LifeWave er blevet så nemt med To Human app

2
164

Hvis du har hørt om LifeWave, men tænker, at det der tør du slet ikke kaste dig ud i, fordi der er så mange ting, du skal have styr på, så prøv lige at blive hængende her og se, hvor nemt det er.

Med To Human app er det nu muligt for alle at finde en hurtig protokol, som det hedder, når vi skal finde patchingforslag til vores udfordringer. Når man for eksempel er ved at blive hårdt ramt af en omgang influenza, eller har fået en voldsom hovedpine, kan det nogen gange være svært at overskue at skulle finde ud af de forskellige punkter på en fold-ud akupunkturmand, samt finde protokoller i alle de andre fantastiske skrevne hjælpemidler eller Facebook-grupper. Så er det fantastisk, at man blot kan tage sin smartphone frem, slå op på det, man vil have hjælp til, og få vist billeder af, hvilke plastre man skal bruge, samt hvor de skal sidde.

To Human app blev lanceret i foråret 2015. Jeg er så heldig at havet været med som en af de første, der har været med til at teste brugervenligheden i den. Når man som mig har været med siden starten, er jeg altså helt og aldeles overrasket over, hvor godt og fantastisk et stykke værktøj app’en er blevet i min hverdagen.

App-med-LifeWave-protokoller4 særlige fordele ved protokoller på smartphonen

To Human app er da også blevet til, fordi idemanden bag, Jan Dibbern, der har udviklet app’en, med sin tekniske baggrund gerne ville digitalisere de mange LifeWave-protokoller og gøre det nemt at dele dem human to human. Helt basalt ville han lave noget mere nutidssvarende, som også appellerer til de helt unge. Her er smartphonen et oplagt valg, for den har vi efterhånden alle med os hver dag – unge som ældre.

Nu kan alle nøjes med at have sin plasterpung og smartphone med på farten med To Human app på. Lige meget hvor man er, kan man hjælpe en person på sin vej, der f.eks. har ondt i ryggen eller lignende – uden man har svaret på forhånd. Og det bedste af det hele er, at To Human app:

  1. ikke optager ret meget plads på din telefon (det er en online app)
  2. løbende bliver opdateret med nye samt flere protokoller inden for samme emne
  3.  at du som bruger kan anmelde en protokol, så andre kan læse om dine erfaringer
  4. at du kan læse andres erfaringer og på den måde finde ud af, hvilken protokol du selv bør prøve.

Og så er det ikke engang slut ved det! Jan Dibbern har så mange fantastiske ideer med To Human App – blandt andet skal vi i fremtiden nemt kunne kommunikere med andre To Human-brugere direkte igennem app’en.

Kort og godt, den er uundværlig – uanset om du bruger LifeWave-produkterne til dig selv, eller om du bygger forretning. Den er din hjælp lige ved hånden 24/7 – 365 dage om året. To Human app er et perfekt opslagsværk for alle, og så er den altid opdateret.

Er du blevet nysgerrig, så kan jeg kun anbefale at kigge nærmere på To Human app her

DEL
Tidligere artikelVær beredt når bier og hvepse kommer
Næste artikelHundehale tæt på amputation – se hvordan LifeWave gør en forskel
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

    • Ja Steen, jeg glæder mig også helt enormt til at følge udviklingen på appen og her på bloggen.

      Os der har haft glæde af begge dele, kan kun blive endnu mere glade den næste tid 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here