Hvor er jeg heldig! Har testet LifeWave i 14 dage …

2
185

Velkommen til mit første indlæg om LifeWave. Som professionel cykelrytter har jeg været så heldig at blive sponsoreret af To Human, så jeg for alvor kan teste LifeWave-produkterne, som jeg gennem flere år har hørt så meget godt om.

Jeg har igennem et par uger prøvet nogle af produkterne. Og jeg må sige, at jeg er virkelig glad for at have fået muligheden for at prøve produkterne på egen krop. De har en rigtig positivt effekt på mig. Ja, overraskende god.

De seneste to måneder har jeg været skadet. Jeg har derfor fået IceWave smerteplaster (grå) på knæet, som skal hjælpe mod skaden. Det har lindret mine smerter markant. Så der er ingen tvivl om, at jeg virkelig kan anbefale IceWave-plastret mod skader i knæ eller andre steder.

Jeg bruger også soveplastret Silent Nights næsten hver aften. Jeg må virkelig sige, at jeg tydeligt kan mærke forskel fra de dage, hvor jeg bruger plastret, og de dage jeg ikke bruger det. Jeg føler mig helt udhvilet, selv om jeg sover samme antal timer som de andre nætter. Så der er ingen tvivl om, at der har en effekt.

LifeWave-test til cykelløb

tim-cronqvistDe gange jeg har cyklet og kørt løb, har jeg brugt produkterne Energy Enhancer og Y-age Glutathione. Selv om det har stået lidt stille den senere tid, så er det VIGTIGT DU LÆSER DET HER: Når jeg har brugt produkterne syv dage før et løb, og intet plaster dagen inden løbet, kan jeg i den grad mærke kroppen er meget mere veloplagt til løbet, end jeg normalt føler. Jeg føler mig helt frisk og klar til løbet.

Jeg har lige fået ny træner, som jeg tror kan motivere mig endnu mere og hjælpe mig til at komme videre med træningen efter min skade. Jeg får behandling for skaden, og herudover bruger jeg LifeWave som et supplement. Det hjælper enormt meget! Jeg er dybt taknemmelig for muligheden jeg har fået, og jeg kan allerede nu varmt anbefale brugen af plastrene til alle – lige meget om man har skavanker, skader, brug for mere energi, ondt i ryggen eller lignende. Det er helt fantastisk.

Jeg glæder mig til at teste produkterne gennem længere tid. Jeg lover her på bloggen at skrive meget mere om, hvordan jeg bruger LifeWave til at understøtte mine resultater som cykelrytter – både under min træning, på træningsture og i forbindelse med cykelløb. Følg mig her på bloggen.

”Tim er en fantastisk ambitiøs cykelrytter. Derfor har jeg naturligvis anbefalet, at han bruger sportsprotokollen i To Human app – forslag 1. Nu er det lidt uheldigt at han er skadet, men også her kan LifeWave hjælpe. Derfor har vi brugt protokollen ’knæsmerter’ i To Human app. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Tim, når han er fit for fight igen. Det bliver rigtig spændende at følge hans præstationer til cykelløbene, og hvordan han bruger LifeWave til at styrke sine mål.”

Egon Nielsen er personlig rådgiver for Tim Vang Cronqvist på LifeWave-produkterne.

Tim Van Cronqvist tester plastrene fra LifeWave i samarbejde med To Human. For at hjælpe Tim til at bruge produkterne optimalt som sportsudøver får han rådgivning af Egon Nielsen, der er uafhængig LifeWave-distributør og har testet produkterne gennem en årrække. Egon Nielsen har også stået bag udviklingen af To Human app og har derfor en bred viden om potentialet i produkterne.

Tim er udover LifeWave-produkterne blevet udstyret med To Human app, hvor han kan finde inspiration og hente hjælp. Hos To Human er vi rigtig glade for at kunne støtte unge og målrettede sportsudøvere som Tim Vang Cronqvist. Vi glæder os til at følge ham og hans resultater.

DEL
Tidligere artikelSådan opnår du rygestop med LifeWave plastre (Del 1)
Næste artikelMin foretrukne hudplejeserie: Alavida ansigtsnektar, natcreme og plaster
Han har flere internationale mesterskaber bag sig. Han har været til EM i banecykling og er blevet udtaget til Trofeo Carlsberg med landsholdet. Derudover har han vundet store danske etapeløb og endagsløb. Cykelrytteren Tim Vang Cronqvist har kørt cykelløb i fire år (siden 2 års u15) Han er ekstremt målrettet for at nå de mål, han sætter. I 2015 testede han LifeWaves produkter, da de er kendte for at øge energi og udholdenhed for sportsudøvere. Også Tim opnåede god effekt af plastrene. To Human vil derfor gerne støtte Tim i at opnå bedre resultater som sponsor af LifeWave-produkter og To Human app. Tim har til gengæld lovet at fortælle om den effekt han opnår, samt hvordan han bruger To Human app som værktøj. Følg med her på Blog.tohuman.dk

2 KOMMENTARER

 1. Hej Tim….
  Det lyder smadder godt – og jeg håber, at du vil kunne inspirere en masse andre sportsmennesker til at integrere LiveWave produkterne i deres liv. Bliver spændende at følge dine skriv hen ad vejen…

  Masser af venlige hilsner fra Steen.

 2. Hej Tim

  Glæder mig til at høre mere om dine erfaringer med LW plastrene.

  Jeg cykler selv en del på motionsplan – og deltager i løb i ny og næ, – bl.a. La Marmotte og i år bliver det Maratona dles Dolomites,. Jeg prøver mig lidt frem – og tester i øjeblikket sportsprotokollen, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at plastrene har en ikke ubetydelig effekt.

  Håber du snart er i fuld vigør igen og klar til at give den fuld gas.

  God vind fremover – Leif

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here