Smertelindring og flot heling med plastre efter akut operation

0
491
Foto: Carolina Heza

En helt almindelig hverdag i december blev forvandlet til en hektisk omgang for Gitte. Gitte har gennem de seneste par år haft begyndende stær i øjnene og går derfor til rutinekontroller hos øjenlægen. Det er jo bare ind til tjek og ud igen og videre med hverdagen.

Rift på hornhinden

Sådan er forventningen også til den rutinekontrol, der ligger midt i december. Det bliver desværre alt andet end fredeligt, da øjenlægen opdager en rift i hornhinden. Gitte bliver sendt afsted akut til operation på hospitalet.

Da operationen er vel overstået, bliver hun sendt hjem med masser af smertestillende og besked på at tage det med ro – ikke bare på selve aftenen, men også de kommende 14 dage, indtil såret er helet. Det er bestemt ikke lige sagen at få den besked midt i juletravlheden.

Massive smerter

Jeg taler med Gitte næste morgen, og natten har absolut ikke været god. Hun er rigtig smerteplaget trods indtag af de smertestillende, hun har fået med hjem. Vi aftaler at tale sammen senere og evt. mødes, hvis smerter fortsat er massive.

Da jeg ringer igen om eftermiddagen, kan jeg med det samme høre, at den er helt gal. Jeg starter bilen og har min plasterkuffert med under armen.

IceWave smerteplaster i tindingen

Jeg sætter smerteplastrene IceWave fra LifeWave på. IceWave virker sammen som par, da der er et brunt og et hvidt plaster. Jeg sætter det brune på i venstre tinding og det hvide i højre tinding. Derudover laver jeg en lille pakke med flere IceWave-plastre til de kommende dage.

Næste dag fortæller Gitte: ”Jeg har sovet så godt og helt uden smerter”. Jeg ringer senere på dagen for at høre, om hun stadig er o.k., og det er hun. Hun er glad – ingen smerter. Som Gitte selv siger: ”Så klarer plastrene lige det som pillerne ikke kunne – og så er jeg fri for at få smadret maven.”

Flot heling med Carnosine-plaster

Da jeg er hos Gitte for at hjælpe med at sætte IceWave-plastrene på, sætter jeg også nogle Carnosine-plastre på. Carnosine-plastre er rigtig gode til at fremme genopbygningen af celler og heling af sår. Jeg beder Gitte sætte det oven på IceWave i tindingen ved det opererede øje.

Til kontrollen efter 1 uge er lægen glad og forundret over, hvor fint såret fra operationen allerede ser ud. Gitte passer selvfølgelig stadig på og er god til at bede om hjælp. Også da hun skal flytte i december, som jo sætter et ekstra pres på det almindelige juleræs. Alt forløber heldigvis godt.

Carnosine-plaster til sårheling – igen

2. juledag viser Gitte mig et sår på anklen. Hun har tabt en skruetrækker meget uheldigt og den har lavet et sår på størrelse med en gammel 25-øre. Såret er åbent og væskende og meget rødt rundt om. Først tror jeg det er sket dagen før, men det viser sig at være en uge gammelt. Hun kan ikke få det til at hele lige meget, hvad hun gør.

Frem med Carnosine-plastret en gang mere. Jeg sætter et Carnosine-plaster oven på det almindelige plaster, og Gitte lover at skifte hver morgen.

Gitte viser mig såret igen to dage senere. Nu er det tørt og i fin heling – det er nu kun som hullet i en 1-krone, og her den 1. januar 2018 er det en lille prik, og huden fin.
Jeg glæder mig til at mange flere dejlige historier om både produkter fra LifeWave og sundhed i 2018.

P.s. Hvor kan man købe plastrene?

Du får lige et p.s. her fra mig! Mange spørger os nemlig her på bloggen, hvor man kan købe plastene fra LifeWave. Man kan desværre ikke købe dem i butikkerne eller på nettet, da det kræver lidt viden og instruktion at bruge plastrene. Derfor – hvis det har din interesse – så kontakt en af os bloggere. Mange af os er LifeWave-forhandlere og kan hjælpe dig med at bruge plastrene. Du er altid mere end velkommen til bare at få en snak i første omgang – og måske blot få hjælpe til en test.

Du kan se hvem af os bloggere, der er forhandler af LifeWave i de profiler, som du finder under hvert eneste indlæg. Et andet tip er at søge i indlæg her på bloggen og se hvem, der har skrevet om LifeWave.

Godt nytår.

DEL
Tidligere artikelTop 7 over mest læste indlæg i 2017
Næste artikelNoget om … LYD og dens helende kraft!
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here