30 år gammel ligtorn væk med LifeWave-plaster

0
945

For noget tid siden bliver jeg kontaktet af en mand i mit netværk, som er nysgerrig på, om jeg kan hjælpe ham med hans ligtorn på foden. Lægen vil gerne hjælpe, men det kræver, at han jævnligt skal have fri fra job for at tage til hudlæge med en egenbetaling på kr. 300,- pr. gang. Så er det lige, at han har set, at jeg har slået noget op på Facebook om, at  LifeWaves Y-age Carnosine plaster har stor effekt, når det gælder om at fjerne fodvorter. Men kan de også hjælp på ligtorne? Egentlig tror han slet ikke på, at et plaster kan hjælpe ham, men hvorfor ikke prøve – hvis de nu virker. Det er jo noget nemmere bare at sætte et LifeWave-plaster på end at skulle have fri fra arbejdet hele tiden.

Så vi aftaler at mødes og tale nærmere om det. Jeg fortæller, at det er vigtig at drikke vand – helt almindeligt postevand og i rigelige mængder. Nu har vi altså pludselig to udfordringer; en med ligtornen og en med at drikke vand. Han er ikke særlig glad for vand og vil faktisk hellere drikke kaffe, saftevand og lignende. Men o.k. han er klar på at forsøge, hvis det er afgørende for, om projektet kan lykkes.

Carnosine-plaster på ligtorn

Den 1. november 2015 starter vi med Y-age Carnosine-plastret. Han fortæller, at ligtornen er 30 år gammel, og nu er det begyndt at gøre rigtigt ondt, når han går. Den sidder nemlig på hælen. Han er fra start skeptisk: Dels fordi han synes, at det lyder mærkelig, at et plaster kan hjælpe, dels fordi han har haft den i så mange år. Jeg har en helt anden opfattelse. Jeg er sikker på, at den skal vi nok klare. Det tager måske noget tid, men den ligtorn skal vi nok få bugt med.

Jeg instruerer ham i at tage Y-age Carnosine plaster på hver dag, og som aftalt skifter han dagligt. Det holder rimeligt hurtigt op med at gøre ondt, men ellers synes vi ikke rigtigt, der sker noget. Jeg fortsætter alligevel med Y-age Carnosine plaster. Da han har haft den i mange år, er den jo dyb og kræver tid. I en periode prøver vi at skifte med Y-age Glutathione; det ene om dagen og det andet om natten. Det ændrer ingenting. Så vi går tilbage til kun at bruge Y-age Carnosine plastret. Det skal jo bare holdes simpel og let.

LifeWave-Carnosine-ligtorn

Forandring på 23 dage

Efter 23 dage kan vi pludselig se en forandring. Vi bliver enige om at fortsætte med Y-age Carnosine og skifter stadig plastret hver dag. Efter en måned kan vi se en større forandring og ”bulen” er ikke nær så synlig. Han mærker mindre til den, end han før har gjort.

Der er efterhånden gået tre måneder, siden det første plaster er sat på. I dag er ligtornen væk. Han viser mig plasteret fra forleden, hvor vi tydeligt kan se noget, som ligner en lille sort perle. Det eneste, der er tilbage, er en lille smule hård hud, som kan fjernes med en fed creme eller en fil til hælen. Han er glad. Tænk al den tid, han har sparet. At den er helt væk, havde han aldrig drømt om. Det er en befrielse, at der ikke er noget, som generer eller gør ondt. Så nu starter vi på at bekæmpe ligtorn nr. 2.

DEL
Tidligere artikelSådan kan du komme nemt gennem overgangsalderen
Næste artikelFå en krop i balance med body-sds og LifeWave
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here