Markant lindring af hoftesmerter med LifeWave

0
432

Her i foråret skriver Anne-Marie til mig, at hun skal have min hjælp. Hun er vågnet efter en nat med næsten ingen søvn på grund af smerter i hoften. Som du måske kan huske fra mit forrige blogindlæg, er hun startet som LifeWave-distributør, efter hun har oplevet stor effekt på den hælspore, som hun har gået med i årevis. Anne-Marie er dog nu usikker på, om hun kan bruge to sæt IceWave-plastre samtidigt, da hun faktisk har smerter i begge hofter. Anne-Marie har haft hoftesmerterne on and off i 4-5 år.

Jeg forklarer, at hun godt kan bruge to sæt IceWave-plastre, men at jeg anbefaler, at hun prøver at lave det, der hedder et gennemskud. Et gennemskud betyder, at hun sætter det brune IceWave-plaster på den venstre hofte og det hvide IceWave-plaster på den højre hofte. Ja, prøv at forestille dig et skud, der går ind i den ene side og ud i den anden. Og så siger jeg, at hun skal prøve at lave en selvtest og eventuelt stacke med andre plastre.

Sådan bruges IceWave smerteplaster

  1. Dag 1: Brunt IceWave-plaster direkte på smerten, hvidt IceWave-plaster som skudhul på den anden hofte. Y-age Aeon midt på lænden. Efter tre kvarter oplever hun, at hun er næsten smertefri.
  2. Dag 2: Hun flytter det hvide og brune IceWave-plaster lige under, hvor de har siddet dagen i forvejen. Efter 10 minutter er hun smertefri.
  3. Dag 3: På tredje dag sætter hun plastrene som dag 1. Der er kun lidt smerte, og så har hoften det pludselig helt godt.

Lær mere om brugen af LifeWave

Da Anne-Marie har været selvstændig LifeWave-distributør siden begyndelsen af året og har været god til at læse og lære selv, har hun lært at lave vippetest og andre selvtests. Det er også noget af den værdifulde læring, som du kan få med ved at møde op til nogle af alle de møder, der bliver slået op rundt omkring i landet, når du er blevet distributør. Alternativt kan du få en LifeWave-distributør til at tage dig med til et intromøde (de afholdes i hele landet løbende), hvis du gerne vil høre lidt om plastrene, inden du eventuelt beslutter dig for at teste dem og gå skridtet videre til at starte som distributør.

For mig selv og for Anne-Marie er LifeWave blevet en del af vores ”husapotek” og en naturlig vej til smertelindring og meget andet. LifeWave kan bruges til rigtig meget – også mere end man lige forestiller sig. Det håber jeg, at du allerede har fået en fornemmelse af her på Blog.tohuman.dk

DEL
Tidligere artikelLifeWave min trofaste ledsager under min kræftbehandling
Næste artikel9 hverdagsberetninger, hvor LifeWave gør en forskel
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here