Argh tandpine! Og så op til en weekend

0
523

Hvad pokker stiller man op, når tandlægen har lukket. Det er fredag, og du kan først få tid hos tandlægen i den kommende uge. Se lige den her historie med min mor, som klarede skærene helt uden traditionel smertestillende piller, men blot ved plastre fra LifeWave.

Min søde mor på 70 år har lige fra starten af, da jeg lærte LifeWave at kende, været interesseret og har haft stor glæde af plastrene til diverse smerter i bl.a. ryg og hofte. Hun har i dag sine egne pakker liggende derhjemme og er specielt glad for:

  • stressplastret Aeon, som også er super til at dæmpe smerter
  • Glutathione, som øger kroppens naturlige produktion af antioxidanten Glutathione og dæmper betændelse
  • energiplastret Energy Enhancer, som også er super ved trætte, tunge ben og kroniske smerter).

Hun har lige fra startet bare prøvet sig frem og flytter på plastrene, indtil hun oplever effekt. Hvis hun er i tvivl, så hiver hun iPad’en frem og kigger i TOHUMAN app.

Fredag vågner hun og har så ondt i en af kindtænderne, at hun knap kan være nogle steder. Og kender I det: Når man har så ondt, er det altså ikke rigtig overskud til at tænke på andet end bare få fat i tandlæge (eller læge).

Så hun ringer og får fat i den søde klinikdame, som desværre ikke kan hjælpe med en tid før mandag. Uha, det er jo en hel weekend i smertehelvede. Så de laver en aftale om, at hvis der kom afbud, så vil klinikken ringe min mor op.

Tandlægen anbefaler plastre over telefonen

Kort tid efter ringer tandlægen selv – ikke fordi han har en ledig tid, men fordi han ved, at jeg har LifeWave-plastre. Han har engang set min mor med Aeon i nakken, da der skulle ordne tænder og spurgte dengang lidt nysgerrigt ind til det. Min mor vidste ikke så meget på det tidspunkt, så jeg har siden fortalt ham mere om LifeWave.
I stedet for en tid, beder tandlægen derfor min mor om straks at sætte plastre på. Aftalen om en eventuel afbudstid stadig gældende, men tandlægen kan bare ikke love noget lige i dag.

Glutathione på kinden

Min mor kan ikke få fat i mig, men tænker selv, at Glutathione vil være sagen til at dæmpe eventuel betændelse, så det sætter hun på kinden ud for tanden. Der kommer også et Aeon i nakken til at dæmpe den stresstilstand, som en krop med smerter er i. Derefter drikker hun to store glas vand, og så er det bare ind under et tæppe på sofaen og en lur.

Da hun vågner igen om eftermiddagen, er der kun en svag murren. Resten af fredagen er tålelig, og lørdag morgen tager hun plastrene af og nøjes med at sætte Aeon i nakken. Hun skal nemlig i byen og har ikke lyst til at have et plaster midt på kinden, men tænker alligevel, at hun vil fortsætte med Aeon for at dæmpe smerte. Hendes tandlæge ringer lørdag formiddag og spørger til, hvordan det går – er det slemt, så kan de ses på klinikken. Men nej tak fra min mor – det går jo fint.

Lørdag aften sætter hun igen Glutathione på kinden, og søndag morgen er det helt uden smerter.

Smertefri på et par dage

Om mandagen smutter hun afsted til den aftalte tid, men der er ingen smerter og absolut intet at komme efter i tanden. Tandlægen er super glad på min mors vegne og siger: ”Jeg glæder mig til næste gang Mai-Britt kommer. Jeg må lige høre lidt mere om de plastre én gang til”.

Forresten, hvis du får tandpine, så kan du jo også altid slå op i TOHUMAN app og hente hjælp! Her finder du bl.a. fotos til, hvor plastrene skal sidde.

DEL
Tidligere artikelAv, mine knæ, hofter og albuer – Marianne får smertelindring i plastercafeen
Næste artikelBodybuilder opnår naturlig øgning af væksthormon med WinFit
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here