Hverdagens små mirakler med LifeWave Energy Enhancer

1
216

Når en person kommer til mig og ønsker min hjælp, er det altid en vurdering fra min side om, hvilket plaster jeg nu skal bruge. Tit er løsningen energiplastret Energy Enhancer, da mange smerter skyldes ømme muskler. Netop LifeWave Energy Enhancer hjælper ved at skabe et bedre energiflow i musklen og dermed mindske smerten.

Lindring af ømhed og smerter

Jeg hjælper eksempelvis en mand med dårlig lænd og ben. Når han ved, at han skal ud i situationer, hvor han skal gå eller stå mere end i det daglige, bruger han Energi Enhancer. Det sættes på tværs af lænden og et sæt mere sættes ved ankel og midt på ballen. Dette kombinerer jeg Energy-enhancer-plastermed Y-age Carnosine på lægmusklen, så det ikke syrer til. Nu kan han gå og stå i længere tid, før hans muskler bliver trætte og giver smerter. Hvis han får ondt, er det ikke lige så stærk en smerte, som han normalt oplever, og den er hurtigere væk. Kramperne, som før dukkede op om natten, er også forsvundet.

En anden person, jeg hjælper, lider meget af svimmelhed. Lægerne kan ikke rigtig finde årsagen og regulerer i stedet hans medicin i håb om, at det skaber en forbedring. Svimmelheden er kraftig og gør, at han tit et ved at falde. Han får Energy Enhancer sat på hans lungepunkter (lige under kravebenet), og hans svimmelhed er nu reduceret til næsten ingenting. Han bruger samtidig soveplastret Silent Nights for en bedre og dybere søvn. Kombinationen med Energy Enhancer om dagen og Silent Nights om natten har gjort, at hans balance er langt bedre end før og ikke nær så usikker.

Godt humør med energiplaster

Jeg bruger selv Energy Enhancer mod en meget øm hæl. Lægerne er uenige om, hvad det er, men deres bedste bud er en hælspore, og de gætter også på, at det er betændelse af hælepuden. Så jeg prøver mig frem. Med udgangspunkt i en selvtest skal jeg bruge Energy Enhancer og kombinere den med Y-age Aeon. Det ene sæt Energy Enhancer skal sættes på siden af foden, og det andet sæt skal sidde ud for anklen og sammen med Y-age Aeon under hælen. Så når jeg ved, at jeg skal belaste min hæl mere, end jeg plejer, sætter jeg Energy Enhancer og Y-age Aeon på. Så er mine smerter på et minimum og den smerte, som er tilbage, er hurtigere væk.

Ens for alle tre historier er, at der mærkes en forandring i kroppen med det samme. En bedre hverdag, hvor de forskellige udfordringer og frustrationer over ens begrænsninger bliver mindre. Humøret bliver også bedre. Det er så dejligt at kunne hjælpe med en bedre hverdag og livskvalitet.

DEL
Tidligere artikelLifeWave en julegave for bedre livskvalitet
Næste artikel10 gode råd til et godt nytårsforsæt
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

1 KOMMENTAR

  1. Så enkelt kan det gøres, og det fantastiske er, at personerne mærker omgående lindring. Mange synes, det lyder for godt til at være sandt. Det kan jeg godt forstå, men skepsis forsvinder, når de mærker effekten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here