Begyndende grå stær afhjulpet med LifeWave plaster

4
945
Foto: Marina Vitale

Min mor blev ramt af blodpropper i hjernen for godt 40 år siden. Det medførte, at hun i flere år ikke kunne være ud i koldt vejr – uden at hun blev lammet i venstre side af kroppen.

Ud over den generende lammelse af venstre side i koldt vejr måtte hun siden også slås med, at en del af synsfeltet på venstre øje – på størrelse med ca. 30 min i en urskive – var blindt. Denne blindhed fik hun rettet delvist op på hos en akupunktør kort tid efter, men har så siden haft et felt på ca. 10 min, som var blindt.

For et par år siden fik hun af øjenlægen diagnosen ’begyndende grå stær’ på venstre øje.
Da vi jo har hjulpet hende med både sammenfald i ryggen, KOL og andre ting med LifeWave plastrene, skulle hun nu se, om ikke hun også kunne undgå grå stær med LifeWave plastrene.

Carnosine godt for øjet

Vi søgte lidt i succeshistorier med LifeWave. Vi fandt ud af, at Carnosine er rigtig godt til øjnene, da øjet hovedsaligt består af Carnosine. Min mor satte et Carnosineplaster ved siden af venstre øje og gik med det både nat og dag. Hun skiftede det hver 24. time.

Hun har nu gået med plasteret mere eller mindre fast det sidste halve års tid. I dag kan hun læse uden briller på, og hendes syn er ikke sløret mere. Samtidig har hun fået den helt fantastiske ”bivirkning”, at der ikke er noget blindt felt i øjet mere.

DEL
Tidligere artikelNoget om … LYD og dens helende kraft!
Næste artikelDe 5 tibetanere – yogaøvelser til ungdom, vitalitet og sundhed
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

4 KOMMENTARER

  1. Ja tak Steen hun er også rigtig glad. Hvis hun kan mærke, at det en dag er lidt sløret, tager hun bare et carnosine plaster på en enkelt dag, og så kører det igen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here