LifeWave kan dæmpe ADHD-symptomer

1
744

Der var en tid, hvor ADHD var ’forbeholdt børn’, fordi ADHD blev opfattet, som noget man voksede fra. I dag ved vi, at samme slags vanskeligheder kan optræde hos voksne personer – dog kan symptomerne ændre karakter med alderen. Man kan i dag få flere forskellige former for behandling af ADHD, såsom medicinsk behandling, terapi og rådgivning.

ashd-diagnosePersonligt oplever jeg fra dem, som jeg kender med ADHD, en meget forstyrrende hverdag med opmærksomhedsvanskeligheder, manglende koncentration i længere tid af gangen, humørsvingninger, glemsomhed, overspringshandlinger, mangel på overblik, hidsigt temperament, kontroltab m.m.

ADHD-medicin som Ritalin kan lægge en stor dæmper på alt dette hos de fleste personer, men hvor længe kan en krop blive ved med at optage dette gift i kroppen, uden der opstår alvorlige bivirkninger hos personen? Ifølge et dansk forskningsresultat fra 2014 fordobler ADHD-medicin blandt andet risikoen for hjerteproblemer.

Bivirkningerne af ADHD-medicin kan for mange vise sig som blandt andet søvnproblemer, manglende appetit, vægttab, mavepine, hovedpine, øget irritabilitet m.m. For at undgå disse bivirkninger, er man nødt til at stoppe med sin medicinske behandling. Det øger dog risikoen for kontroltab, og at man ryger tilbage til en tilstand, hvor man ikke har kontrol over sin ADHD.

LifeWave nedsætter stress i kroppen

Min erfaring er, at LifeWave er et naturligt alternativt produkt, som hjælper mange. LifeWave-plastret Y-age Aeon er klinisk dokumenteret for at nedsætte stress og inflammation i kroppen, hvilket gør det til et interessant alternativt add-on for voksne med ADHD.

Man kan betragte plastrene som akupunktur, bare uden nåle. Disse små plastre placeres på et bestemt akupunkturpunkt på kroppen og kan derved igangsætte en bestemt proces.

Jeg har nu igennem de seneste 5 år gang på gang oplevet, at personer, som har ADHD i større eller mindre omfang, har haft en betydelig effekt af at bruge disse LifeWave-plastre. Det giver en ro i kroppen, koncentrationsevnen kommer tilbage, de får bedre overblik og sover bedre. Jeg oplever en roligere og mere fattet person. Med LifeWave som alternativt supplement oplever mange en stor effekt.

Positive erfaringer hos folk med ADHD-diagnose

Forestil dig, at LifeWave nulstiller dit autonomen nervesystem og derefter opretholder denne tilstand. Det er præcis det, der sker i kroppen. Nogen bruger det hver dag, mens andre bruger det sjældnere, alt afhængig af hvordan de er ramt.

Nu har jeg ikke selv diagnosen inden på livet, men jeg bruger selv LifeWaves produkter, så jeg hver dag kan have mange bolde i luften, tage hurtige beslutninger, få et overblik, samt en bedre søvn og indre ro i kroppen. Det giver mig større livsglæde, og jeg oplever en større ro og balance i min hverdag. Derfor kan jeg som ambassadør og bruger kun anbefale, at du prøvet dette produkt – eventuelt som et supplement til ADHD-medicin.

DEL
Tidligere artikelEr du øm og har ondt? Så tjek mit første møde med body-sds
Næste artikelVær beredt når bier og hvepse kommer
LifeWave er en uundværlig del af Frank Hamanns liv. Det har hjulpet ham gennem en svær tid som kræftpatient. I 2015 fik Frank diagnosen tarmkræft. I seks måneders hård kamp mod kræften var LifeWaves produkter et vigtigt tilskud. Det har han skrevet et indlæg om. LifeWave hjælper også Frank til at undgå stress i hverdagen, mere overblik og større livsglæde. Den glæde, LifeWave har givet Frank, vil han gerne dele med andre. Det sker her på bloggen og i hans virke som LifeWave-forhandler. Kontaktinfo: hamann70@hotmail.com eller 61729632.

1 KOMMENTAR

  1. Ja ganske rigtigt at Y-AGE AEON kan hjælpe på ADHD, havde igår en kunde der fik hjælp af at få et AEON plaster i nakken, efter at hun havde siddet ca. 4 timer i stolen hos mig og få rettet op på en hjemmefarve. Lige der var jeg godt nok glad for at jeg kunne tilbyde hende en hjælp, for som hun selv sagde på et tidspunkt, så havde hun det som om at hun kunne skrige, det måtte vi jo lige forhindre 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here