeg går i seng. Men hvad gør naboerne eller overboerne. Så måske er dette min næste investering. Vi får se …

Rigtig god arbejdsløst med at forbedre dit drikkevand.

DEL
Tidligere artikelSådan opnår du hurtig smertelindring og energiboost på farten
Næste artikel4 gode vaner der lindrer stress
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here