LifeWave en julegave for bedre livskvalitet

2
125

Julen er typisk den tid på året, hvor stressen for alvor sætter ind i mange menneskers bevidsthed. Nogle vælger at tage del af juleræset. Andre har som jeg selv valgt at træde ud af dette stressudløsende virvar.

Julen ligger jo som bekendt lige før nytår. Det er afslutning på noget og starten på noget nyt. Det er tiden, hvor nogle mennesker begynder at tænke over året, som kommer. Nogle vælger at lægge planer og visualisere fremtiden. Nogle laver ligefrem konkrete nedskrevne målsætninger. Men sådan er det ikke for alle. For andre er det den sværeste tid på året. Det udløser stressreaktioner. For hvad bringer 2016?

Når hverdagen rammer os i januar, og det en dag går op for os, at lige netop vores job ikke er lig med sikkerhed for indtjening eller en garanti for tryghed – hvad så? I første omgang er den typiske reaktion usikkerhed, fordi tæppet er revet væk under os. Vi får måske psykosomatiske reaktioner, som de fleste mange gange ikke ser de bagvedliggende årsager til. Sådan kunne jeg nævne flere situationer …

Overskud med helseplaster

Hvad er det så jeg vil sige med denne intro om mennesket i ubalance, som har stresssymptomer? Jeg har gennem livet oplevet og oplever masser af situationer, hvor jeg føler mig ramt, sårbar og ude af balance – også perioder, som tager ekstra hårdt på mig og som har ændret mig som menneske.

Y-age-aeon-plasterI 2012 skete der imidlertid noget helt særligt. Jeg fik en julegave for livet, for bedre livskvalitet. Jeg mødte LifeWaves fantastiske univers og mødte en række mennesker, som nærmest har kæmpet om mig for at inspirere mig til at opnå bedre livskvalitet.

Ved brug af det såkaldte anti-stressplaster, Y-age Aeon, har jeg siden oplevet et større overskud. Jeg har mere mentalt overskud end nogensinde tidligere.

Balance og ro med Y-age serien

Når vi bliver udsat for pressede situationer, så udløses der en række stresshormoner. Disse kan have kraftige oxidative virkninger og være direkte skadelige for vores krop. Med Y-age Aeon anti-stress plaster, oplever jeg, at jeg beskytter min krop. Desuden har jeg opdaget, at når jeg kombinerer det med brugen af de to andre plaster fra Y-age serien, Y-age Glutathione og Carnosine, så oplever jeg endnu større ro og balance.

Disse plastre beskytter mod angreb fra ”oxidanterne”. Når livet har lagt mig ned, og mit immunsystem oveni er blevet svækket, har jeg tidligere været syg med en slem forkølelse, hvor det har taget 2-3 uger at komme på højkant igen.

Flydende Vitamin C med Theta Activator

Nu om dage afvæbner jeg faktisk den slags i opløbet med mine plastre Theta-activatorfra LifeWave suppleret med ekstra indtag af vitamin C, som jeg indtager i flydende form. Jeg køber det som pulver, som jeg så blander i vand og kommer nogle dråber Theta Activator i. Det hjælper til bedre optagelse af nutrienterne. Theta Activator er en del af den LifeWave-serien Theta Nutrition.

Så er dit liv fyldt med stressende situationen, så ved du nu, at der er hjælp at hente. En hjælp, som desuden sker helt på naturens præmisser.

På et eller andet ophøjet plan takker jeg i dag for, at LifeWave blev bragt ind i min erfaringsverden. Med ønske om en opbyggelig jul og et velsignet nytår.

DEL
Tidligere artikelSådan forsinker du din mands forfald
Næste artikelHverdagens små mirakler med LifeWave Energy Enhancer
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Kære Steen.
  Tak for dit meget relevante indlæg. Jeg kender mange personer, som beskriver, hvordan “rullegardinet” rulles op, tankemylder mindskes, humør bedres og roen i kroppen spredes, når Aeon plastret sættes på et af de udvalgte aku-punkter.
  Jeg ønsker dig en velsignet jul og et fantastisk nyt år.

 2. Selv tak kæreste Aase.
  På den lange bane kommer LifeWave til at gøre en forskel for så mange mennesker. Mange har oplevet det på egen hånd allerede, men endnu flere kommer til at høre om denne mulighed for lindring. Det sker, som en hel naturlig proces, når vi udveksler oplevelser med hinanden.

  Må dit og alle andres nytår være velsignet og fyldt med konstruktive målsætninger støttet op af skønne egne personlige tegninger.

  Målsætninger bliver som bekendt meget bedre forankret i underbevidstheden, når mentale proces understøttes af en god kreativ illustrering.

  Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here