Halsbetændelse og snot taget i opløbet

0
697

Tirsdag morgen vågner jeg med en begyndende halsbetændelse. Jeg har om natten sovet i det der stadie, hvor man godt kan mærke, at halsen bliver ru. Det gør lidt ondt at synke, men jeg er ikke mere bevidst end at jeg ikke ”gider” stå op for at hente mine plastre.

Da jeg står op og har fundet den liter vand frem, som jeg drikker hver morgen i forbindelse med WinFit, tænker jeg, at nu må jeg se at få taget den halsbetændelse i opløbet.

Slimprop i halsen væk

Jeg skal på arbejde i min forretning, så jeg vælger at gå lidt pænt til værks, med plastrene – det vil sige; jeg lader være med at klistre mig fuldstændigt ind i dem. Så tirsdag sætter jeg et Glutathione-plaster på struben og et sæt Energy Enhancer på hver side, med den hvide til højre og den brune til venstre, som vi plejer at gøre.

Jeg går på arbejde og har det fint i løbet af dagen, men kan dog godt mærke, at der stadig sidder noget, som generer i halsen – lidt ligesom en slimprop, der kører op og ned i halsen.

Onsdag er min fridag fra salonen. Da jeg vågner onsdag morgen synes jeg stadig, at slimproppen er der. Den er svær at hoste op. Jeg skal lave regnskab for min mands firma og tænker, at nu skal den altså have hele armen med nye plastre. Ingen ser mig jo alligevel på kontoret, så der vælger jeg at sætte en brun IceWave på struben med en Glutathione oven på. Derudover bruger jeg fire af de hvide Energy Enhancer (fordi dem har jeg rigtig mange af, og de er det samme som det hvide IceWave). De fire plastre sætter jeg under navlen og i panden på 3. øje, og på hver side på bronkierne.

Nu er jeg klar til at lave regnskab i min lille hule, hvor ingen ser mig. Efter ca. 2 timer kan jeg hoste slimproppen op. Wee …! Så har jeg ikke mere med den hals.

Forkølelse lindret – hjælp fra TOHUMAN app

Men, men, men … efter halsen starter forkølelsen. Det tapløber fra næsen, og jeg har mange ting, jeg skal nå den dag: Regnskab, i banken med svigermor, aflevere køreramper til en ven, der skal ud af sit hus i kørestol efter at have brækket hoften, og så lige holde plastercafé om aftenen.

Nu må plastrene på igen og vise, hvad de kan, så onsdag aften efter plastercaféen sætter jeg et brunt Energy Enhancer på midterste langefingerled på venstre hånd, og et Glutathione på midterste langefingerled på højre hånd, præcis som man jo kan finde forslag for i vores TOHUMAN app – se nederst i indlægget her.

Jeg sover fint om natten, og beholder plastrene på torsdag på arbejde. Min næse løber dog hele dagen på arbejdet. Jeg bruger kilometervis af køkkenrulle, så da jeg kommer hjem torsdag aften, er jeg efterhånden rigtig godt træt af snot. Så igen må de mindre kønne midler i brug. Jeg sætter derfor tre Aeon i hovedet et plaster på tredje øje, et plaster på næseryggen og et plaster på venstre tinding, da det er mit venstre næsebor, der er værst angrebet. 10 minutter efter kan jeg mærke en forskel: ”Det kan godt være at det ikke er kønt, men det hjælper altså,” siger jeg til min mand. Denne patching findes også i TOHUMAN app – se nederst i indlægget her.

Plastrene får lov til at sidde hele natten sammen med mit Carnosine i nakken for WinFit. Fredag morgen er jeg helt frisk! Ja, på rekordtid.

Er der noget at sige til, at jeg er rigtig glad for at have disse plastre i huset, som husapotek, når man pludselig får brug for dem?

Jeg møder så mange mennesker, der fylder kroppen med penicillin her i vintertiden – nogen gange endda igennem 2 x 10 dage. Vi ved jo at selv lægerne holder tilbage med at udskrive penicillin, fordi der er risiko for resistens. Derfor er jeg så glad for at jeg kan hjælpe min krop til at klare det selv – blot ved at hjælpe den i balance med plastrene. Kroppen er jo en fantastisk maskine, der kan klare mangt og meget selv, blot den er i balance.

Sådan gør du. Søg i TOHUMAN app:

  1. Halsbetændelse
  2. Løbende næse, forslag 3
  3. Forkølelse, forslag 1

En rigtig glad LifeWave-bruger

DEL
Tidligere artikelForstuvet fod: 24 timer med IceWave klarer smerter
Næste artikelKlar til ski? Det bør du OGSÅ pakke til skiferien
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here