Vær beredt når bier og hvepse kommer

0
359

En dejlig sommerdag i poolen kan hurtigt blive en dårlig oplevelse, når man kommer på kant med en bi. Min lille niece Lærke på 3 år og jeg leger i poolen, mens mor Rikke, Lærkes mor, er gået i køkkenet efter snacks.

DeBistik-lifewave-poolt er fantastisk vejr. Solen skinner, og det er endelig badevejr i Danmark. Lærke og jeg holder en fest uden lige i poolen. Hun står på kanten og tæller: ” 1,2,3 … nu KOMMER jeg,” råber hun frygtløst fra kanten og hopper ud i poolen helt ned under vandet. Jeg griber ud efter hende og trækker hende op, for Lærke har ikke lært at svømme endnu. Da hun får hovedet over vandet igen, græder hun og råber: “Av, den bidt mig.”

Jeg kigger forvirret rundt: “Hvem har bidt dig? Hvor?”, spørger jeg Lærke, som peger på sit håndled. Jeg kan se en lille rød prik, som er hævet. Jeg kigger mig omkring i poolen og ser en bi svømme rygsvømning i poolen. Mor Rikke hører Lærke græde og kommer straks ud fra køkkenet for at se, hvad der er sker. Jeg beder hende gå ind igen for at hente LifeWave-plastrene*. “Hvilket et, råber hun, mens jeg trøster Lærke. “Tag dem alle sammen,” siger jeg, og får lidt tid til at tænke.

Gul som solen – Glutathione mod bistik

Og hvad vælger man så til et bistik? Valget står mellem Gluthatione eller Carnosine! Tænke, tænke. Jeg tager Gluthatione i den gule pakke – gul som solen, der står højt på himmelen. Lærke får et LifeWave-plaster på lige ved siden af den røde prik, hvor bien har bidt hende. Der går kun et meget kort øjeblik, så stopper hun med at græde. Mor Rikke går tilbage køkkenet og fortsætter med at lave snacks, mens Lærke og jeg leger videre i poolen.

Nu tænker du nok: “Men falder plastrene ikke af i vandet? Virker de i vand?”  Huden skal selvfølgelig være tør, når plastrene sættes på, men du kan godt svømme med dem på. Du kan også gå i bad med plastrene på, bare vær varsom, når du vasker og tørrer dig i områder, hvor du har plastrene på. Husk på at det første LifeWave-plaster, Energy Enhancer, blev lanceret under OL i Athen 2004. OL-træneren Richard Quick testede plastrene på det kvindelige amerikanske Stanford svømmehold. Seks ud af de otte kvindelige deltagere slog deres personlige rekord.

Der går nok 10 minutter, så kommer Lærkes mor Rikke ud fra køkkenet. Det er snack tid og tid til at kigge lidt mere på Lærkes håndled. Hævelsen er faldet, og nu er der kun et lille rødt mærke tilbage der, hvor bien har bidt.

Med det lune vejr, som vi så småt har haft allerede nu. Ja, så er bier og hvepse allerede begyndt at vågne. Der går nok lige lidt, før vejret igen er poolvejr, men hos os er vi beredt med LifeWave i huset, så kan både bier, hvepse og andre insekter bare komme an.

*Da LifeWave er et alternativ medicin, anbefales brugen af produkterne til sunde og raske personer over 18 år. Der er ingen kemiske stoffer eller bivirkninger ved brugen af produkterne.

DEL
Tidligere artikelLifeWave kan dæmpe ADHD-symptomer
Næste artikelLifeWave er blevet så nemt med To Human app
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here