Klar til ski? Det bør du OGSÅ pakke til skiferien

0
243

Nedtællingen er i gang … Skiferien er lige rundt om hjørnet nu. De første er dampet afsted, og så kommer skiferierne ellers som perler på en snor gennem de næste måneder.

Her i huset er vi ved at danne os overblikket, inden vi tager afsted om et par uger. Vi skal afsted otte glade mennesker i alderen 10-51 år. Vi er en blandet flok af garvede skibumser: Dem, der kan stå oprejst, og dem, der mest er til hyggen og de termiske bade.

Uanset hvilken kategori du tilhører, kan du ikke forudse alt, hvad der kan ske undervejs på skiferien, men man kan jo tage sine forholdsregler i pakningen, så det ikke giver for store udfordringer hvis nu …

Hjemme hos os er vi ved at teste, om skitøjet passer, eller om nyt skal til. Vi er ved at koordinere, hvem der tager hvad med, og så er der selvfølgelig den mere personlige toilettaske: Min toilettaske er altid lidt større end de andres. Jeg pakker nemlig husapoteket ned, så vi er klar på ondt i knæ, mælkesyre, ondt i hals osv. osv. Betyder det masser af smertestillende piller, bedøvende halstabletter o.l. ? Nix … her pakkes et bredt udvalg af LifeWave-plastre ned side om side med skibriller og håndvarmere:

Reducer stress i kroppen

Aeon skal med, da det reducerer stress i kroppen (og kroppen bliver stresset ved f.eks. smerte) samt inflammation.  Er man nervøs for flyveturen, så er det også på med Aeon en times tid før afgang. Understøtter de øvrige plastres effekt.

Øg udholdenhed – slip for ømme lægge

Carnosine skal med, da det er super godt til at genopbygge celler, øge udholdenhed og reducere mælkesyre. Plastret bruges primært om natten, og jeg elsker det simpelthen – kan knokle løs og slippe for ømme lægge m.v. Og skulle der være masser af sol fremme, og man måske får lidt rigeligt, så er dette plaster også din ven.

Optræk til ondt i halsen – opnå lindring på kort tid

Glutathione er et fantastisk plaster, der fremmer kroppens egen produktion af denne antioxidant. Er der optræk til ondt i halsen, betændelse andre steder, hoste e.l., så er det bare i gang, så er der lindring indenfor kort tid.

Få akut smertelindring – kan IKKE undværes

IceWave smerteplaster: det kan helt sikkert ikke undværes. Der skal ikke meget til for os uerfarne i at lave et vrid i knæet eller -som sidst jeg var afsted – et fald så skulderen får et

knald. Så er det frem med et sæt IceWave (består af to plastre, der samarbejder: et brunt og et hvidt). Det brune placeres på smerten og det hvid, hvor det trækker hen. Der findes andre metoder, men alt det kan læses i TOHUMAN app eller i de små brochurer, der

medfølger, når man køber en pakke plastre.

Knæ har jeg mange gange lindret med et sæt IceWave og enten Aeon eller Glutathione. Det er så skønt at kunne fortsætte uden store smerter.

Høj energi og frisk – hele dagen

Energy Enhancer skal så absolut med. Det opretholder energiniveauet, så der ikke er træthed midt på dagen og dermed øget chance for skader pga. uopmærksomhed. Dette plaster har jeg mange gange benyttet i forbindelse med løb. Derudover så er det altså også fantastisk ved f.eks. køresyge eller tilstoppede luftveje – eller hvis maven går i stå undervejs. Lyder vildt, ik’. Det handler om, hvor det placeres – og her er TOHUMAN app uundværlig.

Rolige nætter – også når I skal mange afsted

Havde vi skulle sove i hytte ligesom sidst med flere snorketræer, så havde Silent Night (soveplastret) også fundet plads i kufferten. Denne gang får det lov til at blive hjemme.

Få hjælp nu og her med TOHUMAN app

Når du så står på skituren og pludselig havner i en uvant situation, så er TOHUMAN app alletiders. Få klik og bum, så har du hjælp lige ved hånden. Jeg lover dig, at det bliver en dejlig skiferie, selv om du skulle få smerter eller blive småsyg.

… og så lige en lille historie fra sidste år:

Min stakkels kollega falder på skiferien, og efter jeg har set hende smerteplaget og træt en lille uge sætter jeg plastre på hende. Kort efter går vi begge i møde. Efter en times tid mødes vi – hun er glad og smertefri.

Og husk så lige en ting – er du det mindste i tvivl om, om alt er som det skal være inde i kroppen, så er det forbi lægen. Produkterne fra LifeWave er ikke en erstatning for lægens vurdering, men det er fantastisk supplement og hjælp til hurtigere restitution nu og her, så du kan klare dig. Det har for os gjort en kæmpe forskel masser af gange og kan jo være helt afgørende for, hvordan I oplever ferien, hvis uheldet er ude, I får smerter eller skulle blive syg – lige nu hvor I har ferie.

Nyd vinteren, sneen og hinanden. Og lad os så stå på ski …

 

 

 

DEL
Tidligere artikelHalsbetændelse og snot taget i opløbet
Næste artikelSmertefri rodbehandling uden bedøvelse
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here