Noget om … LYD og dens helende kraft!

4
750
Foto: Mikkel Uttrup

Min livssti har budt på cancer, depression, angst, PTSD, langvarig stress, overgreb af forskellig art, lavt selvværd og den store udfordring at være særligt sensitiv empat, kunstner, drømmer og kærlig fredselsker.

Uanset hvad jeg har skullet hele, har lyden altid været omdrejningspunkt. Min stemme er det mest effektive helbredelsesværktøj, jeg har. Jeg har sunget mig igennem min cancer og gik på scenen samme aften, som jeg var blevet udskrevet fra afd. D2 på Aarhus Sygehus med en blodprocent på 5.8 – pilskaldet med Prednisolon-måneansigt. Jeg har stået foran et fyldt torv i Ebeltoft rystende af angst og sunget mit hjertes kraft og dybde ud. Jeg overlever, fordi jeg får min daglige dosis musik, fordi jeg sætter lyd på mine følelser.

Lydens helende kraft

Siden tidernes morgen og de første naturfolk har lyden været brugt til at samle, forene, trøste, lindre og helbrede mennesket. Vuggesangen luller det urolige barn i søvn, shamanens tromme har forbundet verdenerne og helbredte de syge, og alle dage har sang og musik forbundet mennesker med hinanden og bidraget til øget velvære og opløftelse af sind og ånd.

Det ufødte foster udvikler hørelse allerede i 18. uge af graviditeten. Moderens hjerteslag og stemme er de første primære lyde, der sammen med barnets egne lyde efter fødslen er vitale for dets udvikling. Lyden er derfor helt essentiel for mennesket.

Lyd er vibration.
Lyd er energi, som vibrerer på en bestemt frekvens, og alt eksisterende i universet er energi og består af resonans.
Med andre ord: alt er LYD.
Lyd kan derfor (i kraft af sine unikke egenskaber) påvirke og ændre ubalancer i vores celler, både på det somatiske, emotionelle, mentale og det spirituelle (åndelige) område.

Lydhealingsprincippet kan forstås ud fra den universelle lov om vibration: At alting vibrerer på en frekvens eller kan bringes til at vibrere – og ligeledes på loven om resonans:
At et legeme der vibrerer ved en svag frekvens og møder en stærkere frekvens overtager og begynder at vibrere på den dominerende frekvens.

Bringes et emne til at vibrere på en frekvens, hvor det bliver sårbart, vil dets struktur til sidst opløses.

Vi kan se lyd ved at lade lydbølgerne passere igennem vand eller gennem en metalplade med sand på. De forskellige frekvenser vil vise sig, som geometriske mønstre, og sandets struktur vil ændre sig for øjnene af os i takt med, at frekvensen stiger eller falder.

Lyd og cancer

Der findes flere eksempler på lydens effektivitet i bekæmpelsen af cancer og maligne tumorer.

Et hold britiske forskere fra cancerinstituttet på The Royal Marsden Hospital i Sutton arbejder med at udvikle en revolutionerende ny behandlingsmetode til cancer og andre beslægtede sygdomstilstande, baseret på brugen af højfrekvent ultralyd.

Metoden er allerede blevet brugt til at dræbe dybtliggende, skadeligt væv hos patienter med benbrudsmetastaser – vel at mærke uden efterfølgende operation – og forventes med tiden at kunne benyttes ved prostata- og brystcancer, samt på andre tumorer. Meget interessant er det, at lydbølge-terapi har kureret 90% af de mandlige prostata-patienter i et forsøg på University College, London Hospitals NHS Foundation uden nogle skadelige bivirkninger overhovedet.

En amerikansk musikprofessor ved navn Anthony Holland har videodokumenteret bevis for at lyd kan få cancerceller til at eksplodere. Ved at udsætte de maligne celler for frekvenser mellem 100.000 og 300.000 Hertz, der er cancercellers sårbarhedspunkt, eksploderer de og dør.

