Få et godt liv med PCOS

0
360

Slankekurer, hvor jeg for det meste tog på. Utallige frustrationer over, at mine hår på underbenene blev mørkere og voksede hurtigere. Et ubehag ved at vise mine bare ben – med mindre jeg lige havde ordnet dem. Et blomstrende ansigt, som var jeg 17 år igen. Kronisk træthed og en trang til at spise alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af – jo mere sukker desto bedre. Alt dette uden jeg anede hvorfor. Det var først, da jeg talte med en tidligere kollega, at jeg fandt ud af, at jeg havde PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Det er nu seks år siden.

Jeg fik konstateret PCOS i 2009. Symptomerne på PCOS er manglende ægløsninger/menstruationsforstyrrelser, mange ægblærer i æggestokkene og forhøjet mængde mandligt kønshormon. Derfor gik jeg også i flere år, hvor mine menstruationer kom, som vinden blæser (der kunne gå op til 12 måneder i mellem to menstruationer). Jeg var frustreret og opgivende og syntes, at det var uoverskueligt at finde hoved og hale i noget som helst. Når jeg troede: “Nu har jeg gennemskue det,” så var der lige noget, som jeg havde glemt at tage højde for. Så var det forfra igen, og det gjorde mig ked af det – og frustreret på ny. Jeg havde hele tiden følelsen af, at det virkelig var op ad bakke.

Det var derfor på mange måder rart at få klarhed, for så vidste jeg endelig, hvad jeg var oppe imod. Mange af de ting, jeg havde spist i mine utallige slankekure, var pludselig forbudt. Sukker, stivelse, lyst mel, rodfrugter og mange andre fødevarer skulle nu væk fra min kost. Det hjalp, og jeg tabte 10 kg med hjælp fra min diætist.

Men hvis jeg ville holde denne vægt – ikke være træt og ikke have bumser – så skulle jeg holde kuren. Bum! Der dumpede jeg i med begge ben. De 10 kg røg på igen. På grund af PCOS’en er motion ikke en ting, som er lig med at tabe sig. Det er godt for kroppen osv., men vægten ændres ikke. Så der stod jeg – samme sted, som jeg startede.

Mere frisk og pæn hud med Corsentials

I efteråret 2014 bliver min mand præsenteret for LifeWave af sin massør. (Jeanett Beate Jensen). Han kommer hjem med en del LifeWave-plastre på, og jeg spørger selvfølgelig indtil, hvad de nu har fundet på. Jeg får beskeden, at jeg bliver ringet op i aften og får en forklaring.

Jeanett Beate Jensen ringer og introducerer mig til LifeWave. Jeg indrømmer, at jeg bliver ret nysgerrig. Hvad er det lige, hun nu mener, at disse plastre kan gøre for hans dårlige ryg. Ugen efter møder jeg Jeanett, og da jeg går hjem, har jeg købt en sølvpakke Corsentials Theta One, da hun mente, at det har vi begge brug for. Jeg opgraderer til guld med det samme, så jeg også kan få nogle plastre.

PCOS-Lifewave-1Jeg starter på Theta One og venter spændt på … noget – uden rigtigt at vide hvad. Allerede efter en uges tid mærker jeg, at jeg har behov for mindre søvn. Jeg kan nu være længere oppe og falder ikke i søvn på sofaen. Min hud blev meget pænere, og når jeg får bumser, er de ikke nær så voldsomme. Min hårproduktion på mine ben er halveret og ikke nær så mørke.

Efter at jeg det første halve år har forsøgt en masse kombinationer med Theta One og plastrene, kan jeg nu konstatere, at jeg skal bruge Theta One hver anden dag for, at min hud og krop har det godt. Min mave fungerer pludseligt meget bedre. Endnu en positiv ting er, at jeg nu har et bedre humør, ser tingene mere positivt. Jeg ved godt, at jeg nok aldrig kommer til at ligne dem i bladene, men pyt, jeg er nemlig mig, og jeg har det godt, og med hjælp fra LifeWaves skønne produkter kan det kun blive bedre.

Slut med sukkertrang med SP6

SP6 Complete må være ”mit” plaster, da det jo tager sukkertrangen. Nu kan jeg lade den varme kakao være om eftermiddagen, og jeg har ingen diskussion med mig selv om, om jeg behøver et eller flere ekstra stykker kage. Jeg kan pludselig handle uden at snuppe en stykke chokolade til turen hjem – også selv om der måske kun er 500 meter.

Når jeg nu ved, at jeg skal i byen, supplerer jeg med et Y-age Glutathione-plaster. Så er jeg nemlig sikker på, at jeg ikke går tre eller fire gange i buffeten og bagefter tager en dessert. Nu kan jeg nøjes med én enkelt gang og så lidt dessert.

Nu kommer også den helt store gevinst af dette forløb! Mine menstruationer dukker nu op regelmæssigt. Bumserne er ikke helt væk, men de er færre og meget mindre. Jeg har ikke tabt mig, men vigtigst af alt – jeg har ikke taget på. Og det er for mig en sejr – en stor en. Så skal det andet nok komme.

5 fakta om PCOS

  • 5-10 procent af kvinder i den fødedygtige alder har PCOS
  • PCOS er en hormonel forstyrrelse
  • Polycystisk i ordet Poly Cystisk Ovarie Syndrom betyder, at der er mange blærer på æggestokken
  • Syndrom i ordet PCOS betyder at der er mange symptomer til stede samtidigt
  • Man formoder, at en række ændringer i generne samtidig kan give en øget risiko for at få PCOS.
    Kilde: Netdoktor.dk

DEL
Tidligere artikelSund livsstil og bedre livskvalitet – human to human
Næste artikelMens vi venter på lyset
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here