Av, mine knæ, hofter og albuer – Marianne får smertelindring i plastercafeen

0
620

Jeg har en rigtig god kollega på mit frivillige arbejde i vores lokale café. Marianne er en rigtig ildsjæl. Hun er ikke bange for at tage ansvar, og hun er altid klar til at tage en masse vagter. Men den seneste tid har det desværre været rigtig hårdt at se Marianne, når hun har været på en vagt. Hun har haft smerter i knæene, og det er blevet værre. Pludselig har hun fået smerter i hofterne, knæ og albuer.

Marianne sidder aldrig stille og møder ind på vagt, selv om det gør ondt. Vi har flere gange kunnet hjælpe hende hurtigt med lokale smerter ved at placere LifeWaves IceWave-plaster på hver side af knæene, og et Aeon over eller under knæskallen. Det er det, vi i daglig tale kalder at lave en ”kalvens snude”, og vi har også nogle gange sat IceWave på langs af benene, når det har gjort ondt. det har hjulpet i øjeblikket, men der har stadig været noget ømhed.

Marianne har selv plastrene og eksperimenterer også med at forsøge at sætte dem på alle mulige måder. Hun hjælper også sin mand, når han har nogle smerter.

SP6 på rygsøjlen

På vores seneste plastercafé deltager Marianne også. Her prøver vi at plastre hende først med et LifeWaves Aeon-plaster i nakken. Det får hun lov at sidde med i ca 10-15 minutter. Derefter sætter vi Energy Enhancer under fødderne på K1, hvid på højre og brun på venstre fod. Efter yderligere et par minutter får vi hende til at gå lidt rundt, og hun kan nu mærke at det hjælper, selv om der stadig er noget, som gør ondt.

Da vi sidder og snakker, kommer vi til at tale om, at SP6-plasteret kan være rigtig godt til gigtsmerter. Vi sætter et SP6-plaster lige midt på rygsøjlen ved bunden af ryggen. Efter yderligere ca. 10 minutter skal Marianne have fat i et glas vand. Hun prikker mig lidt i siden med albuen og fortæller, at det med at række ud og tage fat i et glas har hun faktisk ikke kunnet længe. Hun smiler, for det føles ret fantastisk.
Men nu er det jo så at vi skal se om det rent faktisk er blevet meget bedre, så jeg siger til hende, at hun skal prøve at tage fat i den fulde termokande og se, om hun kan løfte den. Det går som en leg. Marianne er forbløffet, også selv om hun har oplevet øjeblikke som disse før med LifeWave. Plastrene er bare helt fantastiske, når de overrasker på den måde.

Nu er der gået lidt tid, og Marianne har det stadig bedre. Hun har ingen smerter i hofter og albuer. Dog bruger hun stadig plastrene på sine knæ – IceWave og SP6 sat som ’kalvens snude for at lindre lidt smerter, der stadig er tilbage.

Og ja, hvad er lige en plastercafé?

Plastercafeerne er for dig der godt vil sparre med andre LifeWave-entusiaster, eller for dig der gerne vil høre om LifeWave-plastre og produkter. Hvis du kunne tænke dig og deltage i en af dem, kan du ansøge om mit venskab her på min side, hvor jeg lægger begivenheden offentligt ud eller skrive i kommentarfeltet nedenunder. Det koster 25 kroner og er helt uforpligtende.

Plastercaféen holder vi midt på Sjælland ca hver anden måned, men bor du andre steder i landet, så skriv også i kommentarfeltet, hvor du bor, så er der helt sikkert en af os i blogteamet som kan hjælpe dig i kontakt med den rette person.

DEL
Tidligere artikel4 gode plasterråd! Sådan har jeg hjulpet med smertelindring og panikangst
Næste artikelArgh tandpine! Og så op til en weekend
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here