Åh nej, ikke mere penicillin – LifeWave boostede immunforsvaret

1
331

Jeg har en skøn veninde, som jeg er så heldig også at arbejde sammen med. Vi bruger mange timer sammen hver dag i et hektisk miljø. Vi planlægger nøje hvert minut på dagen, og alligevel er vi agile og tilpasser os, hvad der dukker uforudset op.

Dette er jo mere sædvanen end undtagelsen på mange arbejdspladser. Tempoet skrues op, forventninger er høje – både fra arbejdsgiver, kolleger, kunder og ikke mindst en selv.

Vi havde gennem en længere periode manglet tre kolleger (ud af 14!). Det kunne efterhånden mærkes. Vi var nu der, hvor alle var lidt tyndslidte, og hvor vores kolleger, der ellers normalt aldrig er syge begyndte at få alverdens dårligdomme og hyppige skavanker.

Min egen rutine efter morgenbadet var, at der blev sat Y-age Aeon plaster fra LifeWave i nakken, så der lige blev lagt låg på det værste pres. Derudover brugte jeg energiplasteret Energy Enhancer for at skabe overskud og udholdenhed til dagen samt helseplastret Y-age Gluthatione til at booste immunforsvaret.

Sund kost og træning har altid optaget min veninde og jeg. Vi er gode til at udveksle sunde idéer til aftensmaden – tips og tricks til hvordan det forenes med det travle job. Hver torsdag medbringer vi middagsrester og laver fælles frokost. Det var og er et godt mentalt break, som vi holder hinanden op på den ene gang om ugen. Resten af tiden var vi desværre kommet ind i en cirkel, hvor vi lige spiste noget hurtigt ved skrivebordet mellem møderne.

Når to penicillinkure ikke er nok!

Midt i den travle hverdag, hvor alt udefra så godt ud med henholdsvis vores løbetræning, styrketræning, sund kost og højt humør, opdagede jeg pludselig, at hun klagede over tiltagende tinnitus, og tørklæderne om halsen blev større og større. Jeg havde ikke rigtig tænkt over det, da hun altid har været en lille frossenpind. Hun fortalte, at hun havde halsbetændelse og var røget på penicillinkur. Så der sad vi sammen og syntes, at det var synd for hende – for hjemme blev hun jo ikke. Der gik ikke lang tid, så var den gal med halsen igen … og igen … og igen.

De fleste gange klarede hun den bare ved at holde ud og med endnu engang afsted til lægen og få en ny omgang penicillin af en anden type.

Kulminationen kom, da hun for tredje gang måtte til lægen, som denne gang henviste til hospitalets øre-, næse- og halsafdeling. Det var en kronisk betændelse i halsen, og da hun fik at vide, at de ikke ville fjerne restmandlerne, men i stedet give en tredje omgang penicillin (i øvrigt det der tidligere var forsøgt), så resignerede hun med et ”ja ja”… gik ned i sin bil og ringede til mig.

3 dages forvandling med Aeon, Gluthatione og Energy Enhancer

Hun fløj ind af min dør 10 minutter i mødetid. Jeg smækkede Y-age Gluthatione på hendes mandler og foran på halsen, Y-age Aeon i nakken og Energy Enhancer foran på brystet. Lånte hende et kæmpe tørklæde til at dække det til og så afsted på job.

Ingen forklaringer var der tid til. Jeg sendte sms til hende om at hun skulle huske at drikke vand. Midt på dagen fik en besked om at, det var lidt flippet. Hun var så tørstig, og noget skete der. Det hele var aftagende – selv tinnitus lettede. Og der var ro på.

Vi var enige om, at hun skulle booste kroppen med LifeWave plasterkuren i fem dage til at starte med. Jeg havde forsynet hende med nok plastre, mens hun ventede på at den sølvpakke, vi sammen bestilte dagen efter, blev leveret.

Allerede på tredjedagen var halsbetændelsen stort set væk. Hun var lettet og nu endnu mere nysgerrig på de små plastre. Hvad penicillin ikke kunne klare gennem længere tid, blev klaret ved hjælp af LifeWave plastre.

LifeWave plastre populære i banken

Min veninde fik sit første LifeWave køb leveret – sine syv pakker plastre:

  • 2 Y-age Aeon
  • 1 Y-age Carnosine
  • 1 Y-age Glutathione
  • 1 Energy Enhancer
  • 1 Silent Nights MD.

Nu skulle der også eksperimenteres med at få god nattesøvn med Silent Nights MD plastret midt i en stresset hverdag ligesom Energy Enhancer skulle skabe overskud – både til jobbet og til træningen. Hendes lille pige fik også stor gavn af Y-age Aeon til at skabe lidt ro i et tankemyldrende hoved, ligesom nattesøvnen blev reddet.

Ganske ligesom jeg selv har fået oplevelsen af, at LifeWave plastre går rigtig godt sammen med hele min grundholdning om en sund livsstil i både krop og sind, så oplevede min veninde det samme. Hun har siden opgraderet til guldpakken, købt ekstra plastre og senest også Corsentials, da hun har oplevet min gavn af det samt læste min medblogger Jan Dibberns indlæg – læs det her

I dag har min veninde i øvrigt selv hjulpet både sin far, datter, træningsbuddy og øvrige kolleger med LifeWaves fantastiske produkter.
Hverdagen er stadig travl. Masser af hektisk aktivitet. Men der er altid plads til et lille grin, når plastrene flyver gennem luften i bankfilialen.

Og hov forresten … hvad med mig selv? Jeg havde ingen sygedage sidste efterår/vinter. Tak for et boostet immunforsvar.

DEL
Tidligere artikelTo Human LifeWave App: Sådan blev den til, og hvorfor vi BØR dele
Næste artikelVinterklar? Undgå influenza trods nej til vaccine
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here