LifeWave min trofaste ledsager under min kræftbehandling

3
378

Igennem hele mit liv har jeg altid været et aktivt menneske, dyrket sport og motion. Jeg har stort set aldrig fejlet noget alvorligt. Det har altid været naboen, kollegaen etc., der er blevet ramt af sygdom, så jeg har set mig selv som en sund person, der ikke have behov for lægebesøg.

Men lige der har jeg taget fejl. Livsstilssygdomme rammer rigtig mange – også mig.

Chokket: Kræftdiagnosen tarmkræft

Det hele begynder i sommeren 2015. Jeg får nogle kraftige mavesmerter, som resulterer i hyppige toiletbesøg. Jeg reagerer, som rigtig mange af vi mænd desværre gør: ”Det går nok over. Jeg behøver dælme ikke at blive tilset af nogen læge,” siger jeg. Men smerterne fortager sig ikke, selvom der går nogle uger, og så må jeg til sidst ringe til lægen.

Lægen tager en række prøver på mig, og jeg bliver sendt videre til nogle andre læger. Her får jeg så det svar, vi alle frygter. Det vi nok ikke rigtig forestiller os, kan ramme os selv: “Du har tarmkræft og skal i akut behandling!”

Herfra går det stærkt. Jeg bliver indlagt og opereret og får at vide, at jeg skal være på hospitalet i 8-10 dage.

Hurtig heling med LifeWaves Y-serie

Under min indlæggelse bruger jeg LifeWave-plastrene: Y-serien Aeon, Carnosine og Glutathione samt soveplastret Silent Nights. Det bevirker, at jeg allerede dagen efter min operation er gående, og at jeg er udhvilet samt at blodtryk og blodprøver ser fine ud.

Mine operationssår heler temmelig hurtigt. Personalet på afdelingen har lidt svært ved at forstå, hvordan jeg kommer mig så hurtigt. Det resulterer i, at jeg bliver udskrevet fem dage før planlagt tid og er tilbage på mit job kun tre uger efter – dog med forbehold om at tage det roligt.

Kemobehandling med LifeWave

Se, som alle andre, der også får stillet diagnosen kræft, tilbyder lægerne en kemobehandling. Jeg får at vide, at jeg er helbredt, men de vil gerne have, at jeg gennemgår en seks måneders kemobehandling i pilleform – 10 stk. om dagen. Hertil hører der blodprøvetagning hver uge og diverse samtaler hver anden uge. Pillerne, som jeg skal tage, har bivirkninger som kvalme, hovedpine, opkast, hårtab, træthed, ondt i øjne, tørre slimhinder, tør hud, ondt i ryggen. Ja, jeg kan blive ved. Det er et skræmmescenarie uden lige. Jeg føler slet ikke, at jeg har overskud til alt dette lige efter min operation, men jeg tør faktisk ikke andet end at sige ja tak og går i gang.

LifeWave anbefaler, at man IKKE bruger plastrene uden kemobehandling, da de kan detoxe og derved spolere kemobehandlingens effekt. Jeg vælger alligevel at gøre det og benytter plastrene. Det er mit liv og derfor min beslutning.

Under hele behandling har jeg IKKE haft nogen form for bivirkninger af kemoen overhovedet. Lægerne kan på ingen måde forstå, hvordan at dette kan lade sig gøre. Alle de blodprøver, jeg efterhånden har fået taget, viser, at alt er i fineste orden, og at mine tal er i den høje ende af, hvad der er godt for mit immunforsvar og helbred.

Faktisk er de ’lidt trætte af’, at jeg kommer og spreder godt humør og glæde på afdelingen – ja, det er naturligvis sagt med et glimt i øjet fra deres side: De er jo ikke vant til det!

God fordøjelse med Corsentials

Samtidig med dette bruger jeg Corsentials kosttilskud med Theta Activator fra LifeWave. Det gør, at min mave og fordøjelse fungerer optimalt og giver mig de vitaminer og mineraler, som mine organer har brug for, hver dag.

Jeg er nu 100 procent tilbage både fysisk, men også mentalt, efter chokket, operation og kemobehandling. Lægerne fortalte, inden forløbet, at det ville tage op imod 1½ år, før jeg ville være helt klar igen. Det har kun taget seks måneder.

haab-kraft-lifewave

Dedikeret LifeWave-bruger

Jeg kommer aldrig til at stoppe med at bruge disse plastrer fra LifeWave. Som forbruger af produkterne kan jeg kun på det kraftigste anbefale, at man tager det til sig. Hvad enten man døjer med en skavank eller bare gerne vil forebygge livsstilssygdomme, er det bestemt det hele værd.

LifeWave har i den grad hjulpet mig igennem en meget svær tid. Havde det ikke været for produkterne, var jeg nok stadig i helingsproces. Så stor tak til LifeWave for at have fremstillet og gjort det muligt for os mennesker at kunne bruge disse produkter til at forbedre vores helbred – helt uden nogen form for medicin eller kemi.

God dag fra en dedikeret bruger af LifeWave

DEL
Tidligere artikelRygestop – en personlig rejse (Del 4)
Næste artikelMarkant lindring af hoftesmerter med LifeWave
LifeWave er en uundværlig del af Frank Hamanns liv. Det har hjulpet ham gennem en svær tid som kræftpatient. I 2015 fik Frank diagnosen tarmkræft. I seks måneders hård kamp mod kræften var LifeWaves produkter et vigtigt tilskud. Det har han skrevet et indlæg om. LifeWave hjælper også Frank til at undgå stress i hverdagen, mere overblik og større livsglæde. Den glæde, LifeWave har givet Frank, vil han gerne dele med andre. Det sker her på bloggen og i hans virke som LifeWave-forhandler. Kontaktinfo: hamann70@hotmail.com eller 61729632.

3 KOMMENTARER

  1. For filen da, Frank – det var ellers noget af en historie. Bringer mange spekulationer frem i min bevidst. I særdeleshed den konflikt, som er mellem det faktum – at kemoterapi og LifeWave er to fuldstændige forskellige verdener. Imponerende, at du sådan tager “skeen” en egen hånd og trodser alle “officielt” gældende anbefalinger – og det endda med dette enestående skønne resultat. Bliver spændende at læse, når andre står frem og fortæller om deres erfaringer.

    Godt kæmpet – knus fra Steen.

  2. Så dejligt at læse, hvordan du allerede er tilbage på banen. Og fedt at læse hvordan du sammen med lægerne tog ansvar

    De bedste hilsner
    Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here