browser background

Download To Human app til LifeWave

Få råd og vejledning til brugen af dine LifeWave-plastre 24/7 – 365 dage om året. Med To Human LifeWave app har du et opslagsværk til dine LifeWave-plastre on-the-go, som altid er opdateret. Nemmere kan det ikke være. Kun kr. 99,- om året ekskl. moms).

Du behøver ikke være specialist i akupunkturpunkter. Har du et problem, så indeholder To Human LifeWave app flere løsninger lige ved hånden, som matcher din plasterpung. Du får adgang til mere end 400 protokoller inden for LifeWaves plasterteknologi, og der kommer hele tiden nye protokoller med forslag til. Med en komplet fotoguide bliver du hjulpet trin for trin gennem hele forløbet – nemmere kan det ikke være.

To Human LifeWave app giver dig direkte adgang til andre brugeres erfaringer under de enkelte forslag. Det gør, at du med din mobilapp nu kun har ét sted, du behøver at lede, når du skal finde svar på et spørgsmål. Del også egne erfaringer i app’en – på den måde hjælper vi hinanden human to human i bedste LifeWave-ånd.

“To Human LifeWave app er et rigtigt, rigtigt stærkt værktøj. Når jeg er på farten, kan jeg med få klik slå op i To Human LifeWave app og få hjælp. Det er hurtigt og nemt – selv når protokollen er mere avanceret. Jeg glæder mig især til at vise app’en til nye samarbejdspartnere.”

Michael Skjoldan, personlig træner og uafhængig LifeWave-forhandler

”Jeg bruger To Human LifeWave app stort set hver dag, fordi den gør min hverdag så meget nemmere. Jeg kan kun anbefale ALLE at få dette værktøj lagt ind på mobilen (som vi jo altid har med os, lige som plasterpungen).”

Jeanette Beate Jensen, uafhængig LifeWave-forhandler

”Som bankrådgiver er LifeWave-plastre en helt ny og anderledes verden. I starten var det svært at forstå termer som aeon på gv14, car på cv17 osv. Nu har jeg efterhånden lært en del om punkter og protokoller, men alligevel er det fantastisk at kunne få hurtigt hjælp til plastringer, der er ud over de mest gængse. To Human LifeWave app er super nem at bruge for alle – uanset baggrund. Den er fantastisk.”

Mai-Britt Bækgaard, uafhængig LifeWave-forhandler

6 unikke fordele ved To Human LifeWave app

  • Med direkte adgang til mere end 400 forslag får du langt større udbytte af LifeWave-plastrene
  • Bliv inspireret til at afprøve nye forslag hver dag. I To Human LifeWave app  er der ofte flere forslag med forskellige plastre som løsning på ét og samme problem
  • Få som en af de første adgang til ny viden – hurtigt og nemt. To Human LifeWave app er altid up-to-date med ny viden
  • Som LifeWave-distributør får du et værktøj, der gør dig i stand til at svare på en lang række spørgsmål lige nu og her. Det sparer den tid, du før brugte på at lave research, læse dig til svaret eller spørge ud i netværket
  • Med app’en har du som distributør et ultimativt værktøj til din downline. Hjælp dig selv ved at hjælpe andre. Klæd din downline ordentligt på fra dag 1
  • I To Human LifeWave app kan du skifte mellem hele otte sprog med ganske få klik. Vælg dansk, engelsk, svensk, norsk, tysk, fransk, spansk eller italiensk. Dermed kan app’en også fungere som din plaster-parlør.

App’en udvikles hele tiden med nye informationer og viden. Alle opdateringer er gratis og er tilgængelige med det samme.

To Human LifeWave app virker på:

  • Android version 4.4
  • iOS version 7.3
  • Windows – understøtter op til version 8.1 (snart Windows 10).

Husk at opdatere din telefon! Mange oplever dog problemer, fordi de glemmer at opdatere deres smartphone.

Sådan gør du – installationsguide

Installationsguide til To Human, Android
Installationsguide til To Human, iOS

Support og feedback

Supportspørgsmål mailes til feedback@tohuman.com. Supportteamet forsøger altid at besvare dit spørgsmål inden for 24 timer. Har du feedback til app’en, nye ideer eller andet, så skriv også gerne til os.

Terms and conditions

”Det er blevet så meget nemmere og hurtigere at finde forslag til patching, siden To Human LifeWave app blev lanceret. Med To Human LifeWave app finder man lynhurtigt symptomet på listen og går frem efter de meget enkle anvisninger i billedform. Det er ikke nødvendigt at kende til meridianerne, men hvis man vil se navnet på dem, står de neden under billedet. Ved nogle af symptomerne er der oven i købet flere patchingforslag at vælge imellem. Som ny bruger kan det ind i mellem være svært at huske, hvordan man bruger de enkelte produkter. Også her er der hjælp at hente, for under P findes Produkter, som kort fortæller om de enkelte LifeWave-produkter. For mit eget vedkommende er To Human LifeWave app uundværlig.”
Aase Stokholm, uafhængig LifeWave-forhandler

”I 2014 takkede jeg med stor begejstring ja, da jeg blev spurgt om jeg ville være med til at udvikle en app til smartphones, hvor forslag til brug af plastrene fra LifeWave blev vist. Jeg så mange perspektiver i sådan en app – især fordi der ikke fandtes noget lignende på verdensplan. Der er i dag mere end 300 forslag i To Human LifeWave app, og der kommer til stadighed flere forslag, som få sekunder efter de er færdige og offentliggjort, er tilgængelig på samtlige brugeres telefoner. Det er en fed fornemmelse at vide, at jeg her er med til at gøre en forskel. Det betyder også, at vi bredere kan ramme det yngre publikum og LifeWave-distributører. De unge er jo opflasket med elektronik og vil have ALT elektronisk. Men det betyder også, at ny viden er hurtigt og nemt at opdatere og få helt ud til den enkelte. Jeg bruger selv To Human LifeWave app dagligt og viser den til alle, som med begejstring i stemmen siger: ’Det er virkelig smart!’ Selv vanskelige protokoller er gjort enkle og simple. To Human LifeWave app er et virkningsfuldt stykke værktøj, som jeg er sikker på kommer til at gøre en forskel både for mig selv og for andre.”

Egon Nielsen er med i teamet bag udviklingen af To LifeWave Human app & uafhængig LifeWave-forhandler