Sådan klarer du en lang arbejdsdag UDEN ømme fødder og ben

4
507

Jeg har netop fået et nyt arbejde, hvor der er en anden gulvbelægning, end jeg er vant til fra min forrige arbejdsplads. Efter de to første dage har jeg haft meget ømme fødder og ben efter arbejde – ikke egentlige smerter, men stærkt ubehag.

Efter nogle dage slår det mig: IceWave. Naturligvis. Hvorfor har jeg ikke lige tænkt på det noget før? IceWave kan nemlig reducere ømhed. IceWave er et anti-smerteplaster. Udover smertelindring har det også en anti-inflammatorisk virkning. IceWave bliver anvendt til en række forskellige udfordringer, hvor smerter er en del af det samlede helhedsbillede. Jeg har tidligere skrevet et indlæg, hvor jeg skamroste netop dette plaster i forbindelse med smertelindring af efterdønningerne af en fjernelse af en visdomstand

Anyway. Frem med plasterkassen og så ellers i gang med de sædvanlige plastre, som i mit tilfælde typisk er Y-age Aeon i nakken og Y-age Glutathione under navlen. Dernæst frem med plasterpakken IceWave. IceWave består i øvrigt af et sæt med to plastertyper. Et brunt og et hvidt plaster. Det hvide plaster sættes typisk i højre side, mens det brune placeres i venstre side. Jeg vælger at bruge helkropspunktet, som sidder under fødderne. Det hedder Nyre 1 og forkortes typisk KD1 (Kidney 1).

Smerteplaster under fødderne

Well, således udrustet med IceWave under fødderne er jeg smuttet på arbejde. Jeg har nu drønet rundt hele dagen og gået cirka samme antal skridt alle dage – og i dag: Ingen ømme fødder og ben! Tror, at jeg tager et frisk sæt på i morgen tidlig …

Billedet viser effekten af IceWave. Den ændrede farve fra orange-røde toner over i de gul-grønne toner symboliserer en reduceret temperatur i områderne = smertelindring.

P.s. Hvis du har brug for hjælp til at placere plastrene, så tjek informationerne, som du får med plasterpakken, benyt TOHUMAN app, hvor du kan finde fotoguides til, hvor plastre skal sidde. Alternativ kan du selvfølgelig altid kontakt mig eller skrive i kommentarfeltet, så lover jeg at svare!

DEL
Tidligere artikelFodboldskade: Sådan lindrer du smerterne på bare 5 minutter
Næste artikelVintertræt? 7 energiboostere til et sundt liv
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

4 KOMMENTARER

 1. Sådan Steen – tillykke med det nye job og med “nye” ben 😀 😀
  Der kan altid suppleres med Aeon – KLINISK TESTET FOR AT REDUCERE STRESS OG BETÆNDELSE I KROPPEN
  FORSTÆRKER ANDRE LIFEWAVE® PRODUKTER
  FORBEDRER DIN GENERELLE SUNDHED

  Hilsen
  LifeQuality4ever
  Pernille Scheuer

  • Hejsa kæreste Pernille – og tusind tak for dine kommentarer…
   Og ja, skønt med det nye job… –

   Og i forhold til kommentaren med Aeon… – så ja – det er altid godt at kombinere med.
   Hvilket også er derfor, at jeg netop fremhæver dette i teksten…

   “Anyway. Frem med plasterkassen og så ellers i gang med de sædvanlige plastre, som i mit tilfælde typisk er Y-age Aeon i nakken og Y-age Glutathione under navlen.”

   Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here