Sådan opnår du rygestop med LifeWave plastre (Del 1)

2
556

En ny rejse er begyndt. En rejse med en tidshorisont og et mål. På 14 dages ferie til Thailand skal jeg smide smøgerne. Hmm …  Nu sidder du måske og tænker: Hvem pokker sætter sig sådan et mål på sin ferie? Det gør jeg. Nu skal det være.

Tidshorisont – 2. April til 16. April
Destination – Thailand
Mål – rygestop

I mit arbejde som professionel netværker arbejder jeg ofte med målsætning via af SMART-modellen, hvad jeg også valgte at bruge i forbindelse med mit rygestop.

S = specielt
M = målbart
A = attraktivt
R = realistisk
T = tidsbestemt

Du kan eventuelt læse mere om SMART-modellen her

Mit mål er sat. Alle tænkelige værktøjer og hjælpemidler skal nu bestå sin prøve. Det må da kunne lade sig gøre at blive ikke-ryger – også for mig!

Lørdag den 2. april: Kæresten og jeg skal lige nå det sidste, inden vi skal med flyet til Thailand om aftenen. Om eftermiddagen får vi besøg af min svigerinde, som har lavet pandekager. Mens vi sidder og spiser pandekager tænker jeg ved mig selv: Du er nødt til at kridte banen op inden ferien, så alle ved, hvad spillereglerne er efter ferien. Jeg fortæller, at jeg har besluttet mig for at stoppe med at ryge på ferien, og når jeg kommer hjem fra ferie, er der ingen rygning indenfor hos os. Min svigerinde synes det er fornuftigt ikke at ryge inde. Hun ryger selv. Men fortsætter noget mere skeptisk over det med rygestop på ferien: Er det nu smart at lave et rygestop på ferien?

Klokken nærmer sig 23. Vi er kommet ombord i flyet. Så er det nu! På med LifeWave-plastrene SP6 Complete bag venstre øre, Y-age Glutathione på halsen og Y-age Aeon på højre håndled (du kan finde beskrivelse og billeder i To Human app under ’Rygning’), men med en lang flyvetur foran sig, forkæler jeg også lige mig selv med et Silent Nights soveplaster.

6 1/2 time senere vågner jeg, da vi skal ud af flyet. Vi har halvanden times mellemlanding. Normalt vil jeg så her jage det første og bedste sted for at få en smøg, men nej: Ingen lyst til at ryge, heller ingen trang! Hmm … Det er alligevel lidt underligt. Op i næste fly. 6 1/2 times flyvning mere, hvor jeg bruger 5-6 timer på at sove. Nu har jeg klaret de første 20 timer uden en smøg, og jeg har stadig ingen trang …

På med plastre – slut med rygetrang

Nu sidder jeg her på syvende dag og er totalt overrasket over, hvordan de seneste syv dage uden smøger har været. Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har tænkt på smøger, men sandheden er, at jeg ikke har haft lyst til at ryge. Jeg har flere gange tænkt: Hmm. Det er så normalt her, at jeg ville have røget en smøg, men lysten har ikke været der. Fantastisk. Det gør mig virkelig glad.

På dag 5, 6 og 7 ligger jeg ved siden af rygere på stranden. Jeg sidder ved siden af rygere til morgenmaden. Stadig uden at have lyst til selv at ryge. Humøret er højt. Jeg tror derfor heller ikke, at jeg har været mere pirrelig, irritabel eller snerpet end normalt. Taget i betragtning af kæresten og jeg er på ferie, og at det nogle gange kan give små sammenstød, fordi vi er langt mere sammen end i hverdagen, så synes han heller ikke, at han har kunnet mærke det på mig.

Uge 10: Min første uge som ikke-ryger. Jeg er stolt. Jeg har skiftet plastrene hver dag de første 5 dage.

Uge 11: Min 2. uge som ikke-ryger. Tirsdag byder på udfordringer. Rom-smagning på et romdestilleri. Alkohol gør, at min krop skriger på smøger, men jeg har vel at mærke heller ikke haft plastrene på i fem dage. Skynder mig at tage nogle nye plastre på. Kort efter kan jeg mærke roen, mens trangen til smøger aftager.

Lørdag i flyet hjem; Vildt mærkeligt, for jo tættere vi kommer på Danmark, desto mere lyst får jeg til smøger. På med nye plastre igen, og så er jeg oven på igen.

