Da lægerne sendte min nyresyge svigerfar hjem igen

1
222

Jeg startede mit første blogindlæg på Blog.tohuman.dk med min egen aha-oplevelse med LifeWave. Min første LifeWave sølvpakke blev købt den 11. marts 2014, og lige fra starten begyndte jeg at hjælpe alle på min vej: Folk, som døjede med et eller andet, hvor jeg tænkte: ”Måske kan LifeWave plastrene hjælpe her”.

Jeg fik ret hurtigt erfaring med plastrene og fandt ud af, at hvis man blot prøver at sætte plastrene på og husker at bruge sin up line, når man er i tvivl (hvilket jeg var ret ferm til), så får man også meget hurtig erfaring med, til hvad og hvor man skal sætte plastrene fra LifeWave.

Selvfølgelig læste og læste jeg også nærmest alt, hvad der stod i de forskellige grupper på Facebook, så jeg selv kunne blive bedre.

Sendt hjem med for høje nyretal

I maj 2014 blev min svigerfar alvorligt syg på grund af for høje nyretal. Han havde fået for medicin gennem mange år for nyrene, for højt blodtryk, sukkersyge, lykkepiller, sovemedicin og andre ting. Nu var han så dårlig, at jeg måtte en tur til læge med ham. Da vi kom, var han for afkræftet til selv at kunne gå ind gennem venteværelset.

Da lægen havde målt og kigget ham, fik min svigerfar taget blodprøver. Lige senere blev vi sendt hjem med besked om, at hans nyretal var for høje, og vi måtte bare vente og se, om det ikke ville falde af sig selv.

Vi var dybt rystede. Han var så syg, at det virkede som om, at lægerne ikke ville gøre mere for ham. Livet var ved at ebbe ud af ham. Han kunne ikke engang sidde oprejst på en stol.

Afgiftning og udrensning med plastre fra LifeWave

Jeg ringede derfor til min up lines up line Aase, for NU SKULLE HAN AFGIFTES, og det skulle helst gå hurtigt. Meget hurtigt. Jeg var alvorligt bange for, at han ikke ville overleve weekenden, hvis vi bare afventede, at der skete noget.

Min svigerfar orkede på det tidspunkt slet ikke at kæmpe imod, og derfor fik jeg allernådigst lov til at prøve at plastre ham til med produkter fra LifeWave. Med Aase over telefonen fik jeg sat plastre på ham, så kroppen kunne blive udrenset lidt.

Her var det så, at der skete det, at vores udrensning fungerede så godt, at min svigerfar kom til at lav stort i sengen om natten. På trods af at han havde været så dårlig, stod han selv op og fjernede sit sengetøj og lagde sig på et tæppe, så han ikke skulle vække min svigermor.

Nu blev han så lidt bange for disse plastre fra LifeWave, så jeg fik ikke lov til at plastre ham i meget lang tid igen.

Vi havde planlagt begravelsen

Den sidste uge i maj 2014 skulle jeg som sædvanligt på en uges kursus på Kreta. Det år havde vi også planlagt, at min mand skulle komme med for at holde en uges ferie sammen efter kurset. Umiddelbart efter vi havde været på Kreta, skulle min mand på 10 dages motorcykeltur med sin svoger og et par andre gutter.

Vi havde derfor planlagt nøje, at hvis svigerfar døde, mens jeg var på kursus, ville jeg tage hjem efter kursus, og min mand og jeg måtte holde ferie en anden gang. Var svigerfar frisk nok, ville min mand komme derned.

Min mand kom derned, og han kom også på motorcykelferie, for min svigerfar overlevede begge ferier. Han blev dog indlagt til aflastning for min svigermor på et plejehjem i Næstved i juli. Det var ved at tage meget hårdt på hendes kræfter, at han var så syg hele tiden. Hun var 90 år på det tidspunkt, og han var 89 år.

Sygeplejerske sagde god for plasterteknologi

Efter at have været til aflastning i 1½ uge, kom min svigerfar på sygehuset, og vi var igen rigtig bange for, at han ikke havde meget tid igen.

Jeg havde siden maj ikke fået lov til at sætte LifeWave plastrene på ham. Derfor var jeg nu meget opsat på at få lov og prøve igen. Jeg ved heldigvis, at der er en del læger og sygeplejersker, der arbejder med LifeWave privat, så taktikken var nu at nævne plastrene hver gang, der kom en ny sygeplejerske ind på hans stue.

Pludselig en dag kom der en sygeplejerske ind, som kendte til LifeWave produkter – og ikke mindst de efterhånden velkendte plastre. Hun fik sagt til ham, at plastrene skulle han da bare blive ved med at bruge. Det var der ingen skade til. Tak, tænke jeg. Nu fik jeg pludselig lov til at plastre ham hver dag.

Derfor er jeg vild med LifeWave plastre

Enden på denne historie er, at da vi stod i 2014 med en syg far og svigerfar, troede vi ikke, at han ville nå at blive 90 år i august.

I dag er han blevet 91 år. Han har fået 1½ år foræret. Han kører nu ned til os på sin scooter 1 til 2 gange om ugen og følger med i vores liv. Hans læge har fortalt mig, at hans nyretal har ligget stabilt, de seneste 3 gange, hvor de er blevet målt.

Er der noget at sige til, at jeg er vild med LifeWave plastrene.

Lifewave-plastre-to-human-blog

Sådan afgiftede vi min svigerfar

Vi brugte Y-age Aeon plaster i nakken på min svigerfar for at sætte kroppens stresstilstand ned, og fordi at Aeon plastret hjælper, så de andre plastres effekt skærpes.

Vi brugte også et andet helseplaster, nemlig Y-age Glutathione, for at lave en mild detox/afgiftning på ham, så vi kunne rense nogle af de affaldsstoffer, han havde fra medicinophobninger i kroppen ud.

Sådan styrker LifeWave svigerfar i dag

I dag bruger jeg SP6 Complete plastret for at styrke min svigerfars nyretal. Jeg læst, at dette plaster kunne balancere nyretallene, og det må man sige det også har gjort for svigerfar.

Desuden bruger jeg soveplastret Silent Nights for at komme ned i den dybe søvn, hvor kroppen kan regenerere sig selv for meget fysisk og psykisk stress.

Min svigerfar i dag, oktober 2015
Min svigerfar i dag, oktober 2015

 

 

 

DEL
Tidligere artikelTo Human LifeWave app på App Store og Google Play + DELTAG I KONKURRENCE
Næste artikelBREAKING NEWS! To Human LifeWave blog bliver internationalt blogforum
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

1 KOMMENTAR

 1. Kære Jeanette
  Denne historie er bare så levende og livsbekræftende 🙂 og rammer lige ind i mindset med at kroppen sagtens kan hjælpe til selv uden piller bare det sker med de rigtige redskaber.
  Min mor fik desværre ikke samme chance for længe nok at prøve det alternative som eksempelvis “LifeWave” ,så det kunne hjælpe hende og derfor er jeg bare så glad for din historie.
  Du rammer bare lige sjælen af hele tohuman konceptet her på blog.tohuman.dk.

  Tak, glæder mig allerede til din næste hsitorie, skriv skriv 🙂

  Kh
  Jan

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here