Kolik forsvandt med IceWave smerteplaster

12
324

Det var februar måned 2015 vores lille baby var kun tre måneder. Dagene gik, og når aftenen kom, var der gråd og skrig fra kl. 17 til midnat – hver aften. Mon det er kolik?, tænkte jeg straks med min grædende baby på armen.

Jeg havde aldrig troet at kolik kunne ramme os. Men da vi havde besøg af sundhedsplejersken, var der ingen tvivl. Hun kunne se, der var noget, der drillede vores lille søn.

Vores søn blev født som stjernekigger og var derfor skæv i nakkehvirvlerne på grund af trykket under fødslen. Jeg tænkte, at det nok var derfor, at han havde ondt. Vi kontaktede en kiropraktor, for nakken skulle selvfølgelig sættes på plads.

Men vores skrigende, grædende baby havde stadig forfærdelig ondt, hver aften. Det gjorde ikke bare ondt på ham. Det gjorde også ondt dybt ind i os: Hvad skulle vi dog stille op? Vi synes, vi snart havde prøvet alt – uden held, og blev mere og mere frustrerede over ikke at kunne hjælpe.

Første test med Y-age Aeon plaster

Efter mange frustrationer, og efter vi havde prøvet alt muligt, slog det Y-age-aeon-plaster-lifewavemig. Vores LifeWave plastre burde da kunne hjælpe. Jeg er nu godt klar over, at LifeWave produkterne kun bør anvendes af raske, voksne personer på 18 år og derover, fordi LifeWave, Inc. naturligvis tager forbehold for brug af produkterne på børn. Men jeg så ingen anden udvej eller nogen grund til ikke at forsøge. Mon ikke der var nogle erfaringer med spædbørn og kolik?

Vi søgte på Facebooks hjælpegrupper for erfaringer med LifeWave, og der kom ganske rigtig hurtigt nogle positive svar. Vi prøvede os derfor meget forsigtigt frem, fordi vi jo også ved at små børn er meget sensitive.

Vi startede med et Y-age Aeon plaster under navlen. Vi satte den på bleen (ikke på huden) – kun for at være ekstra forsigtig. Det prøvede vi med lidt held. Vores søn faldt lidt til ro, men det var ikke nok. Smerterne var der stadig.

IceWave smerteplaster under fødderne

Aftenen efter tænkte vi: Nu prøver vi igen med Y-age Aeon. Igen var det, det samme som aftenen før. Vi kiggede på hinanden, mig og min mand og blev enige om, at der må da være mere, vi kan gøre med plastrene fra LifeWave.

Icewave-smerteplaster-fotoVi fandt et sæt IceWave plaster til smertelindring. Plastersættet satte vi uden på vores søns natdragt – et IceWave plaster under hver fod, da dette er et punkt for helkorpssmerte. BUM. Han faldt fuldstændig til ro, og i løbet af 5 minutter sov han. Min mand stod med en nu sovende baby i sine arme. Det var en vidunderlig oplevelse!

”Skal jeg ikke lægge ham ind i hans seng,” sagde han. ”Nej, ikke endnu. Han vågner garanteret lige om lidt, og så kan vi starte forfra,” sagde jeg. Og de 5 minutters ro, havde jeg desperat brug for. Mit hoved var ved at eksplodere af en grædende og skrigende baby. Mit søvnunderskud var enormt, og vores reaktion var prompte: Vi fældede begge en tåre, for kunne dette virkelig være sandt?

Der gik lidt tid, og så blev vi enige om at putte ham. Han sov videre – uden at vågne. Han plejede altid at vågne, når vi lagde ham, fordi han havde så ondt. Men ikke denne gang.

12 timers nattesøvn til baby

Den nat, lukkede jeg næsten ikke et øje, for der lå jeg og havde nu fuldstændig ro. Min lille baby plejede at vågne hver 4-5 time. Men pludselig var der foruroligende stille – men på en god måde. Næste morgen, gik jeg ind til ham (som jeg også havde gjort flere gang i løbet af natten, for at tjekke om han var okay), tjekkede ham igen. Han sov stadig. Da han vågnede havde han sovet i 12 timer i streg. Det har han gjort lige siden.

Den aften vi brugte IceWave forsvandt kolikken. Vi var lykkelige. Kolik er som at byde sin værste fjende indenfor. Nu er smerten væk kun ved hjælp af plastre. Vores søn er lige knap 11 måneder, og den mest glade og veltilpasse dreng. Tak til vores skønne LifeWave produkter. IceWave smerteplaster blev vores redning.

