Sådan lindrede vi astmaanfald med plastre

0
507

Astma er en hyppig kronisk sygdom hos mange børn. Mellem 5 og 10 procent får astma, og der er en overvægt af drenge. Astma skyldes grundlæggende, at luftvejene er overfølsomme og forsnævres som en reaktion på f.eks. infektion, kulde, tobaksrøg, stærke lugte, fysisk anstrengelse, stress samt overfølsomhed over for såkaldte allergener: dyrehår, pollen, svampesporer osv.

De vigtigste symptomer er:

  • Vedvarende hoste
  • Åndenød, især når barnet skal løbe og dyrke idræt
  • Pibende og hvæsende vejrtrækning

Symptomerne forværres ofte om natten eller i de tidligere morgentimer. Helt små børn kan godt kaste op efter langvarige og kraftige hosteture.

Astmatisk bronkitis er endnu mere hyppig mellem 20 og 40 procent rammes. Symptomer er de samme som ved astma, men kommer ofte i forbindelse med infektioner.

Brug af plastre til børn
Mit barnebarn var omkring 1½ år, da hun fik astma, hvor hoste og åndenød var det store problem. Min søn har selv lidt af astma, siden han var barn. Han har på et tidspunkt selv prøvet plastrene fra LifeWave med stor succes. Derfor kom han straks til mig.

Nu er det jo sådan at LifeWave ikke anbefaler brugen af produkterne til børn og unge under 18 år. Min søn har dog haft så stor effekt af plastrene, da han selv har astma, at han alligevel valgte at prøve. Plastrene er jo hverken medicin eller har bivirkninger. Der er intet, som kommer ind i kroppen. Derfor følte han sig helt tryg ved at prøve. Jeg har heller aldrig været bange for at bruge det på børnene i familien. Mit andet barnebarn var kun 5 uger, da vi brugte det til hans mave helt uden problemer.

Jeg fandt en ”opskrift” på, hvordan vi skulle plastre mit barnebarn. Hun blev en smule overfølsom for klistret på plastrene, og derfor begyndte vi at placere dem uden på hendes undertrøje. Det er jo heldigvis ikke noget problem, da plastrene også fungerer, hvis bare du har dem løst i lommen (så lad være med det, når du ikke bruger dem).

En kombination af LifeWave-plastre
Vi brugte en hel del plastre for at hjælpe hende. Hun fik Glutathione for at styrke immunforsvaret, Carnosine for at genopbygge, Aeon for at få stressniveauet på plads og ikke mindst Energy Enhancer for at give kroppen den energi, som den har brug for, for at kunne blive rask. Energi har kroppen i den grad brug for, da astmaproblemerne kræver meget af kroppen, og stressniveauet er også højt, da man hoster meget og vejrtrækningen er dårlig.

Allerede efter at hun første gang fik sat plaster på, kunne vi se/høre en mærkbar forskel. Hendes vejrtrækning blev mere dyb, og man kunne høre, at passagen af luft var blevet større. Vi plastrede hende hver dag i 14 dage og stoppede derefter for at finde ud af om hun stadig havde brug for at få plaster på. Det havde hun ikke. Hun har ikke brugt plaster efter denne ”kur” og har det fint i dag. Nu er hun 5 år og har ikke haft astmaanfald siden.
Det sjove ved hele denne proces var, at hun til sidst godt vidste, hvor plastrene skulle sidde, så hun pegede hver gang, vi skiftede plastre på hende.

Min søn, som stadig har astma, benytter sig i stor stil af især Aeon og Energy Enhancer, når han har det svært med vejrtrækningen.

DEL
Tidligere artikelDårlig ryg smertelindret på 3 dage med LifeWave
Næste artikelGå-væk-smerter: Prøv IceWave – det virker!
Lysterapi åbnede en helt ny verden, da Linda nu i 2012 kom til at arbejde med meridianbaner – akupunktur uden nåle. Siden har Linda brugt meget tid på at lære mere om alternative behandlinger bl.a. kranio-sakral terapi. Kontaktinfo: linda.holmberg@city.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here