Fodboldskade: Sådan lindrer du smerterne på bare 5 minutter

4
249

Daniel er fra Sydamerika og er trappevasker i min opgang. Vi har kendt hinanden et års tid. Når vi mødes, får jeg lige en opdatering om livet på værelset med et par stykker mere, om hans søn hjemme i Argentina, om branchen og det hårde arbejde. Af og til ser jeg hans nyeste tatovering, som han er stolt af, og som en af hans venner, der arbejder i den branche, løbende forskønner ham med. Han er meget glad for dem. De breder sig over hans ben og arme og kommer til i det omfang, der er overskud på månedens budget.

Vi mødes på trappen en mandag formiddag, hvor Daniel fortæller, at det er gået helt galt for ham i søndagens fodboldkamp. En skidt tackling har resulteret i et kraftigt vrid udad i anklen – en såkaldt supinations-skade, hvor man får en forstrækning af de små ledbånd på ydersiden af anklen skråt foran den udvendige knyst. Det ses ofte med en skade i form af overstrækning og/eller med små eller større overrivninger af dele af ledbånd og blodkar, med deraf følgende vævsskade, stor eller lille.

Det gør rigtig ondt, fortæller han på en blanding af engelsk og dansk. Han humper stadig, men i rengøringsbranchen lægger man sig nødigt syg. Så Daniel er på arbejde som sædvanlig her godt et halvt døgn efter skaden.

Jeg ønsker naturligvis at hjælpe ham, og jeg lader aldrig en chance gå fra mig for at hjælpe og afprøve plastrene og de øvrige produkter fra LifeWave. Så jeg inviterer Daniel indenfor, så vi sammen kan se på skaden: En stor hævelse og væskeophobning med udtrædelse af blod, begyndende misfarvning fra blodudtrædningen ned over forfod og tæer. En klassiker!

IceWave – den hurtige hjælp

For akutte eller friske skader er det IceWave, vi bruger, og med Daniel er det lige til: Som altid først et stort glas vand. Da jeg ved, at Daniel ikke drikker voldsomt meget vand , men hellerer Cola igennem hele dagen og derfor har et pænt koffeinoverskud, giver jeg ham lige et glas mere! Herefter er det på med et Aeon i nakken og et sæt IceWave i ”gennemskud” over anklen.

Det vil sige, at jeg sætter det brune IceWaveplaster på skaden – her ret oven på hævelsen på den udvendige knyst – og det hvide plaster på modsat side under den indvendige knyst. Et såkaldt gennemskud. Andre placeringer kan også laves – se flere forslag i TOHUMAN app.

Normalt venter vi 10-15 minutter og bedømmer på smerteskalaen fra” 0 til 10”, hvor ”0” er total smertefrihed. Det gør jeg for, for at gøre det så simpelt som muligt, og hvor vi bruger færrest mulige plastre. Der er ingen grund til, at bruge 4-5 plastre, hvis vi kan nøjes med 2-3 stykker – nogle gange blot med et enkelt plaster. Af og til har vi bemærkelsesværdige resultater med Aeon og et glas vand! Men Daniel har travlt og hans makker venter i den næste opgang. Så jeg brænder det hele af i et hug!

Efter Aeon i nakken og IceWave i gennemskud, så sætter jeg et Glutathioneplaster på tå-strålen mellem storetå og nummer to tå på højre fod. Glutathione er kroppens stærkeste antioxidant, og det ønsker vi at styrke til et højere niveau for en maximal virkning af de øvrige plastre. Det sætter jeg på sammen med Aeon, som også forstærker virkningen af alle de øvrige plastre.

Seancen med plastring tager ikke over fem minutter. Virkningen er slående. Daniel kigger undrende og lidt spørgende på mig, smiler og ryster lidt på hovedet. Jeg forholder mig tavs. Jeg driller lidt og siger: ”Ja, hvad er der?” Jeg ved jo godt selv, hvad der er sket.
”Det er væk,” siger han.”
”Helt væk?”, spørger jeg.
Han er totalt overrasket og fortæller, at alle smerter er som blæst væk. Resultatet er, at han kan stå og gå og bevæge sig normalt og med en gang uden smerter overhovedet. Han tester alle de bevægelser, der før gjorde ondt – ingen smerter eller gener! Jeg fortæller ham, at nu må han passe på sin fod og ikke overdrive. Skaden har han jo stadig, og den skal have lov at hele op. Og så er Daniel ude af døren med endnu et glas vand. Han er glad og stråler som en lille sol.

Nem og hurtig smertelindring med plastre

Smertelindring med LifeWaveplastre er nemt og hurtigt – også for dig, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med disse unikke små plastre. Vi kalder dem også ’trylleplastre’ eller ’klistermærker’. Det er nemt, hurtigt og overbevisende, og de virker altid. Og der følger undervisning med!

Vi plejer at sige, at hvis du kan kende forskel på højre og venstre, se forskel på hvid og brun og sætte et almindeligt plaster på en hudafskrabning på et knæ, så er du allerede udlært! Nemt ik’!

Få flere tips til hverdagen med LifeWave

Har du udfordringer, og er du nysgerrig på, om plastrene kan være en hjælp for dig, så tag fat i mig – se kontaktinfo herunder. Brug eventuelt chatrubrikken helt nederst i kommentarfeltet. Jeg svarer altid.

Følg med på bloggen her i foråret, hvor jeg vil tage andre små hverdagshistorier op – små korte indlæg, hvor jeg vil prøve at komme rundt om brugen af alle vore plastre og nogle af de øvrige unikke produkter, som jeg arbejder med.

DEL
Tidligere artikelAv min tand – og så lige før skiferien!
Næste artikelSådan klarer du en lang arbejdsdag UDEN ømme fødder og ben
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

4 KOMMENTARER

 1. Hej Kim

  Ja det er altid fantastisk at hjælpe mennesker med diverse udfordringer. Jeg lader heller aldrig en chance for at fortælle om plastrene gå fra mig, kun på den måde kan vi få folk til at finde ud af at der er “en bedre vej”, og jo flere der finder ud af at man ikke behøver at tage kemisk medicin i form af piller osv til mange ting, jo bedre helbred får vi i længden :-).

  Knus og dejlig dag til dig

 2. Hej Jeanett,
  Nemlig..Det er bare med at række ud – som du også gør! Det er nemt og det virker og hvilken stor glæde det er,at kunne gøre denne forskel for andre – med små og store udfordringer.
  Tak for din hilsen og dine altid fine indlæg.
  Knus og dejlig aften.
  Kim

 3. Hej Kim,

  Sikken er super dejlig historie – en dejlig måde at kunne sprede lidt glæde og undren i hverdagen.
  Daniel er sørme heldig han arbejder i din opgang, så resten af arbejdsdagen kunne blive smertefri

  Nyd weekenden
  Mai-Britt

 4. Hej Mai-Britt,
  Ja, en rigtig dejlig historie og jeg er selv glad for oplevelsen – dels fordi vi ved at det er muligt, men især, at vi nogen gange får lov at opleve denne helt vilde og øjeblikkelige virkning – og som igen bekræfter os i, at vi har noget helt unikt at arbejde med – og give videre!
  Rigtig god søndag,
  Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here