Uge 12: Min 3. uge som ikke-ryger. Mandag, første dag tilbage på arbejde efter ferie. Jeg har i mine tidligere indlæg omkring rygning skrevet om følelser, hvordan bestemte personer eller steder kan give mig følelsen af, at jeg bare må have en smøg. Så nu kom hverdagen på prøve.

Mens jeg har haft ferie, er grøntorvet flyttet, og det ser jeg som et kæmpe plus. Jeg har ingen følelser forbundet med det nye sted. Ganske rigtig, ingen trang til smøger melder sig. Ikke en gang da min faste leverandør tilbyder mig min faste morgensmøg. Nej tak, svarer jeg. Jeg er stoppet. Jeg er virkelig stolt af mig selv. Jeg skal ikke en gang kæmpe i mod. Der er helt naturligt for mig at sige ’nej’.

Om lørdagen har vi gæster. Jeg kan mærke på mig selv, at det godt kan blive lidt af en udfordring. Skønne mennesker, lækker mad, vin, hygge … puha, det lugter af trang til smøger. Hmm, jeg må være forberedt så jeg kan modstå. Jeg skriver til en af dem, der skal komme: Er du stadig røgfri? Ja, lyder svaret. Godt, tænker jeg, så er vi alle tidligere rygere, og der kommer ingen smøger ind i mit hjem. Rygetrangen kommer aldrig den lørdag. Det er totalt optur.

Uge 13: Min 4. uge som ikke-ryger. Still going strong. Ingen røg, og har ikke haft plastrene på i 14 dage.

Corsentials for at afhjælpe stress

Forslaget ’Rygning’ i To Human app har været rigtig god. Jeg har sideløbende med plastrene drukket Corsentials, som er et kosttilskud fra LifeWave. Det som er helt særlig ved dette produkt er, at det arbejder på celleplan. Grunden til jeg har valgt også at drikke Corsentials er for at afhjælpe stress. For netop stressen har jeg kæmpet meget med i forbindelse med mit rygestop i de to forgående måneder, hvor jeg er faldet tilbage. Corsentials kan også understøtte mit immunforsvar og detoxe og fjerne affaldsstoffer fra kroppen.

Kvit-smøgerne-med-lifewave

Mit bedste råd til at kvitte smøgerne

Mit bedste råd til dig, der sidder derude og gerne vil stoppe med at ryge:

1. Slut fred med dine smøger. Giv dig tid. Du må ikke stresse over det, for det bliver det kun værre af.

2. Hør ikke på, hvad alle andre siger. Du skal have dig selv med hele vejen. Andre ved ikke, hvordan du har det.

3. Mærk efter, så længe du ikke begynder at lave undskyldninger for dig selv og bruge det som mulighed for at få en smøg.

Min største fejl har været at jeg:
• ikke brugte plastrene
• ikke tog mit rygestop seriøst
• ikke prioriterede det
• lavede mine egne regler – og det er ikke ligefrem fremmende for et rygestop. Se f.eks. den her som mange bruger, når de skal tabe sig: Hvis der ikke er nogen, der har set du har spist det (røget), så feder (tæller) det ikke.

Vægten! Enhver rygers mareridt er at tage på. Trommehvirvler mine damer og herre. Der er ingen forskel. Det er sørme også en sejr.

Vi ses igen 1. juli, hvor du kan læse om følgende:
• Jeg fejre mine tre måneder som ikke-ryger.
• Har jeg stadig hovedet højt og ryggen rank?
• Hvad er der sket med vægten?

Jeg håber, at du med viden om mine fejl, samt mine råd og vejledning også finder vejen.

DEL
Tidligere artikelAeon på brystet og konfirmationstalen er klaret med et smil
Næste artikelHvor er jeg heldig! Har testet LifeWave i 14 dage …
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

2 KOMMENTARER

  1. Hej Malene

    Den placering du bruger for plastrede er anderledes end beskrevet i appen. Hvad jeg kan læse mig frem til af de 2 forslag i appen så bruger du en kombination af de 2 forslag. SP6Complete bag øret fra forslag 2 og Glutathione på halsen fra forslag 1 og Y-age aeon på indersiden af håndleddet fra forslag 1. Virker det anderledes at bruge den kombination?

    Dbh Stine

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here