Hundehale tæt på amputation – se hvordan LifeWave gør en forskel

3
1250

Jeg glædes konstant over, hvordan vi også kan hjælpe vores dyr med LifeWaves unikke og kemifrie produkter. Dyrenes energisystem er opbygget som vores, og derfor virker lysterapien også på dem. Ja – jeg oplever faktisk, at dyrene ofte reagerer endnu hurtigere og bedre. Plastrene indgår ofte, når klienter henvender sig til mig med et problem med netop deres dyr.

Jeg bruger meget tid på at udbrede viden og kendskabet til LifeWave og har efterhånden et netværk af flere og flere behandlere, læger og dyrlæger, som også ser værdien af at benytte plastrene som supplement til deres traditionelle behandlinger.

Jeg har skrevet før, at disse unikke plastre IKKE erstatter dyrlægen og sund fornuft, men de er rigtig gode at bruge til at støtte op om en given problemstilling, så dyret bliver hurtigere frisk.

Her kommer en beretning fra dyrlæge Kristina Runge omkring den forskel, LifeWave har gjort i forbindelse med en hundehale, der var tæt på amputation.

Dyrlæge Kristina Runge: Sådan reddede vi Gunillas hale

Gunilla er en dalmatinertæve på fem år, som af og til bliver så glad, at hun logrer sin hale til blods. Sår på halen er ikke altid lette at behandle, da huden er tynd, blodforsyningen er sparsom, og knoglerne ligger tæt ved huden. Hvis et sår på halen når helt ind til knoglevævet, kan såret have meget vanskeligt ved at hele, og derfor er der stor risiko for koldbrand, som resulterer i, at halen må amputeres.

Da Gunilla er drægtig med sit andet kuld, logrer hun sig til et lille sår på ca. 10 cm fra halespidsen. Det generer hende, så hun slikker i det, og det bliver hurtigt større. Hun bider pelsen af og de forbindinger, der bliver lagt om, får hun også hurtigt nappet af igen. Gode råd er dyre; et sår skal have luft for at kunne hele, men samtidig skal man sørge for, at hunden ikke kan slikke i såret.

Da jeg første gang tilser Gunilla, har hun fået krave på, og selve såret måler 1 x 2 cm. Jeg anbefaler ejeren at bade såret i sæbespåner, og jeg giver en antibiotikasalve med hjem. Nogle dage senere er såret blevet markant større, og de yderste 8 cm af halespidsen er kold og ved at blive blåsort. Da hun er drægtig kan jeg ikke give hende anden medicin end antibiotika og håbe det bedste. Ejeren og jeg designer i fællesskab en forbinding, som er svær at få af, og som samtidig kan give luft til halespidsen. De daglige bade i sæbespåner plus antibiotika-salve fortsætter.

Nu er gode råd rigtig dyre, for halespidsen er for alvor i farezonen for at skulle amputeres. En operation, som hvalpene ikke på dette tidspunkt kan overleve. Jeg kontakter Annette Hammerich for at spørge om ‘mirakelplastrene’ fra LifeWave eventuelt kan anvendes. Hun fortæller, at plastrene ikke er testet på gravide/drægtige, men vi vælger i fællesskab alligevel at sætte et enkelt Y-age Carnosine så tæt på såret som muligt. Vi er enige om at prøve det, da hvalpene under alle omstændigheder vil gå tabt, hvis halen skal amputeres.

Som sagt, så gjort. Allerede to dage senere kan vi se, at den negative spiral er vendt.

Alle er lettede, da både Gunilla og hendes hale klarer sig gennem en vanskelig fødsel og et kejsersnit. Gunilla bliver mor til ni raske hvalpe.

Jeg har desværre ikke noget billede af halen, da den var værst. Nedenstående er et efterbillede ca. fem måneder efter såret opstod. Halen var hårløs og blå helt op til og med min tommelfinger. Halespidsen har været hårløs lige siden, og der har været denne tykke hvide skorpe på.

Hale-saar

For nylig er Gunilla ekstra glad, fordi hun skal med på udstilling for første gang siden hvalpefødslen. Hun logrer den hårdt prøvede hale til blods – igen. Heldigvis har jeg både min dyrlægetaske og LifeWave-plastrene med på udstilling og kan se, at der er slået en revne i den tykke skorpe. Det bløder minimalt fra halespidsen. Jeg renser såret og sætter et Carnosine-plaster på så tæt på halespidsen som muligt.

En uge senere hilser jeg på Gunilla og konstaterer, at området med den tykke hvide skorpe er blevet mindre. Der har ikke været problemer siden.

Jeg er personligt ikke i tvivl om, at det er takket være LifeWaves Carnosine-plaster, at Gunilla i dag har hele sin hale – og ikke mindst sine ni skønne hvalpe. Naturligvis tilskrives succesen også den traditionelle og omhyggelige daglige pleje, Gunilla har fået af sin ejer i kombination med antibiotika og akupunktur. Ingen af delene alene kan tilskrives hele æren for, at det hele er gået godt. Carnosine-plasteret har dog en klar og utvetydig positiv effekt på sårheling generelt.

Af hjertet TAK til Annette Hammerich for at introducere mig for disse plastre.

Mange hilsener,
Dyrlæge Kristina Runge.

LifeWave kan understøtte traditionelle behandlingsformer

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at disse unikke plastre inden for de næste par år bliver en naturlig del også af læger og dyrlægers ”tasker”. De går fint i spænd med andre behandlingsformer, idet de blot fremmer helt naturlige processer i kroppen. De er effektive og nemme at anvende – og er helt uden kemi.

I nogle af mine fremtidige blogs vil jeg fortælle om mange flere hverdagssituationer, hvor plastrene har hjulpet mennesker og dyr.

DEL
Tidligere artikelLifeWave er blevet så nemt med To Human app
Næste artikelAeon på brystet og konfirmationstalen er klaret med et smil
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

3 KOMMENTARER

 1. Dejlig læsning og tillykke med det flotte resultat, og de 9 skønne hvalpe.
  Det er SUPER skønt at kunne hjælpe vores dyr med et kemifrit produkt.

  Jeg bruger dem tit på hunde og hver gang er et lille mirakel.

  Tak for delingen af viden og erfaringer

  Hilsen Pernille
  LifeQuality4ever

 2. Hvor er det bare dejlig læsning – og når man ser de små hvalpe bliver man jo ganske blød ved tanken om konsekvens af amputation.

  Skønt med understøttende hjælp til sårheling

  Hilsen
  Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here