Industrihamp er altså ikke et skældsord

2
725

Læs andre indlæg i serien:
Nu sker der noget! Vol. 3
Det kan den gøre for dig Vol. 2
Mirakelplanten med et væld af gode egenskaber, Vol. 1

Nej, industrihamp er ikke et skældsord. Velvidende at cannabis til personligt brug er forbudt at dyrke privat, så befinder vi os i en hård politisk proces, der handler om at få frigivet cannabis. Oprøret ulmer fra flere sider.

En række interessegrupper arbejder hårdt på at få ændret den nuværende lovning. Flere og flere kan se det urimelige i, at vi i vores civiliseret samfund stadig ligger under for de dønninger, som blev sat gang i 1937. Nemlig den proces, hvor cannabis blev ”sneget” ind på en ”schedule 1 drughylde” i USA. Se evt. mere her

Ordensmagten bliver i stigende grad sent ud til selv ældre pensionister, som dyrker denne plante til personlig brug. De gør det, selv om de ved, det er ulovligt. Det er syge pensionister, der f.eks. bruger cannabisblade i deres kage eller laver en raw-juice, fordi, at de har erfaret, at det kan holde dem smertefri. De oplever måske bedre søvnkvalitet, og nogle kan måske slippe for den medicin, som langsomt nedbryder deres lever og nyrer. Andre kan måske reducere mængden af medicindoser.

Flere og flere helt almindelige borgere støtter op om hinanden. Flere og flere medier bringer dokumenter og artikler, som viser, at brugen af cannabis bør frigives igen. På Facebook er der en gruppe, som i skrivende stund har rundet 22.000 gruppemedlemmer. Der er altså meget stor support at hente, hvis man ønsker at sætte sig ind i plantens muligheder. Anmod gerne om medlemskab her.

Cannabis fabrik i Danmark til 50 mio.

Der er ingen tvivl om, at hamp for alvor er ved at finde genfæste i den danske muld. Forleden skrev Børsen, at verdens største cannabis-firma vil lave en fabrik til 50 millioner kroner i Danmark.

På Bornholm er der nu grundlagt et firma, som hedder Bormholmerhampen. Bornholmerhampen kommer til at kunne levere diverse hampprodukter – f.eks. er er de netop blevet klar med en økologisk hampete. Denne hampete har jeg naturligvis allerede bestilt en portion af.

Skulle du have en industrihampdyrker gemt i dig og ikke er sprunget ud endnu, så kan du finde lidt rådgivning her.

Nye spændende muligheder

Industrihampen kommer til at danne grundlag for en masse andre spændende produkter. Herunder papirproduktion – og når vi lige snakker om det, så er det jo meget interessant, at en cannabisplante er klar til at blive høstet efter tre måneder, hvor almindelige træer er flere år om at blive klar. Desuden kræves der også mindre ressourcer.

Mon ikke det for alvor kommer til at sætte gang i processen i Danmark, således at cannabis kommer op i bevidstheden på flere og flere personer. Efterdønninger bliver sikkert også, at der bliver sat ekstra skub i den kommende forsøgsordning vedrørende brugen af Medicinsk Cannabis.

Jeg støtte kampen 100%

Personligt har jeg besluttet, at jeg vil gøre alt for at støtte op om denne proces. Det er også årsagen til, at jeg i de seneste blogindlæg har valgt at have temaer relateret cannabis. Af samme årsag inviterer jeg også til Facebook Live-møder, hvor flere og flere følger med. Det viser jo med alt tydelighed, hvor stor opbakning, der er for denne type af informationsformidling.

Jeg håber, at vi så efterhånden vil kunne ændre det skræmme billede af cannabis, som mange stadig lider af. Hvor fedt vil det ikke blive, hvis flere og flere kunne bruge cannabis som del af en forebyggende helsepakke, hvor bevidstheden om kroppens forskellige vitaminer, mineraler, fedtsyrer, aminosyrer og andre nutrienter blev en del af hverdagen. Alt sammen helt uden indblanding fra myndigheder, om end jeg ville kunne leve med en eller anden form for kontrol over produktionsmængder. Mit fokus er derfor primært – det personlige forbrug!

Husk at du som altid kan følge med i mine Cannabis aktiviteter via min personlige infogruppe (se Mirakelplanten vol. 3). Det kan dog være, at jeg fremover vælger at lave disse Facebook Live om søndagen i stedet for. Men det kan du så få besked om via min gruppe.

Du ønskes en rigtig god hampkamp.

DEL
Tidligere artikelSådan lindrer jeg smerter i Ullas ankelled
Næste artikelNirvana – det gode humør er landet i Danmark …
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Kære Steen,
  Tak for et super serie indlæg om de rigtig mange muligheder der ligger lige foran enhver som kæmper med mere kroniske udfordringer, lidelser og sygdomme. Rigtig godt for os, som ikke, indtil nu, har erhvervet den store indsigt i hampens fantastiske og mangeartede egenskaber. Det får vi nu med dine artikler – med stor faktuel viden – super let og anskueligt skrevet, får vi en rigtig god indføring i den unikke plante, kemi og forarbejdning og ikke mindst, på hvilken måde man/vi kan få fornøjelse af den. ☺️
  Som jeg skrev til dig på et tidspunkt, så har vi i disse år en veritabel “sundhedskamp” – hvor vi alm mennesker skal kæmpe modstandskampen mod “systemet”. Fodslæbende “sundhedsmyndigheder”, der er særdeles optaget af, at modarbejde at vi får adgang til et af naturens helt uskadelige helbredende stoffer – stoffer med sikkert uanede muligheder for den menneskelig sundhed. Vi har slet ikke set det hele endnu. Der bliver jo forsket på livet løs i mange lande. Og på den anden side af sundet i vores naboland, hersker der jo en helt anden tilgang til emnet. Danmark er et U-land her!
  Det er blot et spørgsmål om tid, måske inden for en kortere årrække, så vil det folkelige pres være så stort, at “sundhedsmyndighederne” må give sig og lade det være frit for at det enkelte menneske selv må vælge, uden at have eventuelle straffeforanstaltninger i sigte. I denne forbindelse er det af stor værdi, at “kendte” personer træder frem i det offentlige og fortæller om deres brug..og deres gode erfaringer med hampeplanten, cannabisolie, frø, kager/kiks eller te eller på anden måde.
  Tak for dine skridt her som helt sikkert vil være med til at sætte hampen fri! ❤️
  Stort hampeknus!
  Kim

 2. Nemli Steen, det er så interessant, tænk om vi kunne anskue cannabis som en del af en forebyggende helse pakke. ❤❤❤

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here