Nirvana – det gode humør er landet i Danmark …

2
389

David Schmidt, CEO og founder af LifeWave har netop været i København for at fortælle om det fantastiske produkt Nirvana – mood enhancer (humørløfter).

I år er det første gang nogensinde, at vi distributører allerede i juni kunne købe et produkt, der først skulle lanceres til hele verden i september. Nirvana kommer på markedet i en tid, hvor ufattelig mange er på antidepressiv medicin, såsom lykkepiller og andre slags medicin. Alene i Danmark er der over 400.000 mennesker, der er på anti-depressiv medicin, så potentialet i at have udviklet et produkt, hvor du støtter din krop på en naturlig måde, uden en masse kemi, er absolut noget, der er grundlag for.

Nirvana Mood Enhancher System – pille og plaster

– dobbeltvirkende humørløfter

Nirvana Mood Enhancer System består af 2 dele:

Nirvana Supplement

• Stimulerer endorfin-produktionen, så dit humør bliver bedre
• Patenteret stabiliseringsproces for vedvarende resultater
• Naturlig tangekstrakt
• Ingen stoffer eller stimulanser.

Nirvana Plaster

• Stimulerer endorfin-produktionen, for at løfte dit humør
• Producerer vedvarende resultater
• Patenteret, navnebeskyttet form for lysbehandling/fototerapi
• Ingen stoffer, kemikalier eller stimulerende midler.

Endorfin-produktionen, som Nirvana stimulerer, er beta-endorfinerne, som findes mange forskellige steder i kroppen. Beta-endorfiner hjælper til et bedre humør, og det har også vist sig, at de kan lindre smerter.

Efter David Schmidts udsagn, giver pillen og plastret hver især noget til kroppen. De kan bruges adskilt, men hvis man ønsker den største effekt af systemet, så er pillen og plastret designet til at komplimentere hinanden, så man får man får mest ud af at bruge begge produkter sammen.

Jeg har selvfølgelig også testet Nirvana

Jeg lider ikke af depressioner, eller sortsyn, men som med alt andet, jeg anbefaler, så har jeg selvfølgelig også teste Nirvana. Jeg købte Nirvana, så der var til tre måneder brug, men da jeg havde taget det i ca. 1 ½ måned, må jeg indrømme, at jeg ofte glemte at tage pillerne og plastrene. Det er jo nok fordi, at jeg ikke føler, at jeg får så meget ud af dem, som andre der har mere behov for et humørløft.

Dog vil jeg sige, at i den periode, hvor jeg tog Nirvana, var jeg ekstra presset. Vi skulle sætte en lejlighed oven over min salon i stand, fordi der skulle flytte en ny lejer ind. Det var lige i august, som er en meget travl måned for os. Jeg tror dog, at jeg fik overskuddet til at male og sætte i stand til langt ud på aftenen hver dag i ca. 14-16 dage, fordi at jeg i lige den periode testede Nirvana – også selv om jeg jo skulle passe min salon, og mit studie til healer, samt alle de aftaler, vi havde. Så min konklusion er, at jeg kunne klare at arbejde meget, uden at jeg blev sur og gnaven af for lidt søvn, og for lidt fritid.
Nu har jeg så piller og plastre liggende til ca 1 ½ måned, men dem kan jeg nok bruge en anden gang, eller finde en anden, som har brug for hjælp.

Foto: Steen Leithoff

David Schmidt tester produkter grundigt

Vi kan godt være stolte i Danmark. Hvert år, når David Schmidt lancerer nye produkter på markedet, er det ALTID i København, at han releaser de nye produkter. Han fortæller en masse om de kæmpe store teststudier og resultater, der ligger bag ved, at LifeWave lancerer et nyt produkt.

Det er faktisk muligt for dig at læse over 70 tests, der er lavet. Klik ind på LifeWaves hjemmeside over alle deres plastre, samt dobbelte blindtests osv. her.
Ved du, at LifeWave virker på 8-9 personer ud af 10.

Jeg elsker, at vi kan hjælpe os selv på en naturlig måde.

DEL
Tidligere artikelIndustrihamp er altså ikke et skældsord
Næste artikelGiv dit liv en glad smiley
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

 1. Kære Jeanett .
  Tak for endnu et skønt skriv fra din side. – Og hvor er det fedt, at du skriver, som gør. Jeg tænker på det der med “den” tilsyneladende begrænsede effekt. – Sagen er jo netop med LifeWaves produkter, at de hjælper kroppen til at bevare eller komme i balance. Og jo bedre man har det, jo mindre vil man typisk have af “jubel-oplevelser”. Any way, er der i de forskellige fora på Facebook, efterhånden kommet mange “rapporter” fra personer/brugere, som i den grad har oplevet tydelige forbedringer på humørskalaen.

  I forhold til Nirvana, som beskrives som et humør boostende produkt, så kan det så meget andet også:-)

  Og ja, det er et privilegium, at “verdensfirmaet” LifeWave har valgt at holde deres officielle præsentationer af nye produkter i forbindelse med events afholdt i Danmark.

  Glæder mig over at være med til at følge udviklingen. Der er så mange spændende ting i firmaets pipeline.

  Knus fra Steen.

 2. Kære Steen
  Jeg kan kun give dig ret i at det selvfølgelig handler om, at jeg er rimelig meget i balance, at jeg ikke mærker en enorm effekt. Balancen kommer jo også af, at jeg har brugt LifeWaves produkter igennem de sidste 3 1/2 år, og de laver jo balance på hver deres måde.

  Men som jeg skriver, er der noget jeg kan mærke, og det er udholdenheden.

  Jeg glæder mig også til og følge, hvad David finder ud af de kommende år. Især er hans studier på at blive ældre, på den gode måde spændende .

  Knus Jeanett

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here