12 KOMMENTARER

 1. En fuldstændig betagende historie. Skønt, at du sådan fremhæver, at LifeWave produkter ikke “bør” bruges på børn, da firmaet ønsker at sikre sig mod “alt”. – LifeWave har ikke lavet kliniske test på, hvordan deres produkter virker på børn. Tænker i den forbindelse meget på alle de forskellige distributører, som har stået i samme situation. Skal vi vælge lægernes smerte-gifte løsninger eller skal vi “tage” vort personlige ansvar og gøre, hvad vi føler bedst. Tak for dit super skriv, som jeg vil dele blandt mine “ynglende” relationer.
  Knus fra Steen.

  • Kære Steen 🙂

   Da vi stod i denne situation, var vi ovenud lykkelige for, at vi netop har LifeWave i vores hjem! Uden disse dejlige produkter var vi ikke kommet over det så hurtigt 🙂 – og her valgte vi netop, hvad VI synes, der ville være bedst for vores barn frem for de giftige løsninger.

   Er glad for, at du kunne lide mit skriv. Da dette jo også er en meget personlig historie 🙂 – og selvfølgelig må du da dele den med dine “ynglende” relationer.

   Knus fra Brita

 2. Hvor er det bare dejligt at se, at denne blog bare udvikler sig dag for dag med nye og som taget fra Steen’s kommentar med “En fuldstændig betagende historie” hvilket jeg kun kan bakke op omkring med denne meget relevante virkeligheds historie fra hverdagen i hjemmet.
  Bloggen er stedet for relevante LifeWave historier, som kommer direkte fra de meget dedikeret bloggere, og som leveres uden filter andet end hvad LifeWave nu engang foreskriver 🙂

  Tak for dit meget relevante skriv og du viser at alle kan skrive deres historie og dele den med andre “humantohuman” uden filter.

  Kh Jan

  • Kære Jan
   Det er mig, der takker for, at jeg må være en del af det:)
   Allerede nu glæder jeg mig til at lave næste blogindlæg.

   Kh Brita

 3. Hej Britta
  En helt fantastisk fortælling. Jeg var så heldig at høre Søren fortælle historien i tirsdags til møde i Århus. Det lyste ud af Søren hvor meget det har givet jer ro og overskud derhjemme. Sørens måde at fortælle på gav “gåsehud” og din måde at skrive på har igen givet “gåsehud”.

  Knus fra Egon

  • Hej Egon
   Mange tak skal du have 🙂
   Er glad for det gik lige i hjertet … Det giver også mig “gåsehud” hver gang jeg fortæller om det. Da det, som skrevet, er en mors værste frygt.. og at jeg vandt over min egen frygt, er jeg kun taknemmelig.
   Jeg elsker vores fantastiske produkter, som giver os en bedre livskvalitet 😉

   Knus fra Brita

 4. Sikken en dejlig historie – rør mig så meget, da begge mine børn havde kolik og jeg kan så tydeligt huske afmagten, desperationen og det at man ikke kan hjælpe sit barn.

  Hvem der bare havde kendt mulighederne med Lifewave, da mine 2 unger var små og havde kolik <3

  • Præcis denne følelse havde jeg også, og man er nærmest villig til hvad som helst.
   Jeg ved, hvor mange derude, der har været/er i samme situation!
   (Dette vil man ikke engang ønske for sin værste fjende)

   Så jeg er så glad for, at vi kunne hjælpe på egen måde!

   Vh. Brita

 5. Tusinde tak fordi i deler jeres rørende historie. Det er hårdt som forældre at stå dér fuldstændig magtesløse – vi vil jo vores børn det aller-bedste.

  De bedste ønsker for jer og jeres familie fremover.

  Kærlig hilsen fra
  Carina <3

  • Hej Carina

   Vi vil nemlig vores børn det bedste, og derfor har jeg også skrevet min oplevelse om det, da jeg ved hvor hårdt det er, ikke at kunne hjælpe sit barn! Jeg er så glad for at, vi kan hjælpe på vores måde.

   Mange tak skal du have 🙂
   Kh
   Brita

 6. Kære Brita

  Hvor er det bare skøn læsning.

  Rigtig dejligt for jer, at I kunne hjælpe jeres lille søn og få en normal hverdag. En hverdag, hvor der er overskud til at være forældre.

  Jeg kan kun forstille mig, hvor frustrende det må være som forældre med et skrigende lille barn. Det må være en befrielse at finde løsningen.

  Glæder mig til at læse dine fremtidige indlæg her på bloggen.

  Hilsen Malene
  aka blomsterpigen og networker

 7. Du skriver at I satte icewave under fødderne, kan du ikke præsicere nærmere. Vil prøve det på mit barnebarn. Men er lidt usikker, satte I det brune eller det hvide på og hvor præcis på fødderne?
  Mvh Lene

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here