Mirakelplanten vol. 3: Nu sker der noget!

1
2803

Læs andre indlæg i serien:
Det kan den gøre for dig Vol. 2
Mirakelplanten med et væld af gode egenskaber, Vol. 1

Dette blogindlæg er ikke det mindste fagligt eller nørdet, men rummer derimod en række følelser, som hele den offentlige dialog om cannabis har sat i gang i mig.

Hold nu op med at tale om manglende forskning og evidens i forhold til brugen af Cannabis. Her tænker jeg især på mange af jer er politikere, læger, embedsmænd og andre beslutningstagere, som er valgt eller ansat til at skulle arbejde for menneskehedens bedste.

Men hvad er det for en virkeligheden, som bliver lagt frem over for for Fru Hansen og Hr. Sørensen? Den viser sig ofte at være besat med manipulationer, sløringer, fremhævninger og udeladelser, som lader til at være det gængse våben i forhold til at holde informationer om cannabis til medicinsk brug på afstand.

I medierne oplever vi et meget ensidigt fokus på den del af befolkningsgruppen, som vælger at ryge det, som ”man” kalder hash. Dette stærkt krydret eller understreget med billeder af hippielignende personligheder, som typisk laller rundt i en hashtåge og er mere eller mindre skæv. Eller vi bliver udsat for billeder, som viser personligheder, der er totalt ude af trit med virkeligheden og mangler enhver moralsk pejling, der brutalt og voldeligt mishandler eller på anden måde foruretter en eller flere i sin nærmeste omgivelse. Desværre er det typisk er den slags info, som vi bliver nødt med i de gængse medier. Men heldigvis er det ved at ændre sig.

Her i dag lagde jeg lige vejen forbi PUBMED, hvor jeg søgte på ”Marijuana”. Der kom 26.027 links frem. Dernæst lavede jeg en krydsreference med Raphael Mechoulam, som er den person, der er typisk refereres til i forhold til den tidligere forskning inden for cannabis.
Se her

Tak Manu Sareen

Efter nu at have lavet dette lettere måske sure opstød, så er jeg desto mere begejstret, når jeg live oplever en kendt person, som Manu Sareen, der har valgt at ”vie” dele af sin sommerferie 2017 til at lave en række Facebook Live interview med personer, som har brugt cannabis til medicinsk brug.

Tirsdag den 12. september havde jeg selv fornøjelsen af at møde Manu Sareen. Mit indtryk af hans energi og drive i forhold til at tale for cannabis blev bekræftet til fulde. Det var et foredrag om cannabis, hvor en noget ”anonym” Susan Jensen stod for at formidle den mere tekniske side af cannabisuniverset. Anonym, fordi Susan ikke ønsker at blive fotograferet. Jeg fik dog lov til at knipse løs af hendes vise ord på whiteboarden.

Men for filan! Susan er faglig top kompetent, og jeg har fået et par super gode nuancer med hjem, som jeg ikke lige have koblet sammen selv.

Jeg kan ikke afsløre noget vedrørende emnet for Manu Saarens tale, men jeg kan love jer, at set ud fra ”cannabissagens” perspektiv, så bliver det et spændende efterår – også cannabispolitisk set.

Flere kendte ambassadører

I øvrigt, når jeg nu er i gang med at snakke om politikere, som jeg selv har været i kontakt med. Så kan jeg også lige fremhæve, at Alternativet har udnævnt Torsten Gejl til at være deres cannabisordfører.

Jeg kan desuden også ”afslører” at både Manu Sareen og Torsten Gejl begge har sagt ja til at deltage i et cannabis webinar, som jeg søsætter i løbet af efteråret. Jeg vender tilbage med en dato, når aftalerne er i hus.

Vælger man at følge med i de forskellige opslag på Facebook, vil man se, at rigtig mange af dem handler om ganske almindelig mennesker, som søger eller har søgt info om cannabis. Flere af dem er så vendt tilbage med personlige oplevelser. En af den er postet af en Søren Rasted, som fortæller om, hvordan hans mor er blevet hjulpet af cannabisolie. Den har fået 1,2 millioner visninger og ca. 30 tusind kommentarer.

Så uanset, hvor meget der kæmpes for at holde folket i uvidenhed om cannabis, så lader det til at sagen er tabt på forhånd. – BUDSKABET er kommet ud. Og jeg vil personligt hjælpe til at sprede det endnu mere.

Lad mig i den anledning sige tusind tak for alle de støttende kommentarer under det første blog indlæg.

Cannabis Live hver mandag

De fleste af jer ved sikkert, at jeg siden den 10. juli har valgt at lave Facebook Live om Cannabis hver mandag aften kl. 20.00. Det er blevet til ikke mindre end 10 gange Facebook Live. Disse bliver fulgt at flere og flere. Jeg har derfor besluttet at oprette en personlig gruppe på Facebook, som hedder Steens Cannabis Infogruppe. Alle er velkommen.

Min hensigt med denne gruppe er at skabe et personligt forum, som støtte for den proces, der pågår i mediebilledet i disse år. Altså at være med til at sprede budskabet om cannabisplanten brugt som vedligeholdende kosttilskud, som medicin eller til industrielt brug a la byggematerialer, plastik, tøj eller f.eks. papir. Gruppen er IKKE en salgsgruppe, og opslag, hvor der tilbydes salg slettes uden bemærkning. Gruppen vil desuden blive et naturligt omdrejningspunkt i forhold til de af mine Facebook Lives, foredrag eller webinarer, som har relevans til cannabis. Måske lidt som en slags fanklub.

I dag deltager jeg i øvrigt i et meget spændende møde om dannelsen af en ny forening for cannabis. Jeg glæder mig til at fortælle nærmere.

Forsat god hamplyst
Stay tuned

DEL
Tidligere artikelGigtsmerter i hænderne – sådan kan du måske blive smertefri
Næste artikelSådan lindrer jeg smerter i Ullas ankelled
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here