Øjenbetændelse, adfærdsproblemer eller hot spot? Sådan hjælper du dit dyr

0
767

Jeg bliver så glad, når jeg gang på gang oplever, hvordan vi kan hjælpe vores dyr ved hjælp af LifeWaves unikke og kemifrie produkter. Dyrenes energisystem er opbygget som vores, og derfor virker lysterapien også på dem. Ja, jeg oplever faktisk, at dyrene ofte reagerer endnu hurtigere, end vi selv gør. Derfor indgår plastrene ofte i mine behandlinger af dyr, når klienter henvender sig.

Jeg har lovet i et tidligere indlæg at samle nogle små hverdagshistorier om, hvordan og til hvad man med fordel kan benytte plastrene fra LifeWave, som jeg plejer at kalde mit ’hus- og staldapotek’. Jeg vil dog som altid lige pointere, at disse unikke plastre IKKE erstatter dyrlægen og sund fornuft.

1. Øjenbetændelse taget i opløbet på hund

Her er det Robin, der har fået begyndende ”snask” i øjet. Frem med hus- og staldapoteket og på med et Carnosine-plaster.

Det første billede er af Robins øjne om morgenen med snask og hævelse. Det andet billede er taget blot et døgn efter. Jeg valgte at sætte det i panden, så han ikke blev bælgøjet af at kigge efter det. Dette er blot et af mange eksempler på, hvordan Carnosine-plastret kan hjælpe dyr med øjenbetændelse.

2. Hest med adfærdsproblemer bliver helt rolig

Anton er en meget problematisk hest. Ejeren vil gerne have jeg kigger på ham, men han er utilnærmelig og har nær løbet en dame ned. Jeg forslår, at jeg i stedet får fremsendt en spytprøve af hesten, så jeg kan teste ham i ro og fred og for at se, om jeg kan hjælpe ham.

Jeg anbefaler at bruge Aeon-plastret, homøopatisk medicin og magnesium. Da jeg senere tilser Anton, er han helt fantastisk. Jeg bliver mødt af en lykkelig ejer og en meget sød, opmærksom og meget taknemmelig Anton, der fuldstændig har ændret adfærd og nu bliver reddet af en sød ung pige.

3. Carnosine-plaster hjælper hund med hot spot

Hot spot er en akut fugtig hudbetændelse. Hot spot opstår ved, at der går hul på huden, så hudens naturlige forsvar nedbrydes. Det væsker, klør og gør ondt og er i det hele taget en meget plagsom hudlidelse for både hund og ejer.

På kort tid kan såret blive meget stort, og det kan forværre tilstanden meget. Desværre er hot spot derfor også lidt af en kamp at komme af med. Det koster en tur til dyrlægen. Pelsen skal barberes af i og omkring selve såret. Såret skal renses, og hunden får en indsprøjtning med binyrebarkhormon (tager kløen osv.). Ydermere følger en penicillinkur samt eventuelt salve til at smøre det angrebene område. Alt det giver ofte ejeren en regning på 1.000–1.200 kroner.

Jeg vælger at klippe pelsen af område og rense det med klorhexidin, og så placerer jeg et Carnosine-plaster så tæt området som muligt. Det fantastiske er også, at det har taget den ulidelige kløe, der ellers gør, at disse udslæt vokser med rekordfart og er til stor gene for hunden.

Det første billede er taget, da jeg klipper området frit, inden jeg renser det og sætter plastret ved siden af. Det næste billede er taget under et døgn efter!

Endnu engang er jeg blevet imponeret over den hurtige og effektive virkning af mit LifeWave hus- og staldapotek.

Hjælp til selvhjælp med LifeWave – også til dyrene

LifeWave-plastrene er effektive og nemme at anvende og er helt uden kemi. Til alle jer med kæledyr og heste, så skal jeg nok også fremover dele nogle af de mange situationer, hvor LifeWave-plastrene har gjort en forskel.

Jeg er i øvrigt enormt glad for, at flere og flere dyrlæger er begyndt at få øjnene op for disse unikke produkter. Det har betydet, at jeg bliver kontaktet for at holde flere og flere foredrag for og med dyrlæger, der viser interesse for produkterne. Skulle du eller din dyrlæge også være interesseret i at høre mere om brugen af produkterne på dyrene, er I naturligvis velkomne til at kontakte mig.

Der findes IKKE placeboeffekt i dyrenes verden: Enten virker det, man gør, eller også virker det ikke. Og ja lysterapien fra LifeWave-plastrene virker rigtig godt også på vores kære dyr.

DEL
Tidligere artikelBodybuilder opnår naturlig øgning af væksthormon med WinFit
Næste artikelSmertefuld neglerodsbetændelse væk på ingen tid!
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here