Vinterklar! Snot og snue – med Lifewave holder vi den ude

0
654

Vinteren er over os, og noget af det værst tænkelige for børnefamilier er snot og snue, influenza, halsbetændelse og de andre mange sygdomme som børnefamilier bliver ramt af hen over vinteren.

Nogle familier er lagt ned i ugevis, fordi alle lægger sig på skift hjemme i sengen. Når hele familien endelig er raske, går der nogle gange kun få uger, før det hele starter forfra. Syg igen – på skift. Det gør, at overskuddet i perioder er lavt, mange bliver stressede over alt det, de ikke når, over alt det overskud de ikke har til deres børn. Tiden går bare – og vi får ikke noget ud af den.

Hjemme hos os er vi en helt almindelig kernefamilie på fire som de fleste andre. Vi har børn i institution, har arbejde, som vi skal passe, samt en hverdag, som skal fungere. Vi er som alle andre børnefamilier meget udsatte for bakterier og vira. Forskellen er bare, at vi sjældent er syge.

Vi har fundet kuren mod vinterens sygdomme: Vores unikke Lifewave-plastre! Det har i den grad forandret og forbedret vores livskvalitet. Det har øget vores overskud som børnefamilie i en travl hverdag, fordi vi stort set ALDRIG er syge.

En mors kærlighedserklæring til LifeWave

Hvem har ikke prøvet at gå i seng om aftenen og føle, at man er frisk, LifeWave-apotek-til-hele-familienmen så stå op om morgenen med den mest ubehagelige halssmerte og snue i næsen! Jo vi kender det nok alle sammen. Det er rædselsfuldt! Og ikke nok med det. Sandheden er jo nok, at vi ALDRIG har tid til at være syge – slet, slet ikke, når man er mor til små børn på 1 og 3 år.

Så her er min kærlighedserklæring til LifeWave: Jeg elsker plastret fra LifeWave helt vildt. For det har gjort mit liv meget lettere.

Kan jeg mærke at noget er under opsejling, så kommer jeg med det samme glutathionsplastret på, sammen med Y-age Aeon plastret, som det er vist i brochuren. I løbet af få timer, er der luftgennemgang i næsen igen, og smerterne i halsen er væk!

Slut med penicillinkure

Inden jeg startede med at bruge LifeWaves produkter, var jeg altid en af dem, der blev ramt af influenza og forkølelse. Det var altid, når jeg mindst ventede det og absolut slet ikke havde tid til det på grund af jobbet. Det tog mig over 14 dage at komme oven på igen. Med en masse lægebesøg og penicillin.

I dag er jeg heldigvis det foruden. I dag behøver jeg ikke tage til lægen, for at få at vide, at det ”bare” er en virus, og at kroppen selv skal komme sig! Ingen behøver fortælle mig, at jeg har fået halsbetændelse eller influenza, og jeg skal ikke længere på apoteket for at hente penicillin! Jeg skal ikke igennem en 10 dages penicillinkur og føle, at kroppen er fuldstændig svækket – fyldt med kemikalier og giftstoffer fra penicillinen. Det slipper jeg nu helt for!

Et boost med Y-age plastret

Som regel ved man jo godt, at når sygdommen rammer kroppen, er det kroppens eget immunforsvar, der er ude af balance, og kroppen er stresset! Så er det en god ting af booste sig selv med Y-age serien fra LifeWave – Glutathione og Carnosine samt Aeon-plastret, som sænker stressniveauet i kroppen.

Jeg drikker Corsentials hver morgen, som er en kombination af stressplastret Y-age Aeon, kosttilskuddet Theta One og Theta Activate. Disse tre produkter understøtter hinanden og giver mærkbare forbedringer for mit velbefindende i løbet af kort tid.

Glutathioneplastret er vores favorit

Vores absolut favorit er dog Y-age Glutathione-plastret, som bruger vi rigtig meget for at styrke immunforsvaret. Plastret booster vores glutathionsniveau i kroppen og holder bakterierne i skak. Det gør os mindre modtagelige for at blive smittet med diverse sygdomme som rammer i vinterhalvåret.

Y-age Glutathione-fra-LifeWaveGlutathionsplastret er en af de mest brugte plastre af alle herhjemme. Det er vores husapotek! Mine to sønner på 1 og 3 år samt min mand bruger dem lige så tit, som jeg gør. Især når mindstemanden vågner om natten med hoste, sætter jeg et Y-age Glutathione-plaster på ham. I løbet af meget kort tid forsvinder den tørre hoste, og han kan sove trygt og godt videre igen!

Vores to små drenge går begge i daginstitutioner med en masse andre børn. Her kan det ikke undgås at de nemt kan blive smittet med diverse sygdomme! Jeg er så taknemlig for, at jeg kan være med til at komme dem i forkøbet ved at booste dem inden med Glutathione!

Vidste du det om Y-age Glutathione?

  • Glutathione er et anti-oxidant, som findes naturligt i menneskets krop?
  • Glutathione er en af kroppen allervigtigste antioxidanter?
  • Når vi når 30 års alderen, begynder vores glutathionsniveau så småt at falde?
  • Når vi ældes, kan kroppen opbygge giftstoffer, som svækker vores immunforsvar. Glutathione rydder op i giftstofferne og udskiller tungmetallerne i kroppen
  • Når vi ældes, svækkes vores immunforsvar. Glutathione kan holde immunforsvaret i top
  • Ved brug af LifeWaves glutathionsplaster, booster du dit glutathions niveau med 300 procent på bare 24 timer.

DEL
Tidligere artikelAt leve med kronisk sygdom – og vælge medicin fra
Næste artikelSådan kan du hjælpe din hund med LifeWave-plastre
Brita Stentoft Amby Thomsen prøvede plastrene fra LifeWave, fordi hun ikke kunne holde mig oprejst på arbejde uden smertestillede medicin. Brita er uddannet frisør og makeupartist og har altid spillet meget håndbold, men blev pludselig ramt af kroniske smerter. Desuden er hun mor til to små drenge. Hun bruger i dag LifeWave som det hjemlige husapotek. Kontaktinfo: bs.lifewave@gmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here