Malenes rygestop med LifeWave – de første fire uger (Del 3)

0
526

Det er den 1. marts – ja hvordan er det gået siden sidst. Vi kan starte fra toppen.

DEL 1: Fik du ikke læse Malenes første indlæg om rygestoppet – så læs det her

Dag 1. Jeg er en tikkende bombe, jeg kan slå alt og alle ihjel. Da det først er konstateret, skynder jeg mig at finde et LifeWave Y-age Aeon-plaster, som jeg sætter på LI4 på højre hånd. Jeg finder også et Silent Nights-plaster og sætter det på K27, højre side. Det giver mig den ro, jeg har brug for.

Dag 2. Min indre stemme prøver at overtale mig til, at jeg har behov for at ryge. Jeg skifter mit LifeWave SP6 Complete-plaster, som jeg har siddende bag venstre øre ud med et nyt. Jeg er på toppen og kan klare hele verden.

Dag 3. Hold nu kæft rygere lugter grimt. Tænk at de overhovedet kan holde ud at være sammen med sig selv! Jeg har virkelig udviklet mig til en strid kælling, men jeg siger ikke til dem, at de lugter. Jeg syntes faktisk, at det er pinligt og flovt, at jeg har fået andre mennesker til at lugte til min røg gennem alle de år, jeg var ryger.

Dag 4. Torsdag morgen på Grønttorvet: Man kan jo godt ryge en lille smøg sammen med sin faste leverandør. Fy for satan, det smager grimt takket være SP6 Complete. Men hold nu op en indre ro – en ro, som jeg ikke kan beskrive. Det er den ro, jeg har jagtet og ikke haft i mig, siden jeg slukkede min sidste smøg.

Dag 6. En prøvelse uden lige. Middag hos min skønne svigerinde med kæresten og et af hendes vennepar. Puha, den bliver svær: 3 rygere og mig. Hvorfor er det overhovedet en kamp? Hvorfor, ser jeg det som om de var mod mig? Jeg overgiver mig efter maden og ryger ca. fem smøger den aften.

En uge er gået. Jeg kan godt, men jeg skal tage mig sammen for at komme op på hesten. Jeg er igen, igen i gang med de dårlige undskyldninger. Seriøst jeg har jo rygrad som en regnorm …

Rygning og afhængighed

Uge 2 og 3 vil jeg som sådan ikke gå i detaljer med. Jeg har kæmpet mod smøgerne. Jeg har fundet frem til, at jeg har rigtig mange følelser forbundet med at være ryger. Følelser og stress, som jeg er nødt til at arbejde med, inden jeg kan blive totalt røgfri. Jeg vil ikke slå mig selv oven i hovedet over, at jeg ikke er stoppet totalt med at ryge. Det bliver det nok ikke bedre af.

Uge 4 LifeWaves plastre gør, at jeg ikke har lyst til at ryge. SP6 Complete gør at en smøg smager rigtig grimt. Det giver mindre lyst til at ryge. Alt sammen rigtig godt. Men den ro en smøg giver, har jeg meget svært ved at opnå. Min kollega Kim Brems har skrevet et blogindlæg her på blog.tohuman.dk om afhængighed (du kan læse hele indlægget her). Det er lige sådan, jeg føler det. Stressen, der kommer, når jeg ikke bare kan tage en smøg. Jeg syntes, det er utroligt tankevækkende at vores afhængighed også påvirker stressen i kroppen.

Uge 5 er lige begyndt, og jeg har slået en streg i sandet. Op på hesten igen. Jeg vil fremadrettet bruge LifeWaves plastre, som Kim Brems beskriver det i sin blog om afhængighed. Det håber jeg er en optimal støtte for at nå det sidste stykke vej til at blive ikke-ryger.

Jeg betragter ikke mig selv som ikke-ryger – endnu. Jeg er gået fra at ryge ca. 20 smøger om dagen til ca. 5 smøger om dagen. KUN 5 smøger. Nu er jeg mere end halvvejs. Vægten er dog steget med 1.5 kg, men det kan være så meget andet end smøgerne.

Tester ny LifeWave-protokol – læs med 1. april

Jeg vil de kommende uger afprøve protokollen ‘Afhængighed’ i To Human app. Følg med den 1. april. Her vil jeg svare på følgende spørgsmål:

  • Hvordan går det fra uge 6 til uge 9?
  • Er min vægt steget yderligere ?
  • Har jeg fået styr på de følelser og den stress, jeg skal arbejde med?
  • Hvordan kan LifeWave støtte mig i kampen mod smøgerne?
  • Virker protokollen i To Human app?
  • Har regnormen fået mere rygrad?

DEL
Tidligere artikelNyt liv med LifeWave trods livslang sygdom
Næste artikelSådan kan du komme nemt gennem overgangsalderen
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here