Gå-væk-smerter: Prøv IceWave – det virker!

2
340

LifeWaves smerteplaster, IceWave, er et super hjælpemiddel, som har mange virkemåder. Når du får en pakke IceWave følger der et lille hæfte med, som fortæller, hvilke områder på kroppen de små plastre kan smertelindre. Det er lige fra konkrete smertepunkter over hovedpiner til smerter i hele kroppen. Men hvis du går lidt videre, end det der står i det lille hæfte, kan IceWave så meget mere – som f.eks. forleden, hvor jeg havde besøg af en klient, som havde smerter i nakke og rygmuskler.

Smerter i nakke og rygmuskler

Når en person lider under smerter i nakke og rygmuskler, er det naturligt for mig at søge mod de små punkter i kraniebasis på bagsiden af hovedet, hvor der er en lille hulning. Ved massage ind i de to punkter (du finder dem ved at sætte hænderne over ørerne og lade tommelfingrene finde vej langs bunden af kraniet til et par cm før midten), får min klient omgående voldsomme smerter, selvom de ikke har været det før. Jeg sætter et sæt IceWave over punkterne, hvid på højre side. I løbet af et par minutter føler hun en lindring af smerterne i nakke og ryg. Efter cirka 15 minutter er smerterne meget reduceret og til et tåleligt niveau.

Forsøg: 94 procent opnåede smertelindring

I 2013 udførte den franske smertespecialist, Dr. Pierre Volckmann et stort studie med 100 deltagere, som alle led under kroniske smerter. 50 deltagere fik aktive plastre, og de 50 øvrige fik placebo (uden virkning). Hovedessensen af den omfattende rapport (kan ses på LifeWave.com, under punktet videnskab), er, at 48 procent af deltagerne med placebo fik en væsentlig forbedring af deres smerteniveau, mens hele 94 procent af deltagerne med aktive plastre fik en væsentlig forbedring!

Smerter i arm

Den allerførste person jeg i øvrigt har sat LifeWave-plastre på, fik et sæt IceWave på. Udfordringen var, at hun ikke kunne løfte sin ene arm ret højt. Efter blot ét minut kunne armen løftes en del højere. Dagen efter fik jeg besked om, at hun for første gang i 4 år kunne samle sine arme bag ryggen.

Jeg bruger selv IceWave, hvis jeg f.eks. har trænet for hårdt i fitnesscentret og til lindring af smerter i musklerne.

IceWave dæmper inflammation

Hvad er det egentlig IceWave gør?
IceWave dæmper inflammation, som er en let betændelsestilstand i kroppen og lindrer på den måde smertetilstande. Ved en speciel type varmefotografi, kan det ses, hvordan inflammation reduceres på få minutter efter påsætning af IceWave.

Prøv det – det virker!

DEL
Tidligere artikelSådan lindrede vi astmaanfald med plastre
Næste artikelCreme og plaster lindrer sviende brandsår fra varm honning
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

2 KOMMENTARER

  1. Hej Kim
    Super indlæg, og lige noget til vidensbanken for en der ikke er behandler, at smerter i rygmusklerne kan stamme fra kranie kanten .
    Rigtig god søndag til dig

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here