Blærebetændelse gå væk – læs hvad Bodil gjorde

0
485

For nyligt fik en af minde bekendte, Bodil, der er omkring de 60 år, for første gang i sit liv blærebetændelse. Det svier, når man tisser, og man får trang til at tisse hele tiden, så hun er absolut ikke i tvivl. En blærebetændelse er godt på vej.

Bodil ringer derfor til mig. Sammen vi finder ud af, at hun skal prøve at følge den patching protokol, der er i To Human app. Vi følger forslag nr. 1. Her skal man sætte:

  • Energy Enhancer på Li3 – brun på venstre og hvid på højre
  • Energy Enhancer på BL23 – brun på venstre og hvid på højre
  • Glutatione plaster på skambenet på CV3, som skiftes ud til natten med et Carnosine plaster

Udover disse plastre bruger Bodil også et Y-age Aeon under navlen cirka på CV6.

Plastre giver stor smertelindring

Når vi starter en patching med smerter, plejer vi gerne at sige, at den smerte, man føler, inden man begynder at sætte plastre på, skal sættes til at være en 10’er. Herfra kan vi, når vi begynder at patche, vurdere, hvor langt ned smerterne går efter lidt tid.

Bodils smerter går fra at være en 10’er til at være en 1-2 stykker meget hurtigt. Bodil skifter til nye plastre hver dag i en uge, og så er blærebetændelsen væk (lige så hurtigt som med penicillin).

Det skal siges, at Bodil ud over plastrene, også drikker tranebærsaft, som er et gammelt husråd. Det drikker hun ud over alt det vand, hun skal drikke, når hun bruger plastrene.

Kombinationen er perfekt, så Bodil er ikke i tvivl. Hun vil helt klart bruge plastrene igen, hvis hun igen skulle få blærebetændelse.

Det bør du vide om blærebetændelse

Blærebetændelse eller urinvejsinfektion er betændelse i blæren. Betændelsen skyldes bakterier. Blærebetændelse ses oftest hos gravide og ældre kvinder med nedsunken livmoder, tør og sårbare slimhinder i skeden.

Tegn på blærebetændelse er netop, at det svier, når du tisser og hyppig trang til vandladning. Du er ikke i tvivl.

DEL
Tidligere artikelSådan bruger mine to teenagere LifeWaves produkter
Næste artikelMin hund Simba har LifeWave i feriekufferten
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here