Foto: Mark Adriane

Den japanske forsker Masaru Emoto forbløffede det meste af verden i 2004, da han i sin bog: “The Hidden Messages In Water” testede effekten af det talte ord, samt musiks indflydelse på vandmolekyler. Alle vandprøver udsat for positive ord, blid musik og gode intentioner viste smukke, symmetriske mønstre, modsat vandprøver udsat for hårde ord og aggressiv musik, hvis molekylære struktur var blevet forvrænget og disharmonisk. Emoto belyste således, hvordan vand – og dermed også mennesker, idet vi består af næsten 70% vand – påvirkes direkte af lyd, vibration og frekvens.

Den franske komponist og bio-energihealer Fabien Maman har udforsket og dokumenteret lydbølgers indflydelse på kroppens celler.
I samarbejde med biologen Helene Grimal har han også bevist specifikke toners evne til at få cancerceller til at eksplodere.

De fandt desuden, at stemmen er et meget mere effektivt healingsværktøj end diverse instrumenter og var i stand til at splintre de maligne celler på 9 minutter versus 14 minutter med eksempelvis xylofon.

“Den menneskelige stemme bærer noget i sin vibration, der gør den mere kraftfuld end noget musikinstrument: bevidsthed.”
Maman

Intention – stemmens 3. krydderi

Intention er det samme som “hensigt”. Hensigten er grundlaget for udgangspunktet for en given handling. Ved at sætte en INTENTION (som ved bøn) kan lyd skabe fantastiske transformationer og healing af menneskekroppen.
Via intentionen (hensigten) udsendes en tanke-frekvens sammen med stemmens lyd, hvilket mangedobler healingens effekt og kan generere øjeblikkelig forvandling i både den fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle krop.

Jeg glæder mig til, at vi på samfundsplan åbner psykiatrien og det lægevidenskabelige felt op for terapiformer og healingsmetoder, der rent faktisk kan ændre celleplansprogrammeringer og bevidsthedstilstand hos de mennesker, der måtte ønske at hele på denne måde.

Sammen med mange andre drømmer jeg om mere oplysning om ROD-årsagerne til cancer og andre kroniske eller potentielt livstruende sygdomstilstande. Jeg drømmer om, at vi kan få lov til at hele så naturligt og bivirkningsfrit som muligt – det være sig med urter, plastre, magneter, mineraler, mad, kosttilskud m.m. – uden at vi skal straffes, kriminaliseres eller nægtes adgang til scanninger eller kontroller.

Vi er i vores suveræne ret til at vælge frit og bestemme selv.
Det er vores liv og ingen andres.

Vi har ret til at give lyd!
Udtrykke os i frihedens og ligeværdets befriende navn, hver fugl med sit unikke næb!
Det er slut med mundkurve, jantelov, undertrykte følelser og sammenbidte tænder – vi giver LYD – og sætter fri!

Inspiration:

Anthony Holland

Fabién Mamman:
Tama-do.com

Soul Voice website:
www.soulvoice.net

Danske lydhealere:
www.kraftsang.dk
www.kropsglad.dk

DEL
Tidligere artikelSmertelindring og flot heling med plastre efter akut operation
Næste artikelBegyndende grå stær afhjulpet med LifeWave plaster
Mia Kamla Marie Bluhm er sangerinde, forfatter, billedkunstner og lydhealer. Da Mia Kamla Marie fik cancer vendte hendes liv sig 180 grader. Her på bloggen fortæller hun bl.a. om sine oplevelser med behandlingssystemet, hendes personlige kriser og kampen for at blive rask og om at finde styrken, viljen og lyset. Om at finde sin egen indre kraft. En spændende og meget personlig rejse.

4 KOMMENTARER

  1. Fantastisk læsning Kamla! Helt vidunderligt med dette nedslag af Lyd – her på bloggen. Jeg er helt enig i dit syn på stemmens muligheder – stemmen har en helt uimodståelig kraft. Meget spændende, at få indblik i denne lovende forskning. Vi kommer ikke uden om det, naturen kan bedst! ❤️

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here