Sådan lindrer du influenzasymptomer med LifeWave

0
850

I disse tider ligger Danmark for en stor dels vedkommende underdrejet med influenza. En stor del af de kunder, som kommer i min salon, har gennem de seneste 4 år været nede med influenza omkring jul. Det er meget påfaldende, at der er så mange tilfælde af influenza omkring jul hvert år – for ikke at tale om januar, februar og marts.

Jeg hører rigtig ofte, om de influenza-ramte op mod jul. Mange fortæller med ærgrelse, at de måske ikke kan komme med til julefrokost. Nogle fortæller i januar, at de måtte blive hjemme juleaften, mens familien drog afsted til søskende, forældre el. lign. for at holde juleaften. Det er bare rigtig ærgerligt, at vi ikke kan være sammen med dem, vi holder allermest af, fordi vi er nede med influenza.

Sidste år skulle min datter holde juleaften med sin nye svigerfamilie for første gang. Det var første gang, at hun ikke skulle holde jul hjemme. Hun er flyttet hjemmefra og ville gerne holde jul med kæresten.

Dagen før juleaften ringer Jesper, min svigersøn, til mig og klager sin nød. Hans søster er kommet hjem fra Jylland, så de alle kan holde jul sammen, men hun er gået i seng med en gevaldig influenza i kroppen. Så Jesper ringer til mig for at høre, om LifeWave-plastrene kan hjælpe Kathrine, så hun kan være lidt frisk til juleaften i morgen.

Sådan bruger du LifeWave-plastrene mod influenza

Jeg udstyrer Jesper med 1 stk Y-age Aeon-plaster, 2 stk Glutathione-plaster og 6 stk energiplaster, Energy Enhancer. Jeg viser ham på min To Human app, hvor han skal sætte plastrene. Dagen efter er Kathrine frisk og kan deltage i julehyggen juleaften på lige fod med resten af familien!

Den sidste weekend i januar er det så min søns tur til at bukke under for influenza. Dagen efter er det min mands tur. Begge får plastrene på efter samme metode. Begge er friske dagen efter. Dog må min mand ligge med Aeon på hovedet, fordi hans næse stadig løber, efter influenzaen har forladt kroppen.

Sådan lyder protokollen (se den på To Human app):

  1. Aeon stacket (sat ovenpå) med Glutathione i nakken på GV14
  2. Energy Enhancer på SP10 + ST36 + LI11, hvor det hvide plaster sidder på højre side og det brune plaster på venstre side alle 3 steder.
  3. Den hvide Energy Enhancer på LI11 bliver også stacket (sat ovenpå) med et Glutathione-plaster.

Få en trin-for-trin fotoguide med To Human app

Ved du ikke hvad GV 14 eer ST 36 er, så tøv ikke. Det er så nemt at plastre med To Human app på din smartphone. Ja, alle kan gøre det – også selv om du ikke ved noget som helt som meridianbaner og akupunkturpunkter. To Human app viser billeder af, hvilke plastre man skal bruge. Appen angiver endda farven af plastret samt hvor det skal sidde.

I øjeblikket topper influenzaepidemien, og rigtig mange bukker under og bruger en hel uge derhjemme på at blive rask. Når man så selv er frisk, rammer det resten af familien.

Vi er så glade for at have LifeWave i huset, så vi selv kan tage mange af de små udfordringer, vi møder i hverdagen med plastrene eller de andre produkter, LifeWave tilbyder. Og vi er rigtig glade for, at vi ikke længere behøver fylde kroppen med piller og penicillin i rigtig mange tilfælde.

DEL
Tidligere artikelAfhængighed contra stress – lindring med LifeWave
Næste artikelNyt liv med LifeWave trods livslang sygdom
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here