Akuthjælp til tandpine ved poolen

0
328

Jeg har været en trofast bruger af LifeWaves produkter i 4½ år. Jeg har benyttet homøopatisk spray, plastre og så Theta-produkterne. Jeg har personligt haft mange succeshistorier med de forskellige produkter, men der er et produkt, som giver de mest utrolige virkninger i løbet af kort tid nemlig IceWave, smerteplastret.

For nogle år siden fik jeg meget ondt i kæben, bag nogle af de bagerste tænder. Hvad pokker gør jeg, tænkte jeg, men fik heldigvis den idé at sætte et sæt IceWave-plaster på. Det brune placeret over smertestedet, og det hvide i kæbens retning, tæt ved mundvigen. Smerten aftog meget hurtigt, og efter 10 minutter var al smerte væk. Så tog jeg plastrene af igen, så de kunne bruges på et andet tidspunkt.

Tandpine væk på 15 minutter

Sommeren efter, var vi på vores faste sommerferie i Italien. Jeg forsøger at komme i swimmingpoolen hver morgen, når den åbner kl. 9.00. En morgen fortæller den faste livredder, at han havde forsøgt at få fri, så han kunne komme til tandlægen. Men der var ingen der kunne hjælpe til, så han måtte lide med en ubehagelig tandpine. Jeg har selvfølgelig altid lidt plastre med og tilbød at hjælpe ham. Det ville han gerne forsøge.

Af sted efter plastrene, og med samme model som på mig selv – et brunt IceWave på smertestedet og et hvidt i kæbe retningen. Jeg bad ham sætte sig ned, drikke noget vand, og tage det roligt. Så fik jeg svømmet lidt, og efter et kvarters tid gik jeg over til ham og spurgte, hvordan han havde det. Han var helt rolig, og meget overrasket – der var INGEN smerter tilbage! Jeg havde simpelthen reddet hans dag. Han var virkelig begejstret for virkningen. Det er jeg også! Det er jo ikke noget være end tandpine, vel!

Jeg havde også sat et Aeon i nakken på ham. Det beholdt han på, mens jeg tog Icewave-sættet af ham.

 

DEL
Tidligere artikelWinFit Update 5: Aktiv ferie, elevatorvægt og fedttab målt i kilo
Næste artikel4 gode plasterråd! Sådan har jeg hjulpet med smertelindring og panikangst
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here