Nyt liv med LifeWave trods livslang sygdom

0
759

Dette indlæg er præcis, hvad LifeWave handler om: Forbedret livskvalitet.

Jeg vil gerne dele denne dejlige historie med jer. Til et plastermøde i sommer møder jeg Cate Thorsgaard. Cate har prøvet plastrene fra LifeWave en gang før, men uden rigtig at opleve nogen effekt. Ved en test af hende viser det sig blandt andet, at hun har omvendt polaritet. Det kombineret med et livslangt cate-thorsgaardsygdomsforløb og en masse forskellig medicin/præparater gør, at vi må begynde med en mild detox-kur, og derefter tage problemstillingerne en ad gangen.

Det viser sig rimelig hurtigt, at Cates fremskridt med LifeWave er meget store. Det glæder mig virkelig, at vi også kan hjælpe denne skønne kvinde til et nyt liv med bedre livskvalitet. Det efterfølgende er historien fortalt af 52-årige Cate selv:

Et liv i sygdom og smertehelvede

Jeg er høj, slank, med svage hypermobile led. Jeg har Scheuermanns sygdom samt et svagt helbred igennem hele livet, mange lungebetændelser og kroniske sygdomme. Jeg har arbejdet ved en computer det meste af mit voksne liv som advokat/chefsekretær m.v.

Stort set alle typer af læger og behandlere har været ind over mit helbred inklusive alt fra kirurger til reumatologer, dermatologer, biopater, akupunktører m.v. Lige fra jeg var baby har jeg haft atopisk eksem, bronkitis og flere infektionssygdomme i blandt andet maven. Astma eskalerer op gennem barn og ungdommen med mange indlæggelser til følge og store mængder Prednisolon (Binyrebarkhormon). Voldsommere og tiltagende astmaeksem flere steder på kroppen. Meget smertefulde, røde, irriterede og blødende sår.

Behandling: Prednisolon, antibiotika, alverdens salver og cremer i lange perioder med en mere og mere udpint og tynd hud som resultat.

Medicin-morfin-piller

I 30-årsalderen får jeg to diskusprolapser i nederste del af ryggen, voldsomme hovedpiner, ondt i nakke og skuldre. Mere og mere smerteplaget og mere sygefravær fra jobbet. Efter en ulykke sprænger trommehinden i venstre øre, og flere øreknogler bliver ødelagt. Jeg får foretaget gentagne øreoperationer med efterfølgende konstant tinnitus og til tider invaliderende og tilbagevendende smerter og betændelser i øret.

Behandling: Antibiotika og Kortison.

I 2006 bliver jeg sygemeldt fra jobbet på grund af stress og kroniske smerter. Jeg har på det tidspunkt tiltagende slidgigt i hele kroppen. I 2010 er diagnosen, at halshvirvlerne i venstre side af nakken er slidt op. Slidgigt i lænd samt to diskosudposninger. Senere scanninger i de efterfølgende år viser: Slidgigt i knæ, håndled og hofter.

Smerterne er konstante og invaliderende. Medicinen tager kun toppen og giver mig nogle forfærdelige bivirkninger – psykiske såvel som fysiske. En af bivirkningerne er et ødelagt tarmsystem med konstante forstoppelser, som bliver behandlet med afføringsmidler. Voldsomme hovedpiner, spændinger og smerter i nakke/skulderregion. Min lænd falder sammen af osteoporose og gør det umuligt at stå (nødt til at bevæge mig eller ligge) og mine knæ og hofter værker.

Behandling: Panodil og Ibumetin 600 mg i store mængder, som giver spiserørskatar. I 11 år – fra 2004 til slutningen af 2015 – tager jeg stærke morfinpræparater, syrenedsættende og antidepressiv medicin.

7 dages test af LifeWave

I sommer siger jeg ja til at deltage i endnu et plastermøde om LifeWave. Jeg er MEGET skeptisk op til mødet, hvor jeg bliver testet af behandler og LifeWave-forhandler Annette Hammerich, og der er stadig ikke megen respons fra min sygdomsplagede og smertefulde krop. Der er flere andre til stede, som får både lettet og fjernet smerter i løbet af kort tid, men jeg kan ikke mærke nogen egentlig forskel bortset fra lidt snurren og svimmelhed.

Annettes forklaring er, at mine energibaner er blokerede, at jeg har omvendt polaritet, og at min langvarige kroniske tilstand samt mit store medicinforbrug generelt vil kræve mere tid – uanset hvilken terapiform, jeg vælger at anvende. Så i min opstart med LifeWave, hvis jeg vælger det, skal fokus være på at få energierne til at flyde uhindret i kroppen, udrense systemet og bringe kroppen og sindet i balance.

Trods skepsis beslutter jeg mig for at teste plastrene på min foranstående yogaferie til Norge. Efter 7 dage i Norge og den dejligste yoga, kommer jeg hjem med en krop, som er stærkere, smidigere, raskere og med en dejlig ro i sindet.

Er den ikke blevet det af yogaen, vil nogen måske spørge?
Nej, er mit klare svar. LifeWave gør en afgørende forskel. Energiplastrene fra LifeWave hjælper mig til kræfter, som jeg ikke før har haft. Y-age Aeon-plasteret afbalancerer mit nervesystem og afstresser min krop. Min livslange eksem er pludselig forsvundet! Jeg mærker en varme og blodcirkulation i hele nakke- og skulderområdet, og smerterne lindres Jeg er overrasket, og får faktisk lyst til at følge Annettes efterfølgende råd. Jeg køber flere forskellige typer af plastre og begynder at drikke ernæringstilskuddet CORSENTIALS og bruge det nye hudplejekoncept Alavida

road-368719_1280

Mit nye liv med LifeWave

Jeg har nu et godt, aktivt liv med smertefrie dage og astmaeksemen er helt væk. Min astma er i bedring, mine kroniske smerter er reduceret fra 10+ til 2 – flere og flere dage til 0. Meget sjældne anfald af tinnitus, ingen smerter i øret og ingen ørebetændelser længere. Arvæv efter alle operationerne er blevet lysere og blødere. Ingen føleforstyrrelser – eller som jeg kalder det ”døde” hænder, fingre og tæer. Ingen stivhed i kroppen, når jeg skal ud af sengen om morgenen. Ingen hovedpiner. Meget mere styrke og smidighed. Det mærker jeg tydeligt, når jeg laver min yoga. Ingen hudproblemer, tværtimod sundere og friskere hud på hele kroppen.

Mange års sygdoms og smertehelvede samt ringe søvn er slut. Det er fantastisk, og jeg er så taknemmelig.

Min medicinliste indeholder nu:

  • INGEN smertestillende
  • INGEN antidepressiv
  • INGEN hormonsalve
  • INGEN eksemcreme
  • KUN astmamedicin.

JEG VED, at mit helbred bliver endnu bedre dag for dag. Min livslange astma og slidte lunger tager lidt længere tid. Men det kommer – og jeg er sikker på, at du OGSÅ kan få et bedre liv, ligesom jeg har fået!

Endnu en glad LifeWave-bruger

Det var Cates historie, kort fortalt af hende selv. I dag er Cate en nær bekendt og en meget glad LifeWave-bruger. Dette er lige præcis, hvad jeg elsker i mit arbejde: At kunne hjælpe mennesker og dyr til at hjælpe dem selv og få mere og bedre livskvalitet.

DEL
Tidligere artikelSådan lindrer du influenzasymptomer med LifeWave
Næste artikelMalenes rygestop med LifeWave – de første fire uger (Del 3)
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here