Bodybuilder opnår naturlig øgning af væksthormon med WinFit

3
1308

Er WinFit ligeså effektivt som syntetisk HGH (humant væksthormon)? Tidligere dobbelt DM guldvinder i bodybuilding, personlig træner og kostvejleder Birger Hejlsborg har testet WinFit på sig selv og nogle af sine klienter og deler her sin erfaringer med WinFit.

WinFit – det nye hit for fedt-tab

I september 2016 udkom WinFit, som er et koncept, der er lavet til at tabe fedt og få flere muskler. WinFit er et naturlig produkt og virker blandt andet på den måde, at det får kroppens produktion af væksthormon til at stige. Det er fantastisk, fordi rigtig mange af os omkring 30-års alderen kun producerer omkring 20 procent af det væksthormon, vi producerede da produktionen var på sit højeste. Nogle mennesker begynder at tage humant væksthormon (HGH), som kun fås på recept eller købes på det sorte marked. Det er ufatteligt dyrt og skal som regel gives via injektioner. Fordelene ved væksthormonet HGH er enorme blandt andet antiældnings-effekt, øget muskelmasse og mindre kropsfedt. Læs om mine første 20 dage.

Hvem er Birger Hejlsborg?

Birger Hejlsborg har trænet bodybuilding i over 20 år, hvoraf de 8 år har været på eliteplan. I 2009 vandt han guld ved Danmarksmesterskaberne i klassisk BB. Året efter vandt han endnu engang guld i den klasse, der hedder -80. I 2014 færdiggjorde han uddannelsen som personlig træner og kostvejleder og har indtil slutningen af 2016 arbejdet hos Fitness World, hvor han har hjulpet utallige af mennesker ved at tabe sig på den gode gammeldags måde – nemlig hårdt arbejde og ordentligt kost. Det gør han stadig. Nu er det bare for sig selv ved One2one personlig udvikling og træning i Next Level Trainings fine lokaler på Nørrebro. Han hjælper også dem, der vil have endnu hurtigere resultater i kombination med WinFit.

Birger Hejlsborg, DM Guld 2010

Kan WinFit også bruges til bodybuilding?

Svaret er ganske enkelt JA! Allerede inden WinFit kom på gaden har Birger testet Theta One og Theta Activator (som er en del af WinFit-systemet). Det er meget nemt at se, at ens fedtprocent bliver reduceret, så vi var ikke i tvivl om, at WinFit vil give endnu bedre resultater.

I august 2016 var Birger så imponeret over effekten af Theta One, så han lynhurtigt fandt syv personer, der ville være med til at teste Theta One og det tilhørende Activator, som fremmer optagelsen af næringsstofferne i cellerne. Seks ud af syv personer var meget tilfredse med deres resultater – se nogle af resultaterne her:

Den perfekte testperson

For at teste den fulde virkning af WinFit, er det dejligt at have en i teamet, som kender sin krop ud og ind, træner hverdag, indtager de rigtige næringsstoffer OG har gjort det i mange år. Så er det – det siger næsten sig selv – nemmere at spotte, hvad der sker og ikke sker med kroppen. Birger har i sin tid som atlet fulgt med på tæt hold, når andre atleter på diverse fora osv. har taget syntetiske og meget dyre (og tit ulovlige) HGH-medikamenter. Han har også fulgt beretninger om effekten af WinFit. Derfor ved han utrolig meget om, hvad man skal se efter.

WinFit-systemet måtte bare testes

Da vi i Team Karma hørte, at LifeWave nu ville komme med endnu et produkt, som reducerer fedt ved at sætte forbrændingen op, fordi man opbygger muskler, var vi henrykte. Vi havde nok alle svært ved at vente på at høre, hvad David Schmidt nu havde fundet på.

Til vores store glæde var der allerede nogen produkter, som vi kendte. Det er så sammensat med nye produkter OG gammel viden om, hvad der sætter forbrændingen op. I systemet skal man blandt spise alt sin mad i et 8 timers vindue. Lige den del var  Birger dog ikke meget for, da han allerede har en meget lav fedtprocent og en stor muskelmasse. Jeg spurgte derfor David Schmidt om hans råd til bodybuildere, der allerede har en lav fedtprocent, men bare gerne vil bygge større muskler. Endnu engang får jeg bekræftet, at både Birger og David ved, hvad de taler om. David svarer nemlig, at Birger bør springe 8 timers vinduet over – spise omkring seks mindre måltider om dagen og med proteiner til hvert måltid – og ellers bør han følge resten af programmet, som det er sat op.

WinFit – ligeså effektivt som syntetisk HGH

Birger måtte bare i gang. Allerede efter et par dage får jeg opkald fra Birger: Han føler sig stærkere og mere spændt i sine muskler. Efter 4 uger får jeg nedenstående billede tilsendt, som er taget efter en uge – dog er hans første måling først taget 4 uger efter start.

 • 2,8 procent mindre fedt
 • 2,1 procent mere i muskelmasse

Billedet herunder viser Birger efter en uge på WinFit. Bemærk det er efter en uge.

Billede her er taget 28. marts, og jeg må sige jeg er VILDT imponeret specielt over lår musklernes størrelse.

Men ud over dette kan Birger også mærke en markant større styrke. F.eks er han gået 20 kg op i dødløft og 10 kg op i benpres. 10 min løbetest på skillmill-løbebånd er gået fra 1,4 km til 1,9 km.

Jeg taler derefter med Birger i telefonen: ”WinFit er ligeså effektivt som væksthormon,” siger han og er henrykt over, at der ENDELIG er et naturligt produkt, som kan erstatte syntetiske hormoner og få kroppens egen kemi til selv naturligt at øge vores væksthormon markant!

Hvad har mad, kosttilskud og træning bestået af?

Birger indtager fuldstændig det samme, som han gjorde, inden han gik i gang med WinFit – både hvad angår kost og kosttilskud. Træningen er den samme som altid – selvfølgelig med ”gode” og ”dårlige” dage.

En typisk dag består af fem måltider:

2 x 150 g havregryn
2 x 50 g proteinpulver
2 x 30 g mandler
2 x 150 g kød (kylling af og til Svin)
2 x 400 g grønt (broccoli, bønner, peberfrugt, agurk)
80-100 g pålæg
200 g skyr
200 g Cheasyyoghurt
150-200 g rugbrød (4 skiver)
1-2 stk frugt

Supplementer:
Proteinpulver, muskelopbyg, kreatin, HmB, antimuskel nedbryder

LifeWave produkter:

 • Maveric-tabletter for naturlig øgning af testosteron
 • 2 stk Theta One/Activator for øgning af HGH. Birger har siden start med 1 Theta One haft stor forbedring på mave og tarme, som Birger før døjet meget med (en del af WinFit, drikkes 1 ½ time før sengetid)
 • Energiplastret Energy Enhancer for at opnå øget fleksibilitet og udholdenhed
 • Glutathioneplaster: Øgning af antioxidanten GSH (udskiller frie radikaler, tungmetaller og øger immunforsvaret)
 • Carnosineplaster: Øger Carnosine i kroppen, forbedrer styrke, fleksibilitet og øger udholdenhed ved at hæmme produktionen af mælkesyre (en del af WinFit, som sættes på, når man går i seng)
 • WinFit-plaster: Fremmer tab af kropsfedt, forbedre stofskiftet og muskelopbygning (selvfølgelig også en del af WinFit, bruges om dagen)
 • Silent Nights: Øger naturligt melatoninhormonet i kroppen og giver dybere og bedre søvn.

Træning på en max uge:
Løb ca. 2 x 5 km
Karate 2 x 1 t 30min
Muskel 6 x 1 time

Træning på en min uge:
Løb 2 x 2 km
Karate 1 x 1 t 30min
Muskel 5 x 1 time

Jeg glæder mig utrolig meget til at høre mere fra Birger – ikke kun resultater fra ham selv, men også dem, han kommer til at hjælpe til bedre resultater på sin vej.

Jeg siger det igen: WinFit er et GENIALT system

3 KOMMENTARER

 1. Hej Bent

  Det kan købes på LifeWaves hjemmeside eller hos en Lifewave forhandler, du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig privat, så skal jeg gerne hjælpe dig..

  Undskyld det sene svar, men er lige kommet hjem fra ferie.

  Kærlig hilsen René

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here