Sådan forsinker du din mands forfald

4
232

” 40+, 50+, 60+ eller 70+. Mænds kropskemi ændrer sig med alderen. I takt med at mænd bliver ældre, falder deres testosteron-niveau gradvist, og som årene går med tiltagende hurtighed. Allerede når en mand er omkring de 30 år, aftager de regenerende processer sig. Det medfører nogle afgørende ændringer i kroppen. Kroppen har tiltagende sværere ved at regenerere og genopbygge sig selv. De biokemiske og bioelektriske processer går langsommere. Muskelmasse og dermed muskelstyrke svinder, og udholdenheden er mindre end tidligere. Kognitive/mentale og funktionelle funktioner forringes gradvist. Alt sammen noget, som er vigtigt for mandens vitalitet. Dette i kombination medfører et relativt nedsat aktivitetsniveau, og med tiden afsættes mere fedt på kroppen, som kan føre til overvægt. Hos mange ses det som en begyndende “bilring” hos den en gennemsnitlige 40-årige mand. En fedttype og ekstra kilo, der for nogle mænd er svære at komme af med, når de først har sat sig.

Med nedsat testosteron-niveau i blodet følger med tiden en aftagende muskel- og knoglemasse, ændret/nedsat biokemiske og bioelektriske processer i kroppen, færre blodlegemer og nedsat hormonel aktivitet. Kombineres dette for manden med dårlig ernæring som for meget mættet fedt, dårligt kostvalg og for lidt sport/motion til at brænde kalorieoverskuddet af med, går det den forkerte vej. Med stigende vægt og fortsat nedsat aktivitetsniveau starter nedturen for en del mænd. Grunden er lagt for alt for mange til hjerte-kar problemer, sukkersyge/diabetes 2 og forhøjet kolesterol (LDL).

Forfaldet starter, når han fylder 30 år

Som man kan se, så starter denne fortælling ved 30 års alderen. Den læses langsomt over de næste ca. 30 år. I dette tidsrum, er det afgørende vigtigt for manden, at han holder et skarpt fokus på at bevare sig så godt som overhovedet muligt. Det er en daglig øvelse. Grundlægges de gode vaner tidligt, behøver manden ikke at flytte hullet i livremmen alt for mange huller ud, når seniortilværelsen nærmer sig. Her er det afgørende, at han holder et individuelt passende højt dagligt/ugentligt aktivitetsniveau for at vedligeholde kroppens naturligt høje testosteronniveau. Det er også vigtigt, at han får alt det gode i form af livgivende gode fedtsyrer fra fede fisk og en optimal kost bestående af det bladgrønne, de grove grøntsager og masser af gode antioxidanter fra alle de farvede frugter og bær.

Redskaberne til at forbedre og optimere både de bioelektriske og de biokemiske processer i kroppen på en naturlig måde og uden medicin eller kemi findes allerede. Disse redskaber fortæller jeg gerne mere om.

I casen herunder fortæller jeg om en 65-årig mand, der kommer med et specifikt problem, funderet i et nedsat testosteronniveau i kroppen. Det kunne sagtens være en 40 eller 50-årig. Forkert livsstil kan forkorte rejsen til en krop, der ikke fungerer ordentligt og med symptomer, som man må søge læge for at få betydningen af.

Maveric til den modne mand

Maverick-lifewaveEn mand på 65 år kommer til mig for at få rådgivning om, at han ikke får sovet ordentligt, da han skal op og tisse fire-fem gange hver nat med dermed afbrudt søvn. Dette medfører en ringe søvnkvalitet, her mistes særligt den dybe søvn, fase 3-søvnen, hvor hjernen regenererer; med andre ord “udvasker” affaldsstoffer. Desuden snorker han, hvilket forstyrrer hustruen der dermed medinddrages med forringet søvnkvalitet.

Da jeg møder ham første gang, gennemgår vi søvnmønster, vaner, kost, stimulanser, brug af tv, smartphone og iPad før sengetid. Manden er rimelig aktiv og i god grundform. Han dyrker ikke sport, men er slank og har intet alkoholforbrug.

I første omgang tager vi fat på hans søvn. Jeg fortæller ham, det er meget vigtigt, at lyset sænkes om aftenen. Det er især vigtigt, at han undgår at udsætte sig for det blå lys fra tv, pc og smartphone tre-fire timer før sengetid. Jeg motiverer ham til at sætte ind over “hele paletten”, da alle aspekter er vigtige for at genetablere en god søvnkvalitet; søvnlængde og søvndybde. Begge skal være til stede samtidigt.

Maveric – et naturligt tilskud UDEN kemi

Vi taler om udfordringerne ved den nedsatte testosteron-produktion som et afgørende for en sund prostata. I dette tilfælde er prostata forstørret svarende til alderen – dog uden patologi/sygdom.
Han har nedsat sexlyst, og det kniber med erektion/udholdenhed. Jeg fortæller om LifeWaves fremragende produkt til mænd, Maveric, som gør det muligt inden for kort tid at få genetableret et øget, naturligt testosteron-niveau. Maveric er et naturligt tilskud uden medicin eller kemikalier. Maveric kan suppleres med plastre fra LifeWave for at opnå en øget udrensning og styrkelse af det hormonelle og mere energi.
Han vælger at prøve Maveric alene.

I starten oplever han en anelse bedring med Maveric. Efter 14 dage skal han op tre gange pr. nat. Efter to måneder er det kun en til to gange. Søvnen er forbedret markant, og hustruen vågner ikke længere af mandens snorken, som er aftaget væsentligt.

Den 65-årige mand føler sig mere i vigør og bedre udsovet, sammenlignet med før. Erektionen er forbedret betydeligt og kan holdes længere. Årsagen er den forbedret blodgennemstrømning i de kar, der forsyner området. Han er glad og tilfreds, og jeg fortæller, at han kan forvente yderligere forbedringer.

DEL
Tidligere artikelStressboom: LifeWave lindrer følelsen af stress
Næste artikelLifeWave en julegave for bedre livskvalitet
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

4 KOMMENTARER

  • Ja, “Maveric” er en fantastisk gave til manden. Dejligt at du er med til at sprede det gode budskab. “Maveric” er et genialt produkt – 100 procent naturlige ingredienser og sammensat så vist, at manden på relativ kort tid får en markant øget sundhed i prostata og en naturlig forøgelse af testosteron-niveauet. Dette med en generelt øgede blodgennemstrømning og en mærkbart øget vitalitet. Hos nogle kommer den gode virkning ret hurtigt – dage eller få uger og hos andre efter to-tre måneders brug. Jeg har nu selv gode og blivende resultater efter tre måneders brug. Disse ret gode og mærkbare resultater fortæller jeg gerne om. Så henvend jer gerne I mænd, der ønsker at blive 20 år yngre på en nem og naturlig måde.

 1. Hej Kim,

  Skøn læsning – det er så vigtigt at passe på sin krop og bevare den sund. Og at understøtte det hele uden kemi er en gave.

  Har også bare gode erfaringer med Maveric til mænd omkring mig. Dejligt <3

  Nyd julen
  Mai-Britt

 2. Hej Mai-Britt,
  Tak for din kommentar..Ja, det er vigtigt, at vi passer på vores krop og hertil har vi i Lifewaves produkter unikke redskaber til at forbedre vor sundhed generelt – og dette på en helt naturlig måde. Jeg vil i et senere blog indlæg fortælle om andre gode resultater med “Maveric” i kombination med vore plastre. Så glæd dig.
  Ønsker godt nytår til alle,
  Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here