4 gode plasterråd! Sådan har jeg hjulpet med smertelindring og panikangst

0
738

Jeg glædes konstant over, hvordan vi kan hjælpe mennesker til at hjælpe dem selv ved at bruge lysterapi fra LifeWave-plastre.

Plastrene er baseret på en helt unik og patenteret teknologi. Lige nu vil jeg ikke gå i dybden med selve teknologien, men fortælle om nogle eksempler fra min hverdag for at forklare, hvad plastrene rent faktisk kan.

Mere info: Se hvordan plastrene virker i dette indlæg

Jeg har arbejdet med disse alternative og helt unikke produkter i mere end fire år – både på mennesker og dyr. Plastene indgår næsten altid i mine øvrige behandlinger. Jeg bliver stadig meget begejstret over alle dem, jeg oplever, har stor glæde af plastrene, og hvor mange forskellige problemstillinger, plastrene rent faktisk kan lindre på en helt naturlig og kemifri måde – blot ved at sende forskellige frekvenser af lys til kroppen.

Plastrene erstatter selvfølgelig hverken lægen eller sund fornuft.

1. Hjælp til smertelindring i albue med Glutathione

Via min virksomhed, hvor jeg hjælper mennesker og dyr, er jeg tilknyttet som behandler til et sted, der hedder Kokkedal Slot. Folk kommer her blandt andet på grund af tilbud inden for spa, wellness og behandlinger. Jeg tilbyder massage og havde sidste weekend hele 15 behandlinger. Det betød desværre, at jeg fik en overbelastningsskade i min venstre albue. Sådan kan det jo gå, når man ikke passer på. Jeg tog selvfølgelig straks et Gluthatione-plaster direkte på det ømme og hævede område på min albue. Inden for 10 minutter var smerten væk, og jeg kunne bare fortsætte mine behandlinger uden yderlige problemer. Det mest fantastisk er at smerten fra overbelastningen ikke er kommet tilbage igen.

2. Svære hovedpiner lindret med plastre

Jeg møder for nyligt en ung kvinde, som døjer med næsten konstant hovedpine efter en hjernerystelse. Hun er blevet undersøgt på kryds og tværs af lægen – uden det har gjort den store forskel.

Efter anbefaling fra hendes egen læge, kommer hun på besøg hos mig, for at se om nogle af mine alternative metoder kan hjælpe. Jeg sætter Aeon-plastret på hende. Til hendes egen store forundring oplever hun med det samme en lindring af hovedpinen.

Jeg sender hende hjem med anvisning til brugen af plastrene lavet af den amerikanske læge Dr. Karen Kan. Anvisningen har fokus på at skabe en hjerneafbalancering ved at stimulere forskellige punkter med plastrene. Da jeg følger op på hende 14 dage efter, fortæller hun at hun ikke har haft hovedpine den sidste uge.

3. Iskiassmerter næsten forsvundet med smerteplaster

For noget tid siden var jeg til en event. Her møder jeg en kvinde, som ved et løft af noget tungt har fået iskiasnerven i klemme. Dem, der selv har prøvet det ved at det er virkelig smertefuldt. Det kan være svært at gå oprejst.

Hun får IceWave smerteplastrene på efter den anvisning, der er i den medfølgende brochure. Inden for få minutter er smerterne lindret med 70-80 procent, og hun kan gå og stå oprejst. Hun er glad og får selvfølgelig et ekstra sæt med hjem til dagen efter, så hun selv kan skifte plastrene.

4. Panikangst dæmpet med Aeon

Jeg havde forleden en kvinde til behandling på Kokkedal Slot. Midt under behandlingen får hun et anfald af panikangst. Hun fortæller, at det får hun ofte i små rum og i elevatorer. Jeg tænker, at jeg må gøre noget for at hjælpe hende, så hun kan gennemføre den behandling, vi er i gang med på en rolig og afslappende måde. Det skal jo helst være en rigtig dejlig oplevelse.

Jeg henter mine plastre og spørger, om jeg må prøve at hjælpe hende. Ja, det må jeg godt. Jeg forklarer hende, hvad lysterapi er, og at jeg vil bruge et Aeon-plaster til at afbalancere hendes nervesystem.

Jeg sætter et Aeon plaster i nakken på hende, og kort efter kan vi genoptage den behandling, hun egentlig kom for. Hun er sød, forundret, glad og helt rolig under resten af behandlingen. Fantastisk, hvad sådan et lille plastre kan gøre!

Hjælp til selvhjælp

Det er blot få af de uendelig mange beretninger med mennesker, som jeg har mødt, og hvor brugen af LifeWave har gjort en stor forskel. LifeWave-plastrene kan benyttes af alle. Plastrene er uden kemi og bivirkninger og både effektive og nemme at anvende.

Hvis du vil vide mere om mulighederne, så tjek de mange gode indlæg her på bloggen. Du er også velkommen til at kontakte mig enten via mail eller ved at skrive i kommentarfeltet.

DEL
Tidligere artikelAkuthjælp til tandpine ved poolen
Næste artikelAv, mine knæ, hofter og albuer – Marianne får smertelindring i plastercafeen